BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Rally Monte Carlo Historique

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Tolv norske lag i Monte Historique

Det er påmeldt 12 norske lag til Rally Monte Carlo Historique 2019. Det er stort sett veteraner og den harde kjerne av entusiaster.


Nedtur i Monte Carlo

Monte Carlo: Det bli ingen avsluttende suksess for de norske lagene i Rallye Monte Carlo Historique. På de siste spesialprøvene ble det store endringer.


Mor og datter beste norske i klassisk rally

Torhild og Tine Hallre vant den første spesialprøven i årets Rally Monte Carlo Historieque. De er også beste norske lag etter to prøver.


Historiske rallybiler midt i Oslo

Onsdag 31. januar inntar historiske rallybiler hovedstaden, da starten av årets Rallye Monte-Carlo Historique går utenfor Nationaltheatret midt i Oslo.


Stor norsk interesse for klassisk rally

Det er påmeldt 18 norske biler i årets Rally Monte-Carlo Historique. Det inkluderer to damelag.


Oslo-start på historisk rally

I 2018 er Oslo igjen én av startbyene for det tradisjonsrike Rallye Monte-Carlo, og arrangøren Kongelig Norsk Automobilklub har tro på mange startende.


Hotvedt beste norske i RMCH

MONTE CARLO: Tom Hotvedt med kartleser Leif Arne Nesset i en Porsche 911 ble beste norske ekvipasje i Rally Monte Carlo Historique (RMCH). Løpet var et av tidenes enkleste – men det var ikke til de norske deltagernes fordel.


Rally Monte Carlo Historique

MONTE CARLO: Kjetil Engan og kartleser Bjørn Lie kjempet i Rally Monte Carlo Historique med de beste. De var helt oppe på en 16. plass blant de 300 startende, men på mandagens andre prøve ble kjøringen erstattet med snøskuffe


Kjetil Engan beste norske i Monaco

VALENCE: De eldste norske bilene med de minste motorene gjør det foreløpig best i Rally Monte Carlo Historique. Best etter halvkjørt løp er Kjetil Engan og Bjørn Lie i en gammel Ford Cortina.


Vil bli beste damelag i Rally Monte Carlo Historique

60-års gaven Thorild Hallre ga seg selv var å kjøre Rally Monte Carlo Historique. Når starten går 25. januar har hun med seg datteren som kartleser i en Volkswagen Boble fra 1973. Målet er å bli beste damelag.


Rallye Monte-Carlo Historique 2017

Det er påmeldt 18 norske lag til Rallye Monte-Carlo Historique, med en blanding av veteraner og nykommere. Nytt er et norsk damelag med mor og datter.


Rally på bar bakke

Norske veteraner i rally må ha snø og is for lykkes i Rally Monte Carlo Historique (RMCH). Årets løp var et rent asfaltrace der biler med mye motor hadde alle fordeler.


Dramatisk siste natt

Monte Carlo: Forstillingen og styringen tålte ikke den tøffe kjøringen den siste natta i Rally Monte Carlo Historique (RMCH). Dermed ble det bråstopp for Kjetil Engan og kartleser Bjørn Lie. Valter Jensen ble beste norske.


Best med gammal bruktbil

Monte Carlo: Kjetil Engan leder sin klasse i Rally Monte Carlo Historique (RMCH). Men det gjenstår to krevende spesialprøver, og da skal den gamle Cortinaen til Engan virkelig bli satt på prøve.


Engan/Lie i egen klasse

Valence: Kjetil Engan og Bjørn Lie (bildet) er i en klasse for seg selv blant de norske i årets Rally Monte Carlo Historique. De kjører en av bilene med minst krefter – men ligger langt foran mange norske Porsche.


Ising i forgasseren

Valance: Per Simble ble tvunget til å bryte Rally Monte Carlo Historique. Med regn og sludd i 1600 meters høyde, ble det ising i forgasseren.


Engan/Lie beste norske

Valbonne: De kjører en gammel Ford Cortina med 90 hester. Men de er best av de norske i Rally Monte Carlo Historique (RMCH). Kjetil Engan og Bjørn Lie går mot sitt livs beste rally.


Norsk favoritt har brutt

Monte Carlo: Petter Granerud med kartleser Stein Røed har brutt Rally Monte Carlo Historique (RMCH). På tilkjøringen til Monte Carlo fikk de problemer med sin Porsche 911.


Fra Oslo til Monte Carlo

Onsdag morgen startet tolv historiske rallybiler den lange ferden fra Oslo til Monte Carlo, da KNA arrangerte starten for det 19. Rally Monte Carlo Historique utenfor Nationaltheatret.


Gammelbilrally på bare veier

Alt ligger til rette for årets største rally for eldre biler. Onsdag går startskuddet for Rally Monte Carlo Historique (RMCH) med 303 deltagere - inkludert 14 norske lag.


14 norske i Monte Carlo Historique

Det er påmeldt 304 biler i Rally Monte Carlo Historique 2016. Det inkluderer 14 norske ekvipasjer. 12 biler starter løpet i Oslo.


Ikkeno som en gammal PV

MONTE CARLO: Knut Ulf Larsen sverger til sin gamle Volvo PV fra 1961. Han har bak seg seksten Rally Monte Carlo Challenge. Samme med sin annenfører Arne Dølerud vant han i år klassen for de skikkelige veteranbilene


Er det mulig å ha sånn flaks?

Valence: Flaks er viktig i enhver form for konkurranse - også i Rallye Monte-Carlo Historique. Det vet vi alt om, for i dag var det vår lykkedag.


Vanskelig norsk dag

Valence: Rally Monte-Carlo for eldre biler er kjørt 1/3, og de norske resultatene er meget beskjedne. I fjor var det to norske som kjempet i toppen. Nå er det ingen.


Brødre på andreplass

Monte Carlo: Rallye Monte-Carlo Historique har startet på aller beste måte for brødrene Bergum. Etter den første prøven er de nummer to, men rallyet har så vidt startet.