BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Jaguar

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Tesla i klørne på Jaguar

BILTEST: Jaguars nye I-Pace og Tesla Model X har ikke stort annet felles enn at de begge er elektriske og trekker på alle hjul.


Ansiktsløft for F-Type

Jaguar har foretatt en midtlivs oppdatering av F-Type. Sjeldent er ansiktsløftet så markant som her.


Jaguar-motgang, men klare planer

I årets første kvartal (avvikende forretningsår) var det mye rødt for Jaguar Land Rover. Men planene fremover er klare og aggressive.


Listers hårete føner

Lister har gjort oppsiktsvekkende ting med Jaguar i mer enn 60 år. Den gangen la Brian Lister en D-Jag motor i en av sine sportsracere. Nå tar de hele og ferdige Jaguarer og masserer dem til 666 hestekrefter.


Facelift for Jaguar XE

Jaguar foretar et midtlivs ansiktsløft på sin 3-serieutfordrer, XE. Dermed blir den mer på nivå med øvrige familiemedlemmer.


Mest solgt i Nederland

Det er ikke bare i Norge elbilene får så mye offentlig støtte at bilmarkedet blir fullstendig snudd på hodet.


F-Type i rally-løypa

I forbindelse med feiringen av 70 år med XK-motoren har Jaguar gjort noe såpass underlig som å bygge opp åpen F-Type til rally-bil. Hvorfor deltok de aldri i Safari?


Jaguar ser frem – og tilbake

Jaguar er flinke til å kombinere litt fremover med litt bakover. De introduserte høstens motefarger, samtidig som de minnet oss om litt fortid, på bilutstillingen i Paris.


Klassekampen

BILTEST: Er Volvo nå fullt på høyde med konkurrentene? For å finne ut av dette tok vi nye XC60, helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace gjennom et tverrsnitt av det norske veinettet ned til Lista. Reisen gav oss overraskende mange interessante funn. Volvo har blitt dyrt, men har det blitt deilig? Vi lar nye XC60 bryne seg på helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace.


Jaguar E – for Elektrisk

Hvorfor i all verden, er det opplagte spørsmålet! Jaguar reiser til Pebble Beach og har med seg en nesten 60 år gammel bil som de har satt en moderne elmotor i. Hvorfor i alle dager?


I-Pace leverer varene

OSLO: Endelig er I-Pace kjørt på norsk jord, og inntrykket er veldig bra.


Jaguar på toppen

For en herlig samling Jaguarer fra inn- og utland som var samlet på Soria Moria – toppen av Oslo i dag. Anledningen var klubbens 40-årsjubileum. Her kommer en gratulasjon og en veldig privat hilsen.


Null til tusen på halvannen måned

Halvannen måned etter den offisielle introduksjonen har salget av Jaguar I-Pace allerede passert 1000 eksemplarer i Norge.


Jaguar hever SUV-listen

Jaguar er i en skikkelig flow for tiden. De tok heller ikke noen pause i påsken. I New York viste de sin Super-SUV, og fortalte om et spennende samarbeid.


Rocka rekord fra Jaguar

Jaguar har satt imponerende Norges-rekord. I uthaling av bilintroduksjon. Ved hjelp av en rockestjerne.


Julekveld for Jaguar-fans

Så kom selve julekvelden for noen tusen norske Jaguar-fans. Torsdag kveld ble I-Pace avduket, like lekker som konseptbilen vi har møtt tidligere.


Farvel til høy auksjonspris

Spekulantene kan umulig like det. Jaguar bygger flunkende nye D-typer, og det ble bråstopp for ekstreme auksjonsverdier.


En vinterdrøm

Hvem hadde vel trodd at ved å putte en mindre motor i F-Type skulle gi en bil som er enda morsommere å kjøre?


Den lille Jaguaren

Jeg åpner døren og ser i det runde, opplyste feltet på bakken en liten jaguar som dilter etter en stor. Det er den lille, E-Pace, jeg nå stiger ut av.


I-Pace: Endelig bak rattet

Jaguar bekrefter nå at deres første elbil, I-Pace, får «minst 100 kW ladehastighet» allerede ved lansering.


Enorm interesse for El-SUV

Elbilinteressen i Norge er enorm sammenlignet med resten av verden. Spesielt når elbilen er en SUV.


Førsteinntrykk: Jaguar I-Pace

LOS ANGELES: Alt ligger til rette for at dette blir en suksessmodell for Jaguar i Norge – så lenge forhandlerne klarer ta unna etterspørselen.


Raskeste sedan rundt Nordsløyfa

Med en spesialutgave av XE hevder Jaguar de nå innehar runderekorden for firedørs sedaner rundt den drøyt to mil lange Nordsløyfa.


Jaguar blir storebror

Ved (nesten) Norgespremieren på Jaguar E-PACE og en ny Range Rover, ble vi fortalt at for første gang i historien ville Jaguar bli større enn Range- og Land Rover i Norge. Det hjelper med en elbil i tillegg.


Strålende dager på jobben

BILTEST: Noen dager på jobben er artigere enn andre. Særlig når dagene kan tilbringes i Alfa Romeo Giulia og Jaguar XE.