BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Daewoo

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Korea-streik, med en vri

Denne gangen grep sjefen selv inn, direkte, da det ble streik hos Daewoo.


Chevy fra Kazakhstan

Bilverden er ikke som før. I går rapporterte vi at Subaru skal produsere for Toyota i USA, i dag er det GM som åpner samlebånd i Kazakhstan.


Garantibestemmelser for Daewoo

Garantiene er gitt av bilfabrikant og importør og følger bilen ved eierskifte.


Knallsuksess for nye Chevrolet

Amsterdam (BilNorge.no): En uke etter at Daewoo skiftet navn i Norge til Chevrolet beskriver importør og forhandlere overgangen som en ”knallsuksess”. Direktør Trond Magnusssen i importselskapet sier forhandlere har hatt besøk av interessenter som aldri tidligere har vurdert en bil under navnet Daewoo.


I dag blir Daewoo Chevrolet

Det er bare å innrømme. ”Jeg henter deg i min Daewoo”, har neppe imponert noen. Men da er trolig situasjonen en annen for ”Jeg plukker deg opp i min nye Chevrolet”. Det er liksom mer glorie og status i Chevy-navnet.


Chevrolet med pickup fra Brasil

Dubrovnik (BilNorge.no): Chevrolet vurderer å starte salg i Europa av en pickup produsert eksklusivt i Brasil.


Fra Daewoo til Chevrolet
- et nytt merke lanseres

Alt er klappet og klart for lansering av en ny generasjon Chevrolet 1. februar kl 00.01. Da er Daewoo historie. Alt har gått etter planene med skifte og 26 Chevrolet-forhandlere står klare til å møte kundene.


Korea på rask fremmarsj

Ferske tall fra Sør Koreas bilindustri forteller om en ekspansjon som er sterkere enn man kanskje hadde trodd.


Ser frem til at Daewoo blir Chevrolet

Ingen bilavis er som MotorBransjens januarutgave. Siden 1991 har direktørene hos samtlige norske bilimportører latt seg intervjue til nettopp denne utgaven om sitt syn på året som gikk og om hva de spår om kommende år.


Daewoo byttes til Chevy – gratis

Daewoo-kunder i Storbritannia får bytte inn sin splitter nye bil i en ny Chevrolet over nyttår.


Kinesere starter produksjon i Europa

Det lyder nesten som en dårlig anekdote – men tro det eller ei – kinesiske Shanghai Automotive Industry er heteste navn når det gjelder å overta Daewoos polske bilfabrikk.


Daewoo viser Chevy-ansikt

Daewoo-modellene skal fra neste år selges som Chevrolet i Norge og resten av Europa. På Paris-utstillingen står flunkende nye modeller på podiet.


Prisgunstig Nubira stasjonsvogn

LANSERING: Daewoo Nubira stasjonsvogn er leveringsklar fra neste måned. Er du ute etter en velutstyrt stasjonsvogn til under kr 200.000 er dette et alternativ du bør vurdere. Men vil du ha den med Daewoo-logo må du skynde deg.


Fra Daewoo til Chevrolet

Chevrolet er snart på plass i Norge med ny en produktlinje. Det er i første omgang dagens Daewoo-modeller som døpes om, men på sikt kommer nye modeller til.


Seksy Magnus i dag, ny Sonata i morgen

I dag, forteller koreanske aviser, skal Daewoo lansere sin nye Magnus. Hvis noen med god latin kan fortelle oss forbindelsen mellom Magnus og Magnum (Dodge) skal vi til gjengjeld fortelle at et av høydepunktene ved den nye er en seks-sylindret motor.


Blir Daewoo amerikaner?

Vi har tidligere fortalt om GMs planer om å døpe Daewoo om til Chevrolet, i hvert fall i Europa. Når det tyske Handelsblatt siterer ”company sources” uten å gå i detalj riktignok, og forteller akkurat det samme, er vi nok mye nærmere en endelig avgjørelse.


Komfortabel ny Nubira

De første journalister har prøvekjørt nye Nubira stasjonsvogn. Bilen kommer til Norge våren 2005, blir velutstyrt og får en attraktiv pris.


Lacetti fra 179.900

LANSERING: Daewoo lanserer i dag sin nye utfordrer i Golf-klassen, Lacetti. Med en startpris under 180.000 kroner og høyt utstyrsnivå skal den friste kjøperne.


Daewoo Lacetti: Snusfornuft

PRØVEKJØRT: Ingen vil kaste beundrende blikk etter nye Daewoo Lacetti. Dette er snusfornuft på fire hjul – mye bil for minst mulig penger.


GM mener alvor med Daewoo

Når man investerer 1,5 milliarder dollars i noe, tyder ting på at dette noe mener man alvor med. Produksjonsutstyr, motorfabrikk og 1000 nye arbeidsplasser er det GM snakker om i forbindelse med Daewoo for de neste årene.


Sprekker Fiat/GM?

En underlig melding fra Daewoo i dag, om at det koreanske GM-merket skal kjøpe dieselmotorer fra VM i Italia. Og hvorfor ikke fra GM-partneren Fiat, som er på linje med PSA når det gjelder verdens-topp-standard på oljebrennerne sine? Spekulasjonene florerer.


Liv i den norske Daewoo-leiren

Utover våren vil de koreanske Daewoo-bilene bli å finne på flere nye, store og viktige punkter i bilforhandler-Norge. Primært er det hos Opel-forhandlere Daewoo vil finne sin plass, men også andre merkeforhandlere ønsker koreaneren velkommen.


Daewoo skal selge Chevrolet Niva

Det skjer plutselig mye rundt Daewoo. Nå skal koreaneren også selges av flere store Opelforhandlere, dessuten skal koreaneren også bli russisk. Til høsten kommer Chevrolet Niva hit til landet og skal selges av Daewoo-forhandlerne.


Ny Daewoo-familie komplett

Vi har nylig presentert Daewoos nye Golf-utfordrer, Lacetti. Nå følger en ny kompakt stasjonsvogn på samme lest. Møt Nubira Estate.