BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilverden

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Retromobile er over, sesongen er i gang

Retromobile er den største av alle de store entusiast-arrangementene. I Paris, hver mars. Her gir vi 350 gode argumenter for hvorfor du burde planlegge en tur dit neste år.


Blålys-messe

Folk som er glad i blålys har hatt gode dager i Frankfurt denne uken. Da gikk GPEC av stabelen. Spesialmesse for politiutstyr. Alle de tyske bilfabrikkene var der, men det var bare Daimler som virkelig gjorde noe ut av det i år.


Jaguar tenker flexi-plattform

Da Jaguar Land Rover inviterte til et nytt bidrag til sin Destination Zero var det kanskje gode grunner for å vente enda et boring forslag til hvordan verden kan bli sikrere og renere. I stedet ble det en skikkelig overraskelse.


Gladmelding – forlenget Bugatti-garanti

Meget passende valgte Bugatti å bruke Retromobile for å gjøre sitt nyeste tilbud kjent. Et lojalitetsprogram som gjør at garantien på bilen din gjelder, også hvis den er eldre enn 12 år.


Originalt konsept for konseptbil-visning

Strømlinjer og avansert teknologi inne i Empire-stuer? Ja, gjerne, sier Rodolphe Rapetti. Han er sjef for Frankrikes eldste bilmuseum og disponerer et gammelt slott. Nå har han arrangert verdens mest moderne bilutstilling der.


Oslo-visning av Mazdas elbil

Dersom du befinner deg i Oslo-området neste uke får du mulighet til å ta et til på Mazdas kommende elbil.


Toyota brenselceller til sjøs

Toyota har utviklet et spesialdesignet brenselscellesystem til Energy Observer, det første hydrogenfartøyet til å seile verden rundt.


100 merker i Kina

Tenkte Mao på kinesisk bilindustri da han snakket om å la tusen blomster blomstre? Man kunne kanskje tro det – den kinesiske bilindustrien er fargerik og omfattende og forholdsvis blomstrende. Her skal du lister på nesten 100 merker og nesten 600 modeller som ble solgt i Kina i fjor.


Nå skal det bli lettere å få tak i Kona

Hyundai lover nå å kutte leveringstidene for europeiske Kona electric-kunder drastisk.Det oppnår de blant annet ved å åpne europeisk produksjon av bilen i Tsjekkia fra mars 2020.


Jubileum hos Mazda

Mazda fyller 100 år, men selskapet startet med noe helt annet enn biler.


Metallica-biler på museum

Hvor ofte har James Hetfield og Metallica brukt biler som tema i musikken sin? En gang kanskje? På Fuel* – en singel fra 1997. På tross av at Hetfield er en av de mest perfeksjonistiske samlere av biler. En kommende utstilling trekker frem ni av hans custom-bygg.


Stadig mer elektrisk

Så godt som alle bilprodusenter har uttalte mål om elektrifisering. BMW er blant dem som er kommet lengst.


Nissans nye elracer

Det er snart ti år siden Nissan bygget sin Leaf-baserte racerbil ved hjelp av spesialistene hos Nismo. Nå var tiden inne for en modernisert utgave.


Første MG elbiler er ankommet

Sist lørdag ankom bilskipet "City of Oslo" Drammen Bilhavn med nær 200 biler fra MG.


BMW oppgraderer

BMW presenterer en oversikt over nyheter og oppdateringer som innføres i løpet av våren. Elektrifisering og utslippskutt står i fokus.


De største i 2019

De første oppsummeringene av bilsalget i 2019 begynner allerede å falle på plass. Her er nøkkeltallene.


Stenger venteliste, nå kommer bilene

Kia-importøren hevder de nå får god tilgang på elbiler, og alle som har reservert Kia e-Soul får i disse dager tilbud om bil. Som følge av dette stenges reservasjonslisten, og nye kunder kan bestille e-Soul hos forhandler med kort leveringstid.


Toyota på taxi-toppen

For andre år på rad er Toyota det foretrukne bilmerket blant landets taxisjåfører.


Klassevinnerne

EuroNCAP har offentliggjort en liste over bilmodellene som gjorde det best innen sine respektive kategorier i 2019.


BMW på elektronikkshow

BMW er blant de mange bilprodusentene som viser fremtidsteknologi på CES, den store elektronikkmessen i Las Vegas som pågår i disse dager.


Spennende samarbeid

Hyundai har i samarbeid med Uber lansert planer om flygende taxier med betegnelse Uber Air Taxis.


Personbilsalget ned, mange venter på ny elbil

I en solid opphenting de siste månedene og etter en skikkelig fight de siste dagene av året, halte Volkswagen 2019-serien i land med 151 biler foran Tesla. Men 15.683 Model 3 gjør ikke bare Teslaen til enkeltmodellvinneren, 5.658 biler foran VW Golf, men også til den tredje mest kjøpte bilmodellen på ett år i norsk bilhistorie.


Mer boost til jul?

En Tesla Model 3-eier på huset fikk i natt mail fra Tesla med et ganske spesielt innhold.


Seat på døra

Den norske Seat-organisasjonen har siden reetableringen solgt biler via Internett, men du har fått den utlevert hos en forhandler. Til nå.


Prøvekjøring på kjøpesenter

Ford vil treffe forbrukerne på hjemmebane, og hva er vel da mer naturlig enn å samarbeide med kjøpesentre?