BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Artikler med video

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

1076 artikler inneholder videofilmer

Mazdas virtuelle racer er klar

Dersom du tilhører Play Station-menigheten kan du nå tilegne deg Mazdas siste tilskudd på den virtuelle arenaen.


Ny variant på Kamiq

Skoda lanserer nå sin mest kompakte SUV i en røffere utstyrsversjon.


Mustang blir elektrisk dragster

Når det gjelder antall liter drivstoff per kilometer er det vel ikke noen bilsportgren som sløser mer enn drag-racing. Når det gjelder drama og teater per liter er vel allikevel historien en helt annen. Nå skal Ford kombinere drag med null-utslipp.


Siste stunt fra Holden

I oktober 2017 stengte GM den siste operative Holden-fabrikken, og for et år siden fortalte de at merkevaren skulle forsvinne i løpet av 2021. Noe som ikke har hindret Holden i å dra et sentimentalt lite stunt.


Volumselgere på løpende bånd

For noen uker siden hadde de færreste nordmenn hørt om Xpeng. Nå har det kinesiske merket lansert nok en ny modell. Den er som skapt for Norge.


Hollandsk roadtrip

Denne helgen skulle Formel 1-sirkuset befunnet seg på Zandvoort i Nederland. Slik gikk det ikke, men Red Bull gjorde noen forhåndsklipp i landet som du kan nyte her.


Skoda på to hjul

Skoda startet som sykkelprodusent for 125 år siden. Selvfølgelig har de sykler nå også, men den vi virkelig venter på er Klement-konseptet fra Genève-utstillingen i fjor.


En kvart vidundermotor på dynoen

12.100 omdreininger på en bilmotor betyr alvor. Nå er Cosworth-motoren til Murrays nye superbil kommet så langt at den gjennomgår de første dyno-testene.


Spantemaker

I gamle dager brukte man et sett spanter som man håndbanket karosseriet over. Antoine Dufilho gjør det omvendt – og da blir det kunst av det.


Ramp fra Frankrike

Ludovic Lazareth er en av de største rampene når det gjelder å bygge rå motorsykler og ubegripelige quader. Eller Mini Moke med V-åtter.


Palett hos hogger’n

En kunstner som kaller seg Zoer har dekorert 144 biler hos en hogger, og samtidig pakket det inn i litt miljøvern. Dekorativt ble det i hvert fall.


Amerikanske muskler i tysk sportsbil

De fleste som har investert i en Audi R8 er nok godt fornøyd med valget sitt. De som ønsker mer pulver kan nå ta kontakt med Hennessey.


Klodens siste analoge superbil

T50 heter Gordon Murrays nyeste superbil. Hans 50. konstruksjon – de fleste geniale, og hans 50. år som bilkonstruktør. 100 kjennere har virkelig noe å se frem til.


Astons egen V6

For første gang på 50 år skal Aston Martin bygge sin egen landevisbilmotor i England. Det er dessuten en helt ny konstruksjon – en 3-liters V6.


Lambo fyrer løs – neste år

Her er det masse vinger og finner og scoop på taket og skikkelige luftinntak – men bortsett fra at det åpenbart er noe Lambo, aner vi ikke noe mer. Jo, forresten, 830 hester med normalt åndedrett.


Spesialverktøy for Lotus-kunder

I løpet av 2020 starter Lotus produksjonen av sin elektriske superbil. Nå forteller de hvordan kundene kan konfigurere sin bil.


Formel 1 i garasjen

Fra New Zealand kommer noe helt vilt, basert på en Lotus F1-oppskrift og oppkalt etter en av verdens store billedhoggere.


Valkyrien nærmer seg

Aston Martin har nettopp sluppet noen bilder av sin toppmodell i landeveis-utgave, samtidig som de forteller om tre modeller som deltar i sertifiseringsarbeidet. Bilen nærmer seg åpenbart produksjon.


Fortsatt hydrogen i fremtiden

Med all innsats rundt batterielektriske biler de siste årene har brenselceller kommet i bakgrunnen. Hydrogendrevne biler kan fortsatt være en del av fremtiden, men det fins en del forutsetninger om man skal lykkes.


En ny stjerne fra Sri Lanka

Dette er den bilen som gjør at jeg er mest lei meg for ikke-Genève. Bilen ser bra ut, har spennende spesifikasjoner og en bakgrunn jeg gjerne skulle visst mer om. Dessuten er navnet genialt: Vega – hvorfor har ingen brukt det før?


Snap blir Metro

I 2018 viste Rinspeed sitt bytte-karosseri, Snap, for første gang. I fjor var den krympet til MicroSnap, men i år hadde den fått en meget mer urban rolle som MetroSnap.


Gammelt nytt fra Eadon Green

Eadon Green har ikke vært i Genève mer enn et par år. Men er så gjennomført eksentrisk at et besøk der er obligatorisk. I år må vi dessverre gjøre besøket virtuelt isteden.


Rimac endrer alt

Rimac skulle vist sin produksjonsbil i Genève i år. Slik ble det ikke, men her er noen av detaljene.


RUF drar til Oklahoma

Den meget stilige kona til Alois Ruf, Estonia, fikk et preg av Annie Get Your Gun da paret presenterte sin Genève-debutant.


Sportsbil med røtter i Gulfen

Nå setter Jannarelly opp anlegg både i London og Paris. Kanskje de mener alvor med sin forbausende akseptable sportsbil.