img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Solberg Extreme Motorshow

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2015).

Klart for nytt Solberg-show

26. november arrangeres Solberg Extreme Motorshow på Telenor Arena på Fornebu for tredje gang. Henning og Petter lover mer show enn noensinne.


Høye svev og frisk satsing

Solberg Extreme Motor Show ble akkurat den motorsportfesten den skulle være, en passe blanding med blårøyk, rå bilkontroll og ekstremsport på motorsykkel og snøscooter.


Motorfesten er i gang

Solberg Extreme Motorshow er i gang på Telenor Arena. Fredag var det klart for trening og kvalifiseringer før lørdagens happening. Sjekk bildene!


Grøndal gleder seg

Rallyfører Anders Grøndal er en av flere som gleder seg til helgens show i Telenor Arena.


Isachsen til Telenor Arena

I siste liten ble det klart at årets Europamester i rallycross og Årets Bilsportsutøver i Norge, Sverre Isachsen, kommer til start i Solberg Extreme Motor Show denne helgen.


Asfalterer Telenor Arena

Til helgen er det igjen duket for Solberg Extreme Motor Show i Telenor Arena. Større og bedre enn i fjor!


- Gleder meg til Solberg-show

TV-kjendis og racingfører Tommy Rustad (42) har en PR-verdi på 50 millioner kroner i følge svenske Media Pilot. Når han fredag og lørdag deltar i Solberg Extreme Motorshow, kjører han sitt billøp nummer 500.


Sordo til Fornebu

Den spanske Citroën-føreren, Dani Sordo, blir en av toppførerne på Fornebu Arena under Solberg Extreme Motor Show neste helg.


Banen er klar

Det er bare tre uker til årets store motorshow på Fornebu Arena. Nå er banetraseen klar.


Bli WRC-sjåfør foran 15000 tilskuere

Solberg Motor Show støtter Flyktninghjelpen i årets TV-auksjon. Delta på auksjonen å få ditt livs sjanse til å vise fram dine kjøreferdigheter - ved å kjøre oppvisning i en ekte WRC-bil foran 15.000 jublende tilskuere!


Solberg Motorshow: Nedtelling i gang

Nå er det under 50 dager igjen til Solberg Extreme Motor Show braker løs på Telenor Arena! Se forhåndsteaseren her.


André Villa til Solberg Motorshow

Et av de mest spektakulære punktene på Solberg Motorshows program er nå fastsatt. FMX-kjører André Villa vil holde oppvisning på Solberg Extreme Motorshow med et verdensrekordforsøk.


Solberg Motorshow: Billettsalget i gang

I dag, fredag 3. september, åpnet billettsalget til årets store motorsportsbegivenhet i Norge, Solberg Extreme Motor Show 2010. Markus Grönholm og Mikko Hirvonen er bekreftet som førere.


Solberg-billetter legges ut 3. september

Fjorårets Solberg Motorshow-arrangement ble utsolgt, dermed ventes et rush når årets billettsalg åpner på førstkommende fredag.


Solberg MotorShow 2010 nærmer seg!

Detaljene rundt Solberg Extreme MotorShow 2010, som går av stabelen 26.-27. november på Telenor Arena, begynner å falle på plass. Se hva som skjer!


Program Solberg MotorShow 2010

Programmet for årets show er betydelig utvidet. På torsdagen blir det bedriftscup i gokart, og årets kvalifisering og trening vil være åpent for publikum. Her er hele programmet:


Bedriftscup på Solberg MotorShow 2010

Nå har du og ditt firma muligheten til å stille lag og kjøre gokart selv på Telenor Arena. Nytt på årets MotorShow er bedriftscup i gokart. Den arrangeres torsdag 25. november 2010.


Nytt Solberg-show i november

Utsolgte tribuner og 2 000 utenfor som ikke kom inn. Det var fasit da Petter og Henning Solberg arrangerte Solberg Extreme Motorshow på Telenor Arena i fjor høst. Nå vil de gjenta suksessen med et enda bedre show i november.


Solberg Motorshow 2010 er en realitet

Suksessen fra 2009 – med en full hall med 15.000 tilskuere – resulterer i et nytt Solberg Extreme MotorShow 26.-27. november 2010 på Telenor Arena!


Skråblikk på norsk bilsporthistorie

I forbindelse med Solberg Extreme MotorShow, på en fullsatt Telenor Arena 21. november 2009, tok vi et historisk tilbakeblikk på andre spesielle bilsportarrangement i Norge.


Solbergs forrykende avslutningsshow

Henning og Petter Solberg avsluttet med å kjøre om kapp side om side på Telenor Arena før det hele endte i noen forrykende gledespiruetter til ære for publikum, før Il Tempo Giante entret banen.


VIDEO: F1-Ferrarien på Solberg MotorShow

Blant hovedattraksjonene på Solberg MotorShow var den tidligere rekord- og vinnerbilen til Schumacher. På Telenor Arena kjørte eieren Arne Fredly bilen selv og bød på piruetter og spektakulær lyd. Se og hør stuntet her!


Petter og Henning samlet 15.000

Telenor Arena var smekkfull, og folk som ikke hadde kjøpt billett måtte nøye seg med å høre lyden fra utsiden. Sånn ble det da brødrene Solberg bød opp til storslagen motorsportfest på Fornebu.


Motorsport og Motorshow

Tro ikke at bilsport kombinert med show, som på Telenor Arena, er noe nytt. Det forrige hadde vi på Bislet i 1930!


VIDEO: Petter Solberg tester banen

Petter Solberg overbeviste på dagens testkjøring. Det er en presisjon og en konsentrasjon som ikke mange klarer etter han – se vidoene fra kjøringen her.