BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Mercedes-Benz

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Mercedes mer enn dobler el-rekkevidden på ladehybride GLE

Mercedes GLE ladehybrid får hele 100 km elektrisk rekkevidde, men er først tilgjengelig neste høst.


Nok en elbil fra Mercedes

SPIONBILDER: Mercedes har en rekke nye elbiler under utvikling. Her prøver en av dem å kamuflere seg som noe helt annet.


Nye plug-in hybrider fra Mercedes

To av tre nye Mercedes C-Klasse registrert de siste tre årene har vært ladbare hybrider. I E-Klassen er det fortsatt diesel som dominerer. Nå letter Mercedes på sløret om neste generasjon plug-in C- og E-Klasse.


Hybridenes S-Klasse

Mercedes lanserer nå tredje generasjon hybrid S-Klasse. Hvis du er i markedet for en stor luksuslimousin er den verd å vurdere.


Nytt innsteg fra Mercedes-AMG

Omtrent samtidig som de første bilene kommer på veien, lanserer Mercedes-AMG en ny innstegsmodell av sine firedørs coupé.


Mercedes lanserer ny B-Klasse

Så var turen kommet til nye Mercedes B-Klasse som ifølge produsenten er bedre enn sin forgjenger på alle områder.


Overflødighetshorn hos Mercedes

Mercedes inviterte til en dagen-før-dagen rundt et svømmebasseng i Paris. Flere spennende debutanter – ikke bare blant bilene.


Mercedes-AMG med nytt innsteg

Når Mercedes-AMG nå lanseres sin første modell basert på nye A-Klasse, startet de litt mer forsiktig enn sist.


Ny Mercedes GLE

Den er større og kan for første gang leveres med tre seterader. Avansert elektronikk gjør nye GLE sikrere enn sine forgjengere.


Urbant sjokk fra Mercedes

Rett fra et forholdsvis elektrisk gjesp i Stockholm til en sjokk-oppvåkning i København. Mercedes-Benz leverer jommen kontraster for tiden.


Elbilenes Mercedes

Det er to år siden Daimler-sjefen, Dieter Zetsche, viste frem EQ-konseptet i Paris og erklærte at «nå slår vi på bryteren». Det tok ganske lang tid før lyset kom på.


Her er Mercedes EQC

I kveld har Mercedes dratt lakenet av sin første el-SUV. Mange nordmenn står allerede på venteliste for å få bilen i 2019.


Endelig: Nå skal EQ avdukes

Hva er dette med EQ i alle navn? Nå sist, Statoil som byttet navn og fikk inn de samme bokstavene som Mercedes av en eller annen grunn bruker som initialer på sine elbiler.


Progressiv Luksus???

Etter to vulgære Maybach-innslag der de siste årene, er Daimler tilbake på Pebble Beach med en Mercedes-Benz. En EQ elektrisk Silver Arrow!


Nye varianter over B-Klassen

Nå som Mercedes har fått en ny A-Klasse på hjulene, er det de andre modellene på den kompakte plattformen som står for tur. En helt ny variant kan bli en norsk suksess.


Mote-Mæssje med sidesprang

Mens alle Power-folkene drar til Arendalsuka, blir de med høy score på stil og trend tilbake i Oslo. Mote- og design-eventet Oslo Runway finner nemlig sted samtidig – med nydekorerte Mercedeser som rullende fyrtårn.


Tre tøffe tryner

BILTEST: Tre premium-stasjonsvogner får bryne seg på hverandre. Klarer den nye 5-serien å klatre til topps i klassen? Blir det stjerne-seier? Eller er det svenske alternativet det som stjeler våre hjerter?


Her kommer A-Klasse i ny fasong

Det fins en del markeder som elsker kompakte sedaner. Norge er ikke blant dem, men det tror Mercedes-importøren snart kan endre seg.


Stormannsgalskap på Goodwood

I 1935 begynte racerkjøreren Hans Stuck å mase på sin gode venn Ferdinand Porsche om å bygge en verdensrekordbil. Derfra og til plenen på Goodwood for noen uker siden var det en lang vei.


Elektrisk Citaro klar for innsats

Det er ting som tyder på at bussavdelingen er den biten av Daimler som først når målet om å bli elektro-relevant for sine kunder.


Bygg din egen 300 SL

Kanskje å overdrive, men nå begynner det å dukke opp ferske karosserideler til denne drømmebilen. Rett fra Mercedes-fabrikken, med Mercedes delenummer.


Vito & Sprinter på strøm

Driving Event het det. Event var det jo, men Driving var det dårligere med.


Møt sola med stjerne

BRUKTBIL: Lite er bedre enn å hilse våren velkommen med cabriolet, enten man har ny cab, gammel cab – eller noe midt imellom, som for eksempel Mercedes-Benz SLK.


Facelift for C-Klassen

Tiden er inne for en midtlivsoppdatering av Mercedes C-Klasse. Det meste skjer under skallet.


Originale reservedeler – for skredderen

Noe som gjorde 300 SL så karakteristisk var interiøret. Det rutete stoffet i setene var ikke til å ta feil av.