img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Artikler med video

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

869 artikler inneholder videofilmer

I-Pace: Endelig bak rattet

Jaguar bekrefter nå at deres første elbil, I-Pace, får «minst 100 kW ladehastighet» allerede ved lansering.


Tre hjul på strøm

Amerikanske Vanderhall har hygget seg med trehjulinger en stund. Nå har de også bygget en batterielektrisk versjon av sin moderne oppfatning av klassisk-Morgan.


Entusiast-taxi

De fleste taxieiere tenker driftsøkonomi når de velger sitt arbeidsredskap. Evald Jåstad fra Odda hadde helt andre prioriteringer.


BMW på banen med nye 8-ere

Til helgen får BMW M8 GTE sin ilddåp under 24-timersløpet på Daytona. Samtidig testes mer folkelige versjoner av 8-serie Coupé på bane i både Italia og Tyskland.


Sporty SUV fra Ford

For første gang lanserer Fords Performance-team en SUV. Nykommeren får en velkjent bokstavkombinasjon i modellbetegnelsen.


Qashqai for en ny generasjon

Qashqai var en innovasjon. Og har satt skikkelige spor etter seg. Kan noen ha tenkt «oppfølger» da de bygde Xmotion for Detroit-utstillingen?


Ford lanserer ny Ranger

Selv om det kan virke slik, er det ikke alle amerikanere som trenger en full-size pickup. Ford lanserer nå et nytt alternativ gjennom 2019 Ranger.


Ny og original Bullit

Dere som har levd den stund husker bilscenene med Steve McQueen bak rattet i den klassiske Bullit-filmen. Nå har legenden gjenoppstått, både klassikeren og en helt ny utgave.


Ny G-Klasse er offisiell

Dagen før den første pressedagen i Detroit benyttet Mercedes til å avduke sin nye G-Klasse. Logisk at det skjedde i USA, det er nemlig her det største markedet for bilen befinner seg.


Spennende Corvette

Frem til den neste Tesla-roadsteren kommer er det vel Corvette fra Genovation som er verdens raskeste elektriske åpne.


BMW på glatta

Tyskerne håper du skal merke litt BMW under den kommende vinterolympiaden. Siste OL endte uten at nasjonen fikk noen medalje i bob. Det skal BMW være med og rette opp.


Fisker på vei mot Las Vegas

Noe av det vi er mest spente på i forbindelse med CES i år, er detaljer rundt Henrik Fiskers fjerde eller femte forsøk på bilproduksjon. Han vil vise sin EMotion der, men vil vi få svar på alle spørsmålene?


Honda med nye roboter

Honda er selvfølgelig på plass på årets CES. Denne gang med det de kaller 3E Robotics Concept. I klartekst er det blant annet en selvgående off-roader og et batteribytte-system for elbiler.


Nissan får egen tankeleser

Det er skummelt når bilen kan oppføre seg som din gamle ektefelle ved å vite nøyaktig hva du kommer til å gjøre eller si, sekundet før du gjør det.


Schibsted med Årets Bil!

Du visste kanskje ikke at Schibsted – Norges største mediekonsern – har valgt sin «Årets Bil». Tro det eller ei – den gikk til Seat Arona.


Ringen-rekord, med henger

Litt over 12 minutter. Rundt Nürburgring. Kanskje ikke så mye å rope hurra for? Eller – dette var tross alt med to Porscher og tungt lastet henger.


Maseratier i Pantheon

Vinterens spesialutstilling i Pantheon, eventyrslottet rett utenfor Basel, dreier seg om Maserati. Der finnes mye du ikke ante.


Det går rundt for Sir Chris Hoy

Seks gullmedaljer fra OL, og en rekke rekorder står på Sir Chris Hoys CV. Nå kan syklisten (kanskje) føye til en ny rekord – på fire hjul.


Sett preg på din Mini

For å være kul som bilprodusent, må man tilby individualisering. Mini var blant de første som startet denne trenden, og nå tar de mulighetene et skritt videre.


Risikabel synsfeil

– Bilister med nedsatt kontrastsyn kan ha opptil åtte ganger høyere risiko for å havne i trafikkulykker enn folk med normalt syn, hevder Norges Optikerforbund.


Smart dings med livsviktig funksjon

Tusenvis av syklister treffes hvert år av en åpnende bildør. Det trenger ikke koste mye å redusere dette problemet.


Fra Ringen til produksjon

Nio er blant dem som GJØR ting. Først setter de rekord på Nürburgring, uten å ha bygget en eneste bil før. Så viser de frem resultatet av sin ferske bilproduksjon – uten å ha en eneste fabrikk.


McLaren minnes Senna

McLaren har nettopp avduket sin aller nyeste. Endelig en bil med et navn vi kan huske. Senna heter den.


Førsteinntrykk: Jaguar I-Pace

LOS ANGELES: Alt ligger til rette for at dette blir en suksessmodell for Jaguar i Norge – så lenge forhandlerne klarer ta unna etterspørselen.


Lamborghinis super-SUV

Det blir feil å si at mange har ventet på denne, men noen har ventet lenge. Nå er endelig Lamborghini Urus ute i offentlighetens lys.