BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Aston Martin

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Et liv etter døden

Å gjenopplive gamle bilspøkelser ser ut til å etablere seg som en profitabel (for produsentene) trend. Aston Martin var tidlig ute – nå gjør de det igjen.


Choppa Aston

Hvis man tar med en ny og vellykket begrenset-opplag-superbil til California, er det vel naturlig at man kapper taket av den. Det gjorde i hvert fall Aston Martin.


Aston Martin på Red Bull...

Det er bare noen måneder siden Aston Martin fortalte at de skulle bygge bil sammen med F1-teamet Red Bull. Nå viser de oss detaljene.


Zagatos åttende Aston

I 1960 bygde Zagato sin første Aston Martin. Den ble, med god grunn, en av bilhistoriens myter. Nå er de der igjen, så langt vi har klart å telle, åttende gang vi får en Aston med en Z.


Aston for bane og vei

Aston Martin lanserer nå en crossover som skal lages i et meget begrenset opplag.


Endelig en ny Aston

Vi har ventet lenge, men her er den: Aston Martin DB11 – med litt hjelp fra Mercedes.


Lyst på en Aston Martin DB10?

Om du har intenst lyst på en Aston Martin DB10, den siste firmabilen til James Bond fra filmen Spectre, er det muligheter på Christies auksjon 18. februar.


Aston for Bond-fans

I over et halvt århundre, med noen få unntak, har verdens mest berømte spion kjørt Aston Martin. Nå hylles han med en spesialutgave.


800-hesters el-Rapide

For James Bond og godt bemidlede nordmenn er det nå bare å rydde plass i garasjen til en 800 hesters elbil. Aston Martin leverer den om to år.


En tier for Bond

Nå er James Bonds nye Aston Martin her. I det minste på en trailer. DB10 heter den. Bygges i ti eksemplarer.


Aston Martin oppdaterer

Aston Martin benytter helgens Goodwood Festival til å avduke sine 2016-modeller.


Aston Martins neste DB

SPIONBILDER: Aston Martin har en etterfølger til DB9 under utvikling. Den blir mer enn en evolusjon.


Aston Martins mange planer

En ny Aston Martin direktør var ventet. Men han hadde også med seg noe fullstendig uventet.


Flere får kjøpe Lagonda

Da Aston Martin presenterte sin mest eksklusive modell, skulle den kun selges i Midtøsten. Nå får flere tilgang til luksusdoningen.


Ekstremt leketøy

Du vil bli overrasket over hvor mange entusiaster du treffer på Nürburgring en vanlig hverdag. Aston Martin gir her de godt bemidlede en ny fristelse.


Race-inspirert Aston

Aston Martin lager en spesialversjon av Vantage. Opplaget begrenses til 100 eksemplarer som med stor sannsynlighet selges ut ved lanseringen i Genève.


Lojal 007

Det har gått rykter om at James Bond skal kjøre en illsint Abarth i den nye filmen Spectre. Men slapp av, han er fortsatt tro mot sine røtter.


Lagonda ut i lyset

Denne uken er den endelig vist offentlig – Aston Martins luksuriøse Lagonda. Men det betyr ikke at du kan løpe og kjøpe deg en.


Zagatos nye Aston

Zagato lever fremdeles høyt på DB4 GT fra 1960 – et av bilhistoriens høydepunkt. Nå gjør de en Aston Martin igjen.


Lagondas flygende debut

Det har vel ikke skjedd før, at det er et flyselskap som gir oss de første glimt av en ganske spennende bildebut. Oman Air viser oss potentat-Lagondaen.


Aston oppdaterer

Selv om de lager noen av verdens fineste sportsbiler, er Aston Martin en liten produsent. Men det hindrer dem ikke i å lansere nye og oppdaterte produkter.


Bekreftet Lagonda

Da er to ting klart: Det kommer en Lagonda og den blir ikke en SUV – slik vi fryktet etter Genève for fem år siden.


Toppløs V12-symfoni

Aston Martin lanserer sin hittil heftigste roadster. Vantage V12 S Roadster inviterer til åpen kjøring med et symfonisk lydbilde.


Fra Goodwood til skjerm

Mens Nissan viste GT-konsoll-modellen først, og så i levende live på Goodwood, gikk Aston Martin den andre veien. Først bilen, deretter den vi kan leke oss med på skjermen.


Mercedes-Aston eller Martin-Bez?

Aston Martin forteller oss, i en ganske fargeløs melding, at Mercedes skal kjøpe seg inn hos dem med inntil 5 prosent. Teknisk samarbeid er målet. Det er nok litt mer som ligger bakom.