BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Land Rover

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Gult er kult – også for Land Rover

Det finnes kanskje kulere eldre Landies, men denne er der oppe sammen med de aller beste. Og kommer fra – av alle steder – Lisboa!


Jaguar-motgang, men klare planer

I årets første kvartal (avvikende forretningsår) var det mye rødt for Jaguar Land Rover. Men planene fremover er klare og aggressive.


Menigheten venter på denne

SPIONBILDER: Et britisk ikon skal snart gjenoppstå, men den blir ikke like erkebritisk som tidligere.


Oppgraderer Discovery

Ny grill, nye støtfangere og LED-lykter foran og bak er den synlige endringen på Land Rover Discovery Sport, men Snart blir Land Rover Discovery Sport også ladbar.


Ny toppmodell fra Range Rover

Range Rover Velar har en design som appellerer til mange. Nå kommer en ny toppmodell i serien med egenart og krefter i hopetall.


Første Range Rover Evoque i Norge

Mens I-Pace var den store nyheten fra Jaguar Land Rover i fjor, blir kompakt-SUV-en Range Rover Evoque årets store nyhet. Den nye modellen ble vist frem for pressen onsdag, mens de første kundebilene er ventet i mars/april.


Ny generasjon av klassiker

SPIONBILDER: Den er ikke så viktig for totalvolumet, men når det gjelder Land Rovers image for rå terreng-egenskaper har ingen modeller bidratt så sterkt som Defender.


Si hei til helt ny Evoque

Du må kanskje gni deg i øynene og se en gang til, men jeg lover – dette er en helt ny Range Rover Evoque.


Selfridge-bygget Land Rover

Kanskje blir den stående til jul? Da vil ganske mange nordmenn også få se en helt spesiell Defender som ble bygget inne i den nye herresjappa til Selfridges i London.


Illustrert historie

Gerry McGovern, Land Rovers designsjef, har gjort et nytt stunt. Nå kan du sette rumpa di på 70 års Land Rover historie.


Det nærmer seg ny Defender

SPIONBILDER: Selv om produsenten har strukket seg langt for å skjule hva dette er, er ikke våre spionfotografer det minste i tvil.


Range Rover, hvor-er-coupeen?

Range Rovers SV Coupé var no’ rart no’. Bygget etter den eldgamle oppskriften: færre dører, mindre plass, masse mere penger.


Klatret 999 trinn

En Range Rover Sport rattet av en Formel E-fører satte nettopp verdensrekord i trappeklatring med bil: 999 trinn i ett jafs.


Eksklusiv og upraktisk

Det er utrolig hva vi «trenger» av spesialutgaver. I Genève vises en eksklusiv Range Rover som skal bygges i et lite opplag. Jeg er sikker på at de går unna som varmt hvetebrød.


Svanesang, og nytt håp

For to år siden lagde Land Rover en siste serie med Defendere før produksjonen stoppet. Nå er det på’n igjen. Foretrekker du noe mer moderne, så er ny modell i støpeskjeen.


Prøvekjørt: Ladbar Range Rover

LOS ANGELES: Range Rover og Range Rover Sport med stikkontakt er et fristende alternativ i disse antidiesel-tider.


Her kommer en ny Evoque

SPIONBILDER: Land Rover er på veien med testutgaver av andre generasjon Evoque. Trolig rekker den så vidt å lande i Norge innen utløpet av 2018.


Facelift for Range Rover

Nå får Range Rover et ansiktsløft, samtidig som teknikken oppgraderes og hybrid kommer på programmet.


Jaguar blir storebror

Ved (nesten) Norgespremieren på Jaguar E-PACE og en ny Range Rover, ble vi fortalt at for første gang i historien ville Jaguar bli større enn Range- og Land Rover i Norge. Det hjelper med en elbil i tillegg.


Tungvekteren

BRUKTBIL: Land Rover Discovery er en drøm når alt går bra – og ryktene om elendig driftssikkerhet er nok noe overdrevet.


Femstjerners Velar

EuroNCAP har kollisjons-testet Range Rover Velar. Resultatet var helt strålende.


Land Rovers første ladbare

Hundrevis av nordmenn står på venteliste for el-SUV-en Jaguar I-Pace. Her kommer første ladbare modell fra broderfirma Land Rover.


Disco for ekstremister

Land Rover viser en forsmak på en ekstrem Discovery SVX som skal i produksjon fra neste år. Her er det krefter og fremkommelighet for de mest krevende kunder.


Velar vant serien

Dermed er den lokale Oslo-serien for høstintroduksjone av VIP-Premiumbiler over. Range Rovers Velar kom på topp, ikke minst takket være plenen til den britiske ambassaden.


JLR over 600.000

Jaguar Land Rover har for første gang passert 600.000 biler i et forretningsår. Den kraftigste veksten sto Jaguar for.