BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

BMW

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Spesialutgave av BMWs nye flaggskip

Dersom du ønsker deg en BMW 850i, kan du kanskje få lagt hendene på en First Edition. Men da må du være raskt ute.


Stil og substans

BILTEST: Den ene kjører knallhardt på stil, den andre på praktisk interiør. Men kanskje utelukker ikke det ene det andre?


24-timers Daytona uten ben

Jeg gleder meg til å se hvor bil #24 havner etter 24-timers løpet i Daytona neste helg. Uansett plassering vil den være vinneren for meg.


BMW 7-serie oppgraderes

BMW har i dag presentert en oppgradert utgave av sin luksuriøse 7-serie. Lokasjonen for arrangementet var nok overraskende for enkelte.


Fremtidens BMW

Det er verdenspremiere på BMW Vision iNEXT under den pågående bilmessen i Los Angeles. Konseptbilen gir innsikt i fremtidens personlige mobilitet.


Denne blir norsk bestselger

BMW slipper nå detaljer angående 3-serie varianten som med all sannsynlighet blir bestselger i Norge. Men fortsatt ønsker vi oss flere alternativer.


Her er ny 3-serie i M-drakt

Vi møtte nye BMW 3-serie i Paris, men amerikanerne får nå se en spesialutgave i LosAngeles om et par uker.


BMW-teknologi i bybuss

BMW bidrar med el-teknologi når Karsan nå presenter sin nye buss for trange bykjerner.


Snart kommer BMWs nye toppmodell

Den er allerede på banen i racing-utgave, men snart vises også gateversjonen av BMW M8 Coupé. Her får vi en smakebit.


BMW 8-serie kabriolet til Norge med vårsola

Selv om den er eksklusiv er det ikke nødvendig å først ha bygget CV hos BMW for å kjøpe kabrioletutgaven av 8-serien, men du må i det minste bestemme deg fort om du vil ha den levert samtidig som vårsola titter fram i mars neste år.


BMW 5-serie (E60/61)

BRUKTBIL: BMW 5-serie sjokkerte da den ble lansert. I dag kan den være mye bil for pengene, bare du ser nøye etter før kjøp.


X7 - BMWs største SUV

X7, BMWs digre SUV med plass til sju kan nå bestilles, koster fra 1.278.500 kroner og er på plass i Norge sent i mars neste år.


Mona Lisa med bil-dilla

Hun kom seg nok ikke til bilutstillingen, Mona Lisa, men hun kunne i hvert fortelle alle som gadd høre på hvor mye hun gledet seg til Paris-premieren på den nye 3-Serien.


Her er nye BMW 3-serie

Intet er overlatt til tilfeldighetene når BMW lanserer en ny generasjon av sin populære 3-serie. I Paris står syvende generasjon, den kommer til en forhandler nær deg neste vår.


Økt rekkevidde for BMW i3

BMWs populære i3 lanseres nå i en ny utgave med større batteripakke. Dermed kan den dekke det daglige behovet for enda flere.


Her er 8-serie Cabrio

SPIONBILDER: Det er neppe noen tilfeldighet at BMW slipper våre fotografer så nær innpå en nesten ukamuflert bil – det tyder på en snarlig lansering.


BMW Z4 for Europa

Vi har fått noen glimt av nye BMW Z4, men skal du se den i levende live må du til Paris om et par uker der den har sin Europa-premiere. Ellers må du vente til den kommer på markedet neste år.


BMW viser glimt av fremtiden

Med Vision iNext gir BMW oss et glimt av fremtidens autonome elbil. Produksjonsmodellen kommer i 2021.


Sniktitt på nye M-SUV-er

De som var på DTM-løp på Nürburgring i helgen fikk se to nye M-modeller fra BMW, lett kamuflerte.


Hot X2 fra BMW

BMW lanserer nå en ny toppmodell i X2-familien. Sporty design understreker bilens muskler.


BMW setter standarden

BMW røper nå detaljene rundt en ny ladbar hybrid X5. De som har irritert seg over kort elektrisk rekkevidde har virkelig noe å se frem til.


BMW åpner for bestilling av iX3

Som de første i verden, kan norske kunder nå reserve den kommende elbilen BMW iX3. Dermed kan vi regne med en ny bil med lange ventelister.


BMW søker oppmerksomhet

Det kan virke som BMW ønsker mer oppmerksomhet rundt sine prototyper. For andre gang på kort tid sender de oss egne «spionbilder».


Klassekampen

BILTEST: Er Volvo nå fullt på høyde med konkurrentene? For å finne ut av dette tok vi nye XC60, helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace gjennom et tverrsnitt av det norske veinettet ned til Lista. Reisen gav oss overraskende mange interessante funn. Volvo har blitt dyrt, men har det blitt deilig? Vi lar nye XC60 bryne seg på helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace.


Fra Kina til Norge

Noen måneder etter at BMW avduket en spennende konseptbil i Kina, er den på vei til to norske byer. Men du må enten på messe eller kunstmuseum for å få sett den.