img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Tre hjul for en

Kanskje har Vanderhall – hvis de har noen produktplan-avdeling da – identifisert «den ensomme ulven» som en interessant kundegruppe. Nå har de i hvert fall bygget trehjulingen sin som enseter.


- Vi vil ha tilbake ketchupen!

Volkswagen har vært gjennom mye de siste årene. Men arbeidstakerne og fagforeningene har støttet lojalt opp om bedriften. Nå ser man imidlertid opptakten til rent mytteri.


Her kommer Audis nye muskel-SUV

SPIONBILDER: Her er ferske bilder av det mest muskuløse medlemmet av Audis SUV-familie.


Tøffe brannbiler for ekstreme oppdrag

Skogbrannfaren har vært ekstrem i Norge denne sommeren, og en ny hetebølge fører til det samme i store deler av Europa. Her er noen av de tøffe brannbilene som settes inn i slokkingsarbeidet.


Slik ender Scanias prototyper hos norske brannmannskaper

Det blir ikke mye igjen av prototype-hyttene fra Scania etter at brannvesenet i Ålesund har brukt dem til å trene på tungbil-redningsaksjoner.


Volkswagen rykker fra konkurrentene

Volkswagen-gruppen er den suverent største bilprodusenten i Verden. Det mot et globalt bilsalg på over 100 millioner, men neppe før i 2019.


Overraskelser blant luksusvesker

Så flott å kunne slå fast at luksus-fashion og italienske skinnprodukter bringer så meget bra med seg. Som for eksempel et rom fullt av gamle Chevrolet Bel Air.


Ny Superbil fra Østerrike

En ny dag som ender på G. Det vil si en ny håndbygget, eksklusiv superbil som ser ut som den gjør 200 når den står parkert og med minst 1 hk. per kg vekt. Men hvorfor heter den Milan når den kommer fra Østerrike?


California i XXL-utgave

Selskaper som Fiat og Mercedes leverer chassis, og overlater til spesialfirmaer å bygge bobiler. Men hos Volkswagen gjør de hele jobben selv. Nå kommer et nytt og større alternativ.


Posten med selvkjørende brev- og pakkerobot

Posten Norge skal neste uke lansere det de omtaler som «verdens første selvkjørende brev- og pakkerobot».


Den udødelige pickupen

BRUKTBIL: Toyota Hilux har legendestatus, med sitt rykte som nærmest udødelig. Her er tipsene for deg som jakter brukt pickup.


Lexus utvikler gateracer

SPIONBILDER: For drøyt to år siden viste Lexus en konseptbil som kjørte noen oppvisningsrunder på bane. Nå er noe tilsvarende observert på Nordsløyfa – en god indikasjon på at den gjøres produksjonsklar.


Verdensrekord med Opel

Da Nicola Walde gikk til Opel, hadde intet menneske gjort mer enn 1219 kilometer med egen muskelkraft i løpet av 24 timer. Nå skulle rekorden gruses.


Brumlebass på F-Type

Lister ligger ikke på latsiden. Nå kommer ville versjoner av Jaguars to F-biler: F-Type og F-Pace.


Tesla i riktig retning

Tallene er ikke offisielle, men det ser ut som Tesla Model 3 kom inn på Topp-ti listen i USA i juli.


Tre tøffe tryner

BILTEST: Tre premium-stasjonsvogner får bryne seg på hverandre. Klarer den nye 5-serien å klatre til topps i klassen? Blir det stjerne-seier? Eller er det svenske alternativet det som stjeler våre hjerter?


Strøm-Solaris på Sørlandet

Fem Urbino 12 electric er nå satt i drift for Boreal Buss AS i Kristiansand.


Racing-spesial for veien fra Renault

Er du lastebilsjåfør og Formel 1-fan? Da er kanskje denne spesialversjonen av Renault T High noe for deg.


Kompakt, svensk på startstreken

Nå forteller svenskene bak den elektriske bybilen Uniti at den første er på hjul.


Eksos-krig i USA

Det hjalp ikke at sjefen for USAs miljøvernmyndigheter sa opp. Presidenten selv fortsetter den edle kampen for vesentligere høyere forbruk og utslipp fra amerikanske biler.


Illustrert historie

Gerry McGovern, Land Rovers designsjef, har gjort et nytt stunt. Nå kan du sette rumpa di på 70 års Land Rover historie.


Vespa under kniven

Bel & Bel er et design-studio og -verksted der de åpenbart har det veldig morsomt. Blant annet ved å gi gamle Vespaer nye liv – på en måte Vespaen selv aldri hadde drømt om.


UPS går for el-Thor

At UPS er flinke til å eksperimentere med alternative drivlinjer har vi nevnt før. Og at det er en produsent som heter Thor som gjerne vil ta innersvingen på Tesla Truck har vi også fortalt. Og nå gjennomfører UPS og Thor et distribusjonsbil-forsøk.


Nye spionbilder: VW T-Cross

Den kommer ikke på markedet før neste vår, men nå kommer Volkswagen med flere avsløringer om kompakt-SUV-en T-Cross.


Pacemaker? Trygg i elbil.

En tysk undersøkelse slår fast at folk med hjertestarter eller pacemaker ikke får systemet forstyrret av at de nærmer seg en elbil.