BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nye biler

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Slik transformeres XC40 til elbil

Ifølge Volvo har over 5000 satt seg på interesseliste for den kommende elbil-utgaven av XC40. Nå røper de noen av endringene som foretas når en fossilbil konverteres til elbil.


Oppdatert Toyota C-HR

Toyota foretar en midtlivs oppgradering av C-HR. Det innebærer blant annet at man heretter kan velge mellom to alternative hybridmodeller.


Porsche Taycan – bevares for en elbil

Porsche Taycan leverer som forventet. En barbert utgave av denne supersportsbilen kan bli en av salgsvinnerne i Norge neste år.


Wey på andre forsøk

Kinesiske Wey deltok på Frankfurt-utstillingen for andre gang. Men sin oppfatning av hva SUV-er skal være. Det overbeviste vel ikke helt.


Porsches første elbil

Taycan er ikke bare elektrisk rask, men Porsche-superrask. BilNorge skal de nærmeste dagene kjøre Porsches første batterielektriske sportsbil.


Kompakte kraftpakker

Nå lanserer Audi topputgavene RS Q3 og RS Q3 Sportback. Her får du muskelbiler med alle praktiske egenskaper i behold.


Nå kan du sette deg på Volvo-liste

Om noen uker skal Volvo presentere sin første elbil. Allerede i dag kan du registrere deg på interesselisten – uten å betale depositum.


Mazda presenterer elbil i Tokyo

Mazda forteller i dag at de skal presentere sin første elbil på Tokyo Motor Show neste måned.


Substitutt for savnet BMW

Er du blant dem som ønsker en BMW M3 Touring? Her er det nærmeste du kommer, om ikke BMW skulle velge å gjøre noe annet enn de pleier.


Produksjonsklar Byton

Byton – Bytes on Wheel – har besøkt Oslo flere ganger. Frankfurt besøkte de med sin produksjonsklare modell. Men de ville ikke kalle det verdenspremiere.


En av ti

Når Brabus legger sin sjel i å bygge den ultimate Geländewagen blir den så eksklusiv at det holder med ti eksemplarer.


Mazda CX-30 er priset og salgsklar

Prisene på nye Mazda CX-30 er nå klare. I november kommer de første bilene til Norge.


Lambos hybrid

Vi har hørt om mild hybrid før, men dette blir veldig mildt: 34 elektriske hester på toppen av Lamborghinis 774 V12 hester. Hva er vitsen?


Røykskyer i Frankfurt

Det var en viss fare for at den sterkt reduserte bilutstillingen i Frankfurt ikke ville inneholde en eneste avviker. Heldigvis sto Ramsmobile der.


Nye variasjoner over A7

Audi lanserer en ny generasjon RS7 Sportback muskelbil. De viser også et nytt alternativ med stikkontakt.


Fra romfart til bybil

En av de mer spennende presentasjonen i en IAA-avdeling som het New Mobility World kom fra romfart. Der ble vi servert en helt ny serie modul-baserte autonome kjøretøy.


Volkswagens neste elbil

Volkswagen gir et glimt av deres neste elbil etter ID.3. ID.4 blir en SUV i format rundt Tiguan, men med et langt mer rommelig interiør.


En sjelden fugl

Isdera var en god bekjent en periode. Så forsvant de fullstendig, men er åpenbart tilbake på et vis nå. De hadde i hvert fall en bil i gammel tradisjon i Frankfurt i år.


Trippelseier for Dennis Hauger

Dennis Hauger fortsetter å imponere. I helgen tok han tre strake seire på Hockenheim og avanserte nesten til topps i det tyske Formel 4-mesterskapet.


Morsomste Macan fornyes

Det har vært litt tynt i modellrekkene til Porsche i år. Men det drypper stadig inn nye modeller.


Retro med blikket rettet fremover

Hyundais konseptbil i Frankfurt, 45 het den, var både en sentimental hilsen til merkets røtter, og en spennende blikk inn i en konkret fremtid.


Grillparty hos BMW

BMW viste en firer-studie i Frankfurt. Fronten gjorde at man nesten glemte å legge merke til hvor vellykket resten av bilen var. Men fabrikken har andre kort i ermet også.


Diskresjon – ikke lenger en selvfølge

HongQi, som bygget Røde Flagg – luksuslimoen for Mao og alle hans etterfølgere – har plutselig slått ut med armene. Frankfurts mest overraskende.


Kontraster hos Mercedes

Tre store nyheter hos Mercedes. Utstillingslokalet deres så ut som det det egentlig er, de kom med sin elektriske S-drøm, men den største nyheten var dessverre også den kjedeligste, så den kommer til å få minst oppmerksomhet.


Opp i rekkevidde – ned i pris

Når Volkswagen lanserer en oppdatert e-Up får den vesentlig lengre rekkevidde enn forgjengeren. Samtidig nedjusteres prisen – en uvanlig kombinasjon.