BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

BMW

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Hot X2 fra BMW

BMW lanserer nå en ny toppmodell i X2-familien. Sporty design understreker bilens muskler.


BMW setter standarden

BMW røper nå detaljene rundt en ny ladbar hybrid X5. De som har irritert seg over kort elektrisk rekkevidde har virkelig noe å se frem til.


BMW åpner for bestilling av iX3

Som de første i verden, kan norske kunder nå reserve den kommende elbilen BMW iX3. Dermed kan vi regne med en ny bil med lange ventelister.


BMW søker oppmerksomhet

Det kan virke som BMW ønsker mer oppmerksomhet rundt sine prototyper. For andre gang på kort tid sender de oss egne «spionbilder».


Klassekampen

BILTEST: Er Volvo nå fullt på høyde med konkurrentene? For å finne ut av dette tok vi nye XC60, helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace gjennom et tverrsnitt av det norske veinettet ned til Lista. Reisen gav oss overraskende mange interessante funn. Volvo har blitt dyrt, men har det blitt deilig? Vi lar nye XC60 bryne seg på helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace.


Fra Kina til Norge

Noen måneder etter at BMW avduket en spennende konseptbil i Kina, er den på vei til to norske byer. Men du må enten på messe eller kunstmuseum for å få sett den.


Her er nye BMW Z4

BMW har i dag vist frem sin nye Z4 – foreløpig kun en spesialutgave som skal bygges i et begrenset antall.


BMW pisker opp stemningen

En ny generasjon 3-serie er snart lanseringsklar. Nå skaper BMW oppmerksomhet – ved å sende ut egne «spionbilder» tatt på Nordsløyfa.


Sport og komfort for familien

SPIONBILDER: For første gang kan vi presentere bilder av BMWs 8-serie Gran Coupé. At den er tynt kamuflert, om enn psykedelisk, tyder på en snarlig avduking.


Tre tøffe tryner

BILTEST: Tre premium-stasjonsvogner får bryne seg på hverandre. Klarer den nye 5-serien å klatre til topps i klassen? Blir det stjerne-seier? Eller er det svenske alternativet det som stjeler våre hjerter?


BMW M viser lettvekter

Til helgens festligheter på Goodwood hadde BMW dresset opp en M2 for å vise frem nye muligheter.


Elbilene overtar

BILTEST: I månedens hovedtest stilles fire elbiler som du ikke kommer utenom å vurdere opp mot hverandre. Kraftig utbygging av ladestasjoner i byer og langs hovedveinettet i kombinasjon med bedre batterikapasitet, tok livet av rekkeviddeangsten. Ladefrykten, derimot, rir fortsatt mange som en mare.


Perfekt debut for BMW 8-serie

BMW har valgt en perfekt arena når de vekker 8-serien til live igjen etter 20 års fravær – Le Mans!


Brukskunst

BMWs M8 GTE er mer enn bare en konkurransebil med innovativ teknologi. Den er også et artistisk uttrykk – brukskunst. Her fortelle designeren, Michael Scully, hva han ville med den.


Her er neste BMW 3-Serie

SPIONBILDER: Den tunge kamuflasjen er kastet – en klar indikasjon på at en ny generasjon BMW 3-Serie nærmer seg lanseringsklar.


Fjerde generasjon BMW X5

Nå lanserer BMW sin nye BMW X5, nesten 20 år etter at den første dukket opp. Det er vel ingen overdrivelse å si at med første generasjon X5 fikk SUV-begrepet en helt ny betydning.


Mye nytt fra BMW

Dersom den tidlige sommeren i Sør-Norge har inspirert deg til å kjøpe cabriolet til ferien, må du se etter noe annet enn nye BMW Z4. Den kommer nemlig først et stykke utpå høsten.


Pickup Type R

Hva gjør Honda UK når de skal frakte gressklipperne sine? De bygger en pickup på Civic Type R. Selvsagt.


Nå kommer endelig trådløs lading

Nå kommer endelig trådløs lading av bil i serieproduksjon – om enn i begrenset opplag. Vi må vente litt før det er i Norge, dog.


Mer ekstrem BMW M5

BMW M5 er utvilsomt blant de mest sportslige familiebiler på markedet. Nå lanseres den i en enda mer ekstrem utførelse – som M5 Competition.


Den nærmer seg …

Det er mulig BMW synes vi bruker for lite spionbilder av den kommende åtteren – nå har de nemlig sluppet ut en bunke egne biler.


Konsept baner vei for el-SUV

BMW har avduket Concept iX3 på bilutstillingen i Beijing. Dermed får vi et klart forvarsel for bayernes første el-SUV.


BMW M2 blir mer ekstrem

Jeg hadde gleden av å kjøre BMW M2 på Hungaroring for et par år siden. Nå kommer den i enda mer ekstrem utførelse.


Erkerivaler i tett samarbeid

Vi har vel aldri sett make til et slikt samarbeid som BMW og Mercedes-Benz skal inn i nå, samtidig som de fortsetter som konkurrenter.


BMW utvikler ny kompaktmodell

Her er en helt ny modellvariant fra BMW under kuldetesting. Du får ikke se den på veien før i 2019.