BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilverden

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Toyota med bilabonnement

Nå lanserer Toyota sitt eget bilabonnement. Norge er første land som kan ta i bruk Kinto Flex.


Nå kan du fylle hydrogen igjen

Etter en omfattende prosess med testing og godkjennelser kunne endelig Hynion på Høvik åpne for hydrogenfylling fredag 22. november.


Ford vs Ferrari – tilbakeblikk

Nå er filmen snart på plass på norske kinoer også. Det skal bli spennende å se hvor mye den holder seg til virkeligheten.


Avstikker i London

Selvfølgelig er det solidarisk å henge med når partneren er på juleshopping i London. Men kanskje man skulle unne seg en liten avstikker innom bilutstillingen på Victoria og Albert?


Petter Solbergs bil til salgs

Det er kanskje naturlig at en god bruktbil blir mer verdt dersom en kjendis har sittet i den. Nå er 2003-Subaru Imprezaen til Petter Solberg til salgs.


ID-produksjonen i gang

Volkswagen har i dag offisielt åpnet sitt nye anlegg i Zwickau, øst i Tyskland, der ID.3 skal produseres ved et hypermoderne og CO2-nøytralt anlegg.


Fortid med en twist

Er dette den nye måten å få oppmerksomhet på? Hente frem gamle modeller og gi dem en liten injeksjon med et eller annet, og så presentere det som et konsept? Nå er det Renaults tur.


Tokyo Motor Show 2019

Bilutstillingen i Tokyo skal ifølge arrangørene handle om fremtiden. Det er i så fall en fremtid der det er langt mellom batterielektriske biler.


Bilforlaget kjøper Autofil

Bilforlaget satser videre og utvider nå porteføljen med Autofil, en av Medie-Norges sterkeste merkevarer innen bilsjangeren.


Fiat + PSA: Det bare MÅTTE skje

Nå har begge parter gått såpass langt i sine uttalelser at det er vanskelig å se hvorfor og hvordan sammenslutningen mellom den franske og den italo-amerikanske giganten ikke skulle bli noe av. Møt verdens fjerde største.


Rimelig og enkelt fra Seat

Seat lanserer nå et tilbud som kan bli attraktivt for svært mange nordmenn. For under to tusenlapper i måneden får du din egen elbil til disposisjon.


Med kurs for Le Mans

Jim Glickenhaus, som har gjort store ting med biler før, minner om at nå er det mer enn 50 år siden en bil bygget i USA har vunnet Le Mans. Det kan virke som han har tenkt å gjøre noe med det.


I dag åpner Polestar Space i Oslo

Hysj, du skal få følelsen av å komme inn på et kunstgalleri når du entrer Europas første Polestar Space, midt i kvadraturen i Oslo.


Yamaha på tre og fire

Halve moroa med Tokyo-utstillingen er motorsykkelprodusentene. De tenker ofte i enda mer fantastiske baner enn bilprodusentene, og de som ikke går innom der går glipp av mye moro.


Avvikere fra Mitsubishi

Mitsubishis to utstillings-spesialer i Tokyo virker som ganske morsomme ideer.


Lexus med batteridrift

Lexus er verdensmester på konsept og installasjon. Deres tre-sekunders teaser til Tokyo-nyheten er med på å antyde det.


Hyundai utvikler el-racer

Hyundai Veloster N ETCR skal delta i en helt ny serie som starter neste sesong. Nå har bilen gjennomført sin første banetest.


Tyrigrava blir perlen for bil- og MC-folket

Tyrigrava rustes opp og fasade-endres tilbake til opprinnelig 1930-tallets funkisstil. Pris rundt 10 millioner kroner. Da kommer millionen fra Kulturminnefondet godt med.


Ny Lamborghini-rekord

Huracán sørger for nye rekorder for Lamborghini.


Kul eller stygg elbil fra Sverige?

Nå kommer svenskene med det de mener er det beste av skandinavisk design på mini-elbil.


Nobel til elbilbatteriets far

Kanskje ikke så interessert i Nobels kjemi-pris? Akkurat denne burde du stoppe opp ved – her finner du bakgrunnen til ca. 50 % av norske bilkjøp.


USA-kineser på vei mot Norge

Mandag ble det kjent at Norge får to nye kinesiske bilmerker. Her er forhistorien.


Mercedes Opus 1 – gjenskapt

Veldig logisk at en visjon om den første Mercedesen skulle presenteres i Nice og ikke på bilutstillingen i Frankfurt.


Kul Mazda-racer

Mazda USA har designet en racerbil basert på nye Mazda 3, men det er ingen grunn til at den ikke skal dukke opp i Europa også.


Fashion mot ATK

En amerikansk hacker presenterer klær som skal kunne få automatiske skiltlesere på ville veier.