img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Artikler med video

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

939 artikler inneholder videofilmer

Nissan viser camper-serie

Nissan demonstrerer at deres varebiler egner seg ideelt for ombygging til bobiler. De kan til og med by på en utslippsfri variant – har noen andre det?


Mercedes-AMG med nytt innsteg

Når Mercedes-AMG nå lanseres sin første modell basert på nye A-Klasse, startet de litt mer forsiktig enn sist.


BMW Z4 for Europa

Vi har fått noen glimt av nye BMW Z4, men skal du se den i levende live må du til Paris om et par uker der den har sin Europa-premiere. Ellers må du vente til den kommer på markedet neste år.


Seat gjør en Kodiaq

Seat lanserer sin tredje SUV i løpet av et par år. Tarraco blir storebror i familien som fra før består av Arona og Ateca, og den har mye til felles med Skoda Kodiaq.


Verdens kjappeste Jetta

Så vidt meg bekjent har aldri tidligere en Volkswagen Jetta bikket 210 miles. Men nå har det skjedd, akkurat som planlagt.


Her er Audi e-tron, og prisen blir …

Audi har i natt avduket SUV-en nordmenn i tusentall står på venteliste for å kjøpe. Her får dere all viktig informasjon og norske priser.


BMW viser glimt av fremtiden

Med Vision iNext gir BMW oss et glimt av fremtidens autonome elbil. Produksjonsmodellen kommer i 2021.


Villbass med innebygd røykmaskin

Dersom du har hørt om Rezvani, så er det nok sportsbilene deres du kjenner. Men de har tilbud til offroad-fraksjonen også.


Ny Mercedes GLE

Den er større og kan for første gang leveres med tre seterader. Avansert elektronikk gjør nye GLE sikrere enn sine forgjengere.


Urbant sjokk fra Mercedes

Rett fra et forholdsvis elektrisk gjesp i Stockholm til en sjokk-oppvåkning i København. Mercedes-Benz leverer jommen kontraster for tiden.


Campingvognen dytter elbilen!

Fremtidens campingvogn har solceller på taket, dytter bilen opp bakkene, kan parkeres via en app på mobilen og lader elbilen din når du står parkert.


Ny Forester, for by og land

Femte generasjon Subaru Forester er på vei, men den skal lanseres på et par andre kontinenter før Europa og Norge står for tur.


Verdensrekorder for traktor

Ny verdensrekord til Finland: Fartsrekord for autonom traktor-brøyting av snø.


Unik mulighet på Rudskogen

Er du i aldersgruppen 16-17 år og holder på å ta lappen? Da kan du få en unik mulighet om du legger turen til Rudskogen i helga. I tillegg til mye god underholdning.


Klassiker i ny innpakning

Det kan være vanskelig å glemme en ungdomsforelskelse. Automobili Amos kan gjenskape minnene i helt ny innpakning. Men det koster.


Volvo ser inn i fremtiden

De fleste innser at vi er på vei mot en autonom fremtid. Men det er ikke akkurat morgendagen Volvo ser for seg når de sier: Hvorfor fly når du kan bli kjørt?


Her er Mercedes EQC

I kveld har Mercedes dratt lakenet av sin første el-SUV. Mange nordmenn står allerede på venteliste for å få bilen i 2019.


Ford setter fokus på mobilbruk

Unge sjåfører har en stygg tendens til å surfe og skriver meldinger mens de kjører bil. Nå tar Ford fatt i problemet.


Fartsfest på dansk sand

Utrolig hva danskene får til av Klassisk og Fart. Til helgen gjenopplives de gamle badestrand-løpene.


Lada med forsmak på ny Niva

Det er lenge siden vi ble lovet en ny Niva. I Moskva er nå konsept-versjonen avduket.


Arteon med nytt blikk

Volkswagen har gått litt nye veier foran Arteon-lanseringen i USA. De lånte bort bilen til en New York fotograf og stilte ut resultatet i et av de virkelige store bilmuseene her i verden.


Progressiv Luksus???

Etter to vulgære Maybach-innslag der de siste årene, er Daimler tilbake på Pebble Beach med en Mercedes-Benz. En EQ elektrisk Silver Arrow!


Bugatti for svingene

Nå er Divo her – med andre ord: Bugatti har allerede begynt å lage spesialversjoner av Chiron.


Coca-Cola med ny elbilflåte

Coca-Cola har greid det tusener av nordmenn har gitt opp – å få tak i Opel Ampera-e. Ikke bare én, men hele hundre stykker.


Opel viser fremtid

Opel avslører nå flere detaljer om sin nye konseptbil. Den blir en kompakt SUV, og du klarer antagelig å gjette hva slags drivlinje den skal utstyres med.