img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Porsche

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Porsche viser vei

Fire norske ekvipasjer er påmeldt til helgens Rally Deutschland. Men før noen av dem slipper ut på veien, skal Porsche paradere gjennom traseene med en ny fristelse.


Ny Macan i Shanghai

Porsche har dratt sløret av en oppfrisket Macan. At det skjedde i Shanghai er ingen tilfeldighet.


Her er Cayenne Coupé

SPIONBILDER: Det er slutt på tiden da Porsches modellutvalg kunne telles på én hånd. Her er nok en modellvariant avslørt under testing.


Master på Porsches el-satsing

En av de BI-studentene som skal utenlands i det kommende skoleåret er på vei til Mannheim. På grunn av sin ferske interesse for Porsche.


Nesten minuttet raskere

Porsche demonstrerte nylig hva som er mulig når man tøyer regelverket litt. De knuste en 35 år gammel rekord. Nå er bestetiden rundt Nordsløyfa 5 minutter og 19,55 sekunder.


Porsche på Rudskogen

I 2016 hadde Porsche et vellykket Roadshow på Rudskogen. Det ble gjentatt i år. Importøren er smart – han inviterer også dem som ikke aner hva Porsche er.


Lekker Speedster for jubileum

Porsche markerer sitt 70-årsjubileum med utstilling og festiviteter. Og selvsagt har de også en spesialutgave å vise frem.


Retro-dekor på Le Mans Porscher

Dette var en gøyal finte. To av de 911 RSR som starter på Le Mans til helgen er dekorert for å minne oss om tidligere tiders Porsche-innsats.


Porsche forenkler ladeprosessen

Porsche vil gjøre det enkelt å kjøre elektrisk. Nå lanserer de sin egen ladeservice.


Porsches elbil er døpt

Hvem hadde trodd dette for fem år siden? Neste år starter Porsche produksjonen av sin første elbil. Nå er navnet offisielt.


God plassering for Marius Nakken

Marius Nakken har i helgen kjørt tredje og fjerde runde i Porsche Carrera Cup Deutschland – serien hvor han debuterte forrige sesong. Etter problemer lørdag, slo han hardt tilbake i søndagens løp.


Porsche oppdaterer Macan

SPIONBILDER: Fire år etter lanseringen gjøres Macan klar for en midtlivs-oppdatering. Du skal nok kjenne bilen godt for å oppdage de kosmetiske endringene.


3D-printer gamle deler

Har du en sjelden Porsche, men trenger deler til den? Redningen kan være på vei – fra Porsche selv. Bugatti vil 3D-printe til nybil også.


I pose og sekk

Porsche Cayenne E-Hybrid er bilen som har «alt»: Herlige kjøreegenskaper, ladbar hybrid-drivlinje og genuin Porsche-følelse.


Absolutt siste 991?

Dagens Porsche 911 med kodenavn 991 er på siste vers. Men før den byttes ut vil Porsche tilby nok en spesialutgave. Her har våre fotografer tatt den på kornet.


Nå kan du stille deg i Porsche-kø

Porsche Norge gjør som mange av sine konkurrenter – de åpner reservasjonsløsning for elbilen Mission E.


Stadig raskere GT3 RS

Porsche har tatt med sin nye 911 GT3 RS på Nordsløyfa. Resultatet kan du se på video.


Offisielt: Porsche i Formel E fra 2020

Det er snart et år siden meldingen kom, men i dag har FIA formelt godtatt Porsches søknad om å entre Formel E fra 2019. Dette medfører at Porsche kan starte utviklingen av sin egen elektriske drivlinje for homologering.


Porsches andre elbil

Porsche viser en ny konseptbil i Genève. Mission E Cross Turismo er som skapt for Norge.


Dennis Olsen kjører for Patrick Dempsey

Dennis Olsen skal i år kjøre den europeiske Le Mans-serien i sitt første år som profesjonell Porsche-fører. Som en av sine sjefer får han Hollywood-skuespilleren Patrick Dempsey som lenge har hatt tette bånd til Porsche.


Ny Porsche 911 GT3 RS

Det er ikke praktiske hensyn som veier tyngst for dem som velger Porsche 911 som hverdagsbil. Men om man er singel eller lever i tosomhet, uten barn, kan den med litt godvilje dekke behovet i hverdagen. Om du da ikke velger denne ekstremisten.


Dennis Olsen i proffdebut

Dennis Olsen har i helgen kjørt sitt første løp som profesjonell Porsche-fører. Det så lenge meget bra ut, men tekniske problemer ødela for en pallplass.


Ringen-rekord, med henger

Litt over 12 minutter. Rundt Nürburgring. Kanskje ikke så mye å rope hurra for? Eller – dette var tross alt med to Porscher og tungt lastet henger.


Porsches elbil blir kjapp

SPIONBILDER: Med 400 hester i basisutgaven tar Porsche Mission E deg til hundre på tre sekunder. Her er mer info om bilen alle anså som utenkelig for få år siden.


Ny generasjon 911

SPIONBILDER: Porsche er i ferd med å utvikle en ny generasjon av sin legendariske sportsbil. Basert på ferske spionbilder har Automedia manet frem illustrasjoner.