BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Huysman gjør comeback

Til helgen er det klart for Porsche Festival på Rudskogen. Hovednummeret blir to runder i årets Porsche Carrera Cup Scandinavia, hvor Harald Huysman gjør comeback.


Pallplass for Siljehaug

Det har vist seg smart av Mads Siljehaug å flytte til Tyskland for å være nær sitt team, for han er stadig vekk i aksjon – sist helg på Hungaroring.


Hva er det med sisu?

Jeg satt og så på nok et Grand Prix. Enten han bryter på Spa eller han skaper sensasjon på Monza, er det ingen tvil om hvem som er den kuleste på eller utenfor banen. Hva er det med disse finnene?


Klasseseier for norsk Audi-team

Møller Bil Motorsport kjørte inn til sin andre strake seier i TCR-klassen under lørdagens VLN-løp på Nürburgring Nordschleife.


Vanskelig helg for Påverud

Det ble en vanskelig helg for Marcus Påverud og hans spanske teamkamerat Ivan Pareras i GT4 European Series på Hungaroring. Nå ser han frem mot neste helg.


Audi satser dobbelt i motorsport

Audi bekrefter at de fortsetter sine aktiviteter innen motorsport. Både Formel E og DTM står på programmet i 2019, som i år.


Fartsfest på dansk sand

Utrolig hva danskene får til av Klassisk og Fart. Til helgen gjenopplives de gamle badestrand-løpene.


Hektiske uker for Marcus Påverud

Det blir to uker med full gass for Marcus Påverud. 18-åringen fra Lier har tre spennende løpshelger foran seg.


Bilsporttalentet 2018: Finalistene

Blant en rekke gode kandidater er fem talentfulle og spente bilsportsutøvere plukket ut som deltagere i den prestisjetunge konkurransen «Bilsporttalentet 2018».


Gode plasseringer, men ingen pall

Dennis Hauger tok nye viktige poeng i det britiske Formel 4-mesterskapet og holder tredjeplassen i sammendraget. Men noen pallplass ble det ikke denne helgen.


Klasseseier til norsk Audi-team

Møller Bil Motorsport vant TCR-klassen i et 6-timersløp på Nürburgring i helgen.


Seier til Siljehaug

Mads Siljehaug var klar på kort varsel da han ble bedt om å steppe inn for sitt team, Reiter Engineering. Det var en klok avgjørelse.


Stian Paulsen i toppstrid

Helgens runde i det europeiske TCR-mesterskapet ble kjørt på Assen i Nederland, en bane Stian Paulsen ikke kjente fra før. Men det hindret ham ikke i å sikre seg gode resultater.


Tänak melder seg på VM-striden

Ott Tänak kjørte inn til en suveren seier i Rally Tyskland. Etter å ha vunnet de to siste VM-rundene har han virkelig meldt seg på i kampen om VM-tronen. Andreas Mikkelsen slet i helgen, men klarte en hederlig plassering. For Mads Østberg endte det med brudd.


Frustrerende helg for Veiby

Ole Christian fikk en drømmestart på Rally Tyskland, men klarte dessverre ikke å følge opp utover i løpet.


Mikkelsen på sjetteplass i Tyskland

Andreas Mikkelsen har ikke helt funnet følelsen med bilen i Rally Tyskland. – Jeg vet jeg kan kjøre fort på asfalt, men det er ikke gjort over natten å knekke koden for hvordan jeg skal kjøre denne bilen, sier Andreas Mikkelsen, som likevel har klatret til sjetteplass.


Utfordrende dag for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen har ikke vært helt venn med bilen i Rally Tyskland, men det ble noe bedre etter at han endret kjørestil.


Mikkelsen tilbake på asfalt

For første gang på fire måneder skal Andreas Mikkelsen og hans kartleser Anders Jæger kjøre et asfaltløp. I fjor ble de nummer to i Rally Tyskland, og de er innstilt på å kjempe i toppen i år også.


Veiby gir gass i Tyskland

I Rally Finland fikk Ole Christian Veiby oppleve en real smell. Nå er han klar for nye eventyr i Tyskland.


Porsche viser vei

Fire norske ekvipasjer er påmeldt til helgens Rally Deutschland. Men før noen av dem slipper ut på veien, skal Porsche paradere gjennom traseene med en ny fristelse.


Pallplass og krasj for Dennis Hauger

Dennis Hauger har igjen vært i aksjon i det britiske Formel 4-mesterskapet. Etter en ok lørdag, ble det en rask sorti i søndagens løp.


Knallhelg for Dennis Hauger

To ganger i løpet av helgen kunne Dennis Hauger entre seierspallen i det britiske Formel 4-mesterskapet. Nå ligger han på tredjeplass i mesterskapet, og leder klart i Rookie-klassen.


Østberg på andreplass i Finland

Det var en gedigen opptur for Mads Østberg og Citroën Racing da nordmannen sikret seg andreplass i helgens VM-runde.


Vanskelig helg for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen retter blikket fremover etter en vanskelig helg i Rally Finland. 10. plass og ett VM-poeng var ikke det han hadde håpet på.


Brutal krasj for Veiby

Ole Christian Veiby fikk smertelig erfare hvor uforutsigbart og brutalt Rally Finland kan være. I nærmere 150 kilometer i timen rullet han og kartleser Stig Rune Skjærmoen ut i skogen og gjennom en steinrøys.