img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Skoda

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Viktig generasjonsskifte

Octavia er Skodas mest populære modell, både i Norge og ellers hvor den selges. Men selv de mest populære bilene må fornyes med jevne mellomrom.


Studentbil fra Skoda

For femte gang har studenter i Skodas hjemby laget sin egen konseptbil. Navnet ble til etter en konkurranse blant entusiaster. Møt Sunroq.


Rå oppvisning av Veiby

Ole Christian Veiby viste virkelig muskler da han kjørte inn til andreplass i WRC2-klassen i Rally Sardinia. 21-åringen vant hele 11 av de 20 fartsetappene, og ville trolig ha vunnet klassen om han ikke hadde slitt med tekniske problemer fredag.


Skoda på ambassadebesøk

Skoda dro mandag kveld lakenet av sin minste SUV under en lukket visning. I morgen skal den vises offentlig.


Ny Skoda … for Kina

Skoda viser de første skisser av en ny urban SUV som er skreddersydd for Kina. Men det betyr ikke at vi kan se en lignende modell i Europa.


Veiby imponerte Skoda-ledelsen

Ole Christian Veiby viste muskler under Rally Korsika, og fikk skryt av ledelsen i Skoda Motorsport for måten han gjennomførte løpet på. Dessverre ødela tekniske problemer for en opplagt andreplass.


Ny toppmodell i Kodiaq-familien

Skoda lanserer nå utstyrsnivå L&K for Kodiaq. De velutstyrte modellene leveres med alternativer for både bensin og diesel.


Forsmak på ny Yeti?

Skoda Vision X gir en pekepinn på en tredje Skoda SUV. Den er ikke ulik Yeti i format, så hvorfor ikke benytte et allerede godt innarbeidet navn?


Hybrid med ny vri

Drypp for drypp – nå får vi litt mer info om konseptbilen Skoda skal vise i Genève. Drivlinjen er utvilsomt det mest interessante.


Facelift for Fabia

Skoda Fabia får en midtlivsoppdatering som innebærer ny kosmetikk og oppdatert teknikk.


Ny crossover fra Skoda

Skoda skal vise en ny konseptbil på Genève-utstillingen i mars. Her er de første skissene.


– Det blir en tøff start på sesongen

Ole Christian Veiby innleder en ny rallysesong med ærverdige Rallye Monte-Carlo. Han kjører dette løpet for tredje gang i karrieren, og forventer at det blir en utfordrende start på sesongen.


Litt ny Fabia til Genève

Vi har så vidt skrevet vår siste artikkel fra Detroit, så dukker det opp en melding fra Skoda om hva de skal vise i Genève.


Skoda feirer rally-suksess

En spesialmodell for å feire rallysuksess er kanskje ikke så uvanlig. Men å sette en av rallybilene inn i taxi-trafikken, med en av fabrikførerne bak rattet, er ikke hver dag. Skoda gjorde det, i Praha.


Norsk rallytalent signerer for Skoda

En norsk rallyfører har i dag signert fabrikkavtale i nest øverste divisjon i Rally-VM.


Tekniske problemer ødela for Veiby

Ole Christian Veiby hadde gode muligheter til å vinne det asiatiske rallymesterskapet (APRC), men girkasseproblemer på åpningsdagen knuste drømmen hans om å vinne sin første internasjonale tittel.


Veiby kjører for sin første tittel

Ole Christian Veiby er klar for en thriller i kampen om å sikre seg sin første internasjonale rallytittel. Vinner han siste runde av det asiatiske rallymesterskapet (APRC) i India, så blir han samtidig sammenlagtmester.


Den nye folke-SUV-en

PALERMO: Som ganske kompakt og over gjennomsnittet praktisk har Skodas nye Karoq alt i seg til å bli en av de nye må-ha-bilene.


Skoda Karoq skal koste fra 309.000

Med startpris på 309.000 kroner er Skoda ganske langt unna å sjokkprise den nye SUV-en Karoq. Skodas ambisjon er likevel å gjøre Karoq til en storselger i kompaktklassen neste år.


Spør om Skoda Karoq

Torsdag og fredag kjører jeg Karoq, Skodas nye kompakt-SUV. Siden Skoda har mange venner i Norge, forventes det mye av Karoq. Derfor regner jeg med at du lurer på litt av hvert rundt denne bilen.


Veiby på tredjeplass i Japan

Det er duket for en thrilleravslutning av FIA Asian Pasific Rally Championship (APRC) etter at Ole Christian Veiby ble nummer tre i Japan. Selv om han mistet sammenlagtledelsen har han fortsatt alt i egne hender før det siste løpet.


Nedtonet Volkswagen

Volkswagen har tonet litt ned siden dieselsjokket for temmelig nøyaktig to år siden. Det viste kveldens førpremiere-party.


Veiby inn til ny seier

Ingen klarte å tukte Ole Christian Veiby i tredje runde av FIA Asian-Pacific Rally Championship. Unggutten var suveren i Malaysia og forsvarte ledelsen i sammendraget.


Fortiden møter fremtiden

BILTEST: Er nye Toyota Prius virkelig så drivstoffgjerrig som reklamen skal ha det til? For å finne ut av det tok vi bilen på langtur sammen med Skoda Octavia.


Skodas anonyme Tour-pokal

Det er 14. gang Skoda er med som sponsor for Tour de France. Et hyggelig innslag er at Skoda Design har tegnet vinner-pokalene som representerer skikkelig, tradisjonell tsjekkisk glass-kunst.