img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Artikler med video

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

863 artikler inneholder videofilmer

Forsmak på ny Yeti?

Skoda Vision X gir en pekepinn på en tredje Skoda SUV. Den er ikke ulik Yeti i format, så hvorfor ikke benytte et allerede godt innarbeidet navn?


Aston Martin i strupen på Rolls

Visst hadde vi ventet en radikal SUV fra Aston Martin i Genève. Vi fikk radikal, ja – men på en helt uventet måte.


En forsmak på BMWs toppmodell

BMW lader opp til å lansere sin nye 8-serie. Du trenger ikke nøye deg med to dører selv om du vil kjøre den sporty toppmodellen.


Porsches andre elbil

Porsche viser en ny konseptbil i Genève. Mission E Cross Turismo er som skapt for Norge.


Julekveld for Jaguar-fans

Så kom selve julekvelden for noen tusen norske Jaguar-fans. Torsdag kveld ble I-Pace avduket, like lekker som konseptbilen vi har møtt tidligere.


Ugla flyr – for alvor

Nulltilhundre på under to sekunder – ikke bare lovet de oss det, nå har de gjort det også.


Flygende bil til Genève

Vi hadde en flygende Italdesign på Genève-utstillingen i fjor. Og i Frankfurt hadde vi fire flygende greier. På årets Genève-utstilling stiller i hvert fall ett bilfly/flybil. Fra Nederland!


Kompakt Lexus

Lexus har i dag sluppet det første offisielle bildet av sin kompakt crossover som skal debutere i Genève neste uke.


Ny Porsche 911 GT3 RS

Det er ikke praktiske hensyn som veier tyngst for dem som velger Porsche 911 som hverdagsbil. Men om man er singel eller lever i tosomhet, uten barn, kan den med litt godvilje dekke behovet i hverdagen. Om du da ikke velger denne ekstremisten.


Annerledes billansering

Å lansere bil på en stor scene med mange hundre påtittere kan «hvem som helst» gjøre, derfor velger Volvo ikke å gå den veien med nye V60.


Farvel til høy auksjonspris

Spekulantene kan umulig like det. Jaguar bygger flunkende nye D-typer, og det ble bråstopp for ekstreme auksjonsverdier.


Snørydding – uten Norge!

Verdensmesterskapet i snøbrøyting finner sted i Polen denne uken. Man skulle tro det var en norsk paradeøvelse, men neida.


Generasjonsskifte for BMW X4

Bare fire år etter at dagens modell kom på markedet, står en ny generasjon X4 klar for lansering.


Klatret 999 trinn

En Range Rover Sport rattet av en Formel E-fører satte nettopp verdensrekord i trappeklatring med bil: 999 trinn i ett jafs.


Sportsbil med ski

Når vinteren kommer og den bakhjulsdrevne sportsbilen kanskje ikke egner seg så godt på det dårlige føret – hva gjør man da? Jo, man setter belter og ski på den!


Velkommen tilbake til Ibiza

Ibiza – ikke øya, men den på fire hjul – fyller et tredels århundre. 33 år. Den siste ble solgt i Norge i 2006, men nå er det slutt på import-oppholdet, og den nye er på vei tilbake.


Last Mile – med pedal

Nå dukker det opp forslag til enda en kompakt «last-mile» vare-leverer. Bak står bl.a. Volkswagen og deres tidligere designsjef.


Her er nye Mercedes A-Klasse

Mercedes har endelig avduket sin nye A-Klasse som er større og mer spekket med teknologi enn noensinne. Den er på plass i Norge til våren.


Ta pulsen på bilbransjen

Onsdag åpner Automessen i Lillestrøm. Selv om dette er en fagmesse, er den åpen for publikum. Du kommer til og med gratis inn på det store området!


I-Pace: Endelig bak rattet

Jaguar bekrefter nå at deres første elbil, I-Pace, får «minst 100 kW ladehastighet» allerede ved lansering.


Tre hjul på strøm

Amerikanske Vanderhall har hygget seg med trehjulinger en stund. Nå har de også bygget en batterielektrisk versjon av sin moderne oppfatning av klassisk-Morgan.


Entusiast-taxi

De fleste taxieiere tenker driftsøkonomi når de velger sitt arbeidsredskap. Evald Jåstad fra Odda hadde helt andre prioriteringer.


BMW på banen med nye 8-ere

Til helgen får BMW M8 GTE sin ilddåp under 24-timersløpet på Daytona. Samtidig testes mer folkelige versjoner av 8-serie Coupé på bane i både Italia og Tyskland.


Sporty SUV fra Ford

For første gang lanserer Fords Performance-team en SUV. Nykommeren får en velkjent bokstavkombinasjon i modellbetegnelsen.


Qashqai for en ny generasjon

Qashqai var en innovasjon. Og har satt skikkelige spor etter seg. Kan noen ha tenkt «oppfølger» da de bygde Xmotion for Detroit-utstillingen?