img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Ekstrem underholdning for liten og stor

Lørdag 16. juni forvandler André Villa Norges nasjonalarena for fotball til en ekstremsportarena hvor publikum får se noen av verdens beste utøvere på motorsykkel, snøscooter, sparkesykkel og BMX.


Retro-dekor på Le Mans Porscher

Dette var en gøyal finte. To av de 911 RSR som starter på Le Mans til helgen er dekorert for å minne oss om tidligere tiders Porsche-innsats.


Rå oppvisning av Veiby

Ole Christian Veiby viste virkelig muskler da han kjørte inn til andreplass i WRC2-klassen i Rally Sardinia. 21-åringen vant hele 11 av de 20 fartsetappene, og ville trolig ha vunnet klassen om han ikke hadde slitt med tekniske problemer fredag.


– En ok weekend

Stian Paulsen har kjørt to nye løp i den europeiske TCR-serien. – Det ble en ok weekend, men ikke helt som planlagt, konkluderer han.


God plassering for Marius Nakken

Marius Nakken har i helgen kjørt tredje og fjerde runde i Porsche Carrera Cup Deutschland – serien hvor han debuterte forrige sesong. Etter problemer lørdag, slo han hardt tilbake i søndagens løp.


Sekundstrid på Sardinia

Da kun en etappe gjensto, skilte det fattige 0,8 sekunder mellom ledende Ogier og utfordrer Neuville. Belgieren trakk det lengste strået og leder dermed fortsatt VM-sammendraget.


Skuffet Mikkelsen måtte bryte

Motgangen vil ingen ende ta for Andreas Mikkelsen. For tredje løp på rad må han bryte etter å ha kjempet helt i toppen etter at bilen låste seg i revers under Rally Sardinia.


Tøff VM-runde venter Mikkelsen

Rally Sardinia har alltid bydd på utfordringer for Andreas Mikkelsen. Han forventer at det også i år vil det bli et vanskelig løp.


Grøndal sikret seg nok en NM-tittel

Anders Grøndal fra Drammen sikret seg en ny NM-tittel etter å ha kjørt inn til andreplass i Aurskog-Høland Rally. Selv om den gjenstår én NM-runde, kan ingen ta igjen Grøndal i sammendraget.


Klart for femte NM-runde i rally

Alt ligger til rette for en stor rallyfest når NM-runden Aurskog-Høland Rally kjøres førstkommende lørdag. Løpet med base på Bjørkelangen er årets femte og nest siste NM-løp.


Fire norske student-racere

Nå er alle tre vist frem. Formel Student racerne fra Agder, Trondheim og nå sist Rogaland. Her møter vi Bifrost.


Østberg inn – Meeke ut

Mads Østberg blir etter alle solemerker hovedfører i Citroëns WRC-team etter at de har sparket Kris Meeke.


Siljehaug på pallen

Mads Siljehaug (22) fra Lillehammer kjørte denne helgen den andre runden i Blancpain Endurance Series i GT3 på selveste Silverstone i England. Blancpain Series er et av de mest prestisjefylte GT mesterskapene i verden.


Positiv avslutning på skuffende løp

Rally Portugal ble aldri som Andreas Mikkelsen hadde håpet, men nordmannen gleder seg over at hans gode venn og teamkamerat Thierry Neuville vant løpet og overtok ledelsen i VM.


Mikkelsen går for gull

Andreas Mikkelsen skal ta opp kampen med teten i WRC. Alt annet enn pallplass vil være skuffende.


Optimist foran tøft løp

Mads Siljehaug vet at Lamborghinien hans har noen utfordringer foran helgens løp på Silverstone, men gleder seg til start.


Per Madsen gjenvalgt som bilsport-president

Per Madsen (71) fra NMK Drammen ble gjenvalgt som president da Norges Bilsportforbund avholdt sitt årsmøte på tirsdag denne uken.


Heder til Arve Herstrøm

Arve Herstrøm (72) fra Vestfossen og NMK Drammen er tildelt Norges Bilsportforbunds fortjenstmedalje i gull.


Sensasjonell pallplass for Påverud

Med en utrolig forbikjøring på løpets siste runde, sikret Marcus Påverud en sensasjonell pallplass i den fjerde runden av GT4 European Series på Brands Hatch i England.


Stian Paulsen viser muskler i ny serie

Da Stian Paulsen dro hjemmefra mandag, hadde han ikke fått start på bilen. Men i løpet av helgen har han vist at han hører hjemme i den tøffe euro-serien han satser på i år.


Grøndal til topps - 60 år etter farfar

Endelig skulle det lykkes for Anders Pettit Grøndal å nå helt til topps i Rally Sørland. Det skjedde på dagen 60 år etter at hans farfar sto for den samme prestasjonen.


Et norsk stjerneskudd

Norge har hatt stor suksess innen rally og rallycross, men få norske racerførere har greid å skaffe seg en internasjonal karriere. Til nå.


Revolve-biler presentert

Revolve, NTNUs team som konkurrerer i Formula Student, hadde i går en fantastisk presentasjon av sin nyeste bil. Samtidig som fjorårets bil ble vist frem i ny versjon. Nå som deltaker i den autonome racing-klassen.


Motorfest på Gardermoen

Lørdag 5. mai blir det amerikanske Hollywood-tilstander på Gardermoen Raceway. Da arrangeres RACEWORZ for første gang i Norge. Raceworz Norway og Thomas Følling er de første som har fått lov til å bruke konseptet utenfor USA.


Stian Paulsen debuterer i ny serie

Stian Paulsen skal i år konkurrere i den nystartede serien TCR Europa. De første løpene kjøres i helgen, men Fredrikstad-gutten har foreløpig ikke fått start på motoren.