BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nissan

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Sportsbil med ski

Når vinteren kommer og den bakhjulsdrevne sportsbilen kanskje ikke egner seg så godt på det dårlige føret – hva gjør man da? Jo, man setter belter og ski på den!


Første kunder med ny Leaf

I dag kunne fem kunder plukke opp sin nye Leaf som de første i Norge. Aldri tidligere har det vært forhåndssolgt så mange eksemplarer av en elbil kundene ikke har sett.


Qashqai for en ny generasjon

Qashqai var en innovasjon. Og har satt skikkelige spor etter seg. Kan noen ha tenkt «oppfølger» da de bygde Xmotion for Detroit-utstillingen?


Ny Nissan e-NV200

Nissan lanserer nå en ny utgave av e-NV200 med økt batterikapasitet. Dermed blir den enda mer aktuell som både vare- og familiebil.


Lang-rekke el-Nissan. Men ikke til Norge?

I flere land i Europa kan du nå bestille den nye 40 kW-versjonen av e-NV200. Norge er ikke blant dem.


Nissan får egen tankeleser

Det er skummelt når bilen kan oppføre seg som din gamle ektefelle ved å vite nøyaktig hva du kommer til å gjøre eller si, sekundet før du gjør det.


De nye folkebilene: Kjekke og populære

BILTEST: Fordi SUV selger bedre enn noen gang, har vi sett nærmere på fire utfordrere til de tradisjonelle, kompakte familiebilene. Fordi SUV selger bedre enn noen gang, har vi sett nærmere på fire utfordrere til de tradisjonelle, kompakte familiebilene.


Den moderne arbeidshesten

BILTEST: I riktig gamle dager var det hesten som gjorde jobben når tunge lass skulle flyttes. Nå har hesten fire hjul og lasteplan. Pickupen er det moderne menneskets arbeidshest.


Leaf-prisene er klare

Nissan Norge har gode nyheter til deg som hater å vente på ny bil. Nå er alle prisene på nye Leaf klare.


Nissan i Star Wars

Nissan har forstått dette med bilshow. Utstillingen i Los Angeles klarte de i hvert fall å gjøre til et skikkelig show, med tema Star Wars. Ikke for første gang.


Nissan Leaf forbedret til på ny å bli bestselger

YOKOHAMA: Som første norske medium har BilNorge kjørt nye Leaf på offentlig vei og ute i vanlig trafikk. Grepene som Nissan har tatt kan gjøre Leaf til elbilbestselger i 2018.


Nissans superselger

TOKYO: Suleman Idris hos Nissan-forhandler Birger N. Haug solgte så mange Leaf og andre Nissan-modeller at Nissan like godt tok han med til Japan for å prøvekjøre den nye elbilen fire måneder før Leaf er i Norge.


BilNorge kjører Nissan Leaf, så spør i vei

YOKOHAMA: BilNorge er først ute med å kjøre Nissans nye Leaf på offentlig vei. Det skjer i Yokohama i Japan tre måneder før bilen kommer til Norge. Jeg antar det er mye du vil vite om andre generasjon av landets mest kjøpte elektriske bil.


Styrer med PS4-kontroll

Nissans tilknytning til PlayStation gjennom spillet GranTurismo har vært tett i mange år. Nå har de kjørt en full-størrelse GT-R rundt Silverstone med en PlayStation 4-kontroller.


Svarte ringer under armene

Nissan har utviklet et svette-følsomt setetrekk som de påstår kan hindre trafikkulykker.


Bare nesten ny Leaf?

Det har den siste tiden vært mye fokus på nye Leaf, men er bilen så tvers gjennom ny som Nissan vil ha det til?


Nissans lokkeduer

Nismo – den sportslige avdelingen til Nissan har laget to konsepter som skal lokke folk til Tokyo Motor Show.


Tråkker til for varebilsalget

Salgssjef Flåte, Eirik Nilsen, ved Birger N. Haug i Oslo tråkker til - bokstavelig talt - for å øke Nissans markedsandel i nytte-segmentene. Forventningene til e-NV200 med forlenget rekkevidde er høye.


Forbedret el-Nissan i Oslo

Kanskje ikke nytt at Nissan nå introduserer en ny og sterkt forbedret Leaf, og at de gjør det i Oslo, men dette dreier seg om e-NV200.


Nissan Leaf inntar Oslo

I skarp konkurranse med London, Berlin og Amsterdam valgte Nissan DOGA i Oslo som arena for presentasjonen av andre generasjon av elbilen Leaf. Pakket inn i seminarer om teknikk, byutvikling og elektrisk mobilitet vil nær 700 gjester fra hele Europa delta på presentasjonen mandag og tirsdag.


Nissan Leafs rekkevidde økes fra 250 til 380 km

Dette er Nissans nye Leaf. Rekkevidden øker til 378 km og deretter til 500 km, bilen vil være i Norge på ettervinteren – og best av alt – leveringstiden blir kort. Pris kommer senere i dag, og den kan bli hyggelig.


Nye drypp fra Nissan

Det går knapt en uke uten at Nissan minner oss på begivenheten som skal finne sted i Tokyo i september.


Sniktitt på neste Leaf

Nissan har sluppet et første bilde av andre generasjon Leaf som skal avdukes i september.


Nissans mest europeiske får mer

Qashqai er litt over ti år gammel nå, og med den ferskeste faceliften før generasjon tre kommer, er den minst like meget europeiske som den alltid har vært. Nissans mest engelske bil.


Populær Nissan Qashqai blir litt bedre

Når Qashqai nå oppgraderes handler det først og fremst om å holde trykket oppe på EUs sjette mest kjøpte bilmodell og Nissans viktigste i Europa.