BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Dennis Hauger

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Ny pallplass for Dennis Hauger

Dennis Hauger har holdt et høyt tempo gjennom hele helgen på Nürburgring. Han avsluttet en helg med opp- og nedturer på pallen.


Dennis Hauger i tysk Formel 4

Etter at det har gått på skinner en stund, måtte Dennis Hauger jobbe hardt for poengene denne helgen.


Ny knallhelg for Dennis Hauger

Dennis Hauger har kjørt to løp i det tyske Formel 4-mesterskapet i helgen, og igjen har han vist seg fra sin beste side.


Nok en god helg for Dennis Hauger

I søndagen første løp på Red Bull Ring kunne Dennis Hauger igjen innta øverste trinn på seierspallen. Han nærmer seg dramatisk ledelsen i det italienske mesterskapet.


Knallhelg for Dennis Hauger

Det ble nesten maksimal uttelling for Dennis Hauger som vant to løp og tok andreplass i det tredje på Hungaroring utenfor Budapest.


Rå oppvisning av Dennis Hauger

Dennis Hauger har i helgen vist hvilken dyktig fører han er. Han krysset målstreken først i to av tre løp og kjempet om seieren til siste runde i det tredje. Men en straff medførte at han ikke fikk poengene han hadde kjørt inn.


Knallhelg for Dennis Hauger

Denne helgen stemte det meste for Dennis Hauger i det italienske Formel 4-mesterskapet, og han fikk nesten maksimal uttelling.


Mester i forbikjøringer

Dennis Hauger hadde en vanskelig debut i italienske Formel 4. Men han fikk vist at han aldri gir opp gjennom hele 59 forbikjøringer.


Dennis Hauger i Italia-debut

Dennis Hauger er klar for å starte sitt andre mesterskap for sesongen. I helgen er han på Vallelunga-banen utenfor Roma for å kjøre italiensk mesterskap i Formel 4.


Høyt tempo for Dennis Hauger

Dennis Hauger demonstrerte i helgen at han blir en mann å regne med når status for årets tyske og italienske mesterskap i Formel 4 skal gjøres opp. Den første løpshelgen i Tyskland ble imidlertid en ganske variert opplevelse resultatmessig.


Tungt ansvar på unge skuldre

Til helgen starter sesongen for alvor for det norske supertalentet Dennis Hauger. I den forbindelse presenterer vi et portrettintervju laget for bladet Bil.


Dennis Hauger i to mesterskap

Nå blir det så mye bilsport at Dennis Hauger må slutte på skolen. Her er årets planer for det norske supertalentet som er snappet opp av Red Bull.


Vrien sesongavslutning for Dennis Hauger

Det ble ingen pallplasser for Dennis Hauger da de siste tre løpene i det britiske Formel 4-mesterskapet ble kjørt i helgen. Men denne uken har 15-åringen fra Aurskog fått en smak av fremtiden.


Vrien helg for Dennis Hauger

Dennis Hauger har slitt med motorproblemer den siste tiden. Det gjorde at løpshelgen på Silverstone ikke gikk helt på skinner.


Gode plasseringer, men ingen pall

Dennis Hauger tok nye viktige poeng i det britiske Formel 4-mesterskapet og holder tredjeplassen i sammendraget. Men noen pallplass ble det ikke denne helgen.


Pallplass og krasj for Dennis Hauger

Dennis Hauger har igjen vært i aksjon i det britiske Formel 4-mesterskapet. Etter en ok lørdag, ble det en rask sorti i søndagens løp.


Knallhelg for Dennis Hauger

To ganger i løpet av helgen kunne Dennis Hauger entre seierspallen i det britiske Formel 4-mesterskapet. Nå ligger han på tredjeplass i mesterskapet, og leder klart i Rookie-klassen.


Debuterte med pallplass

Dennis Hauger har kjørt sine første løp i det britiske Formel 4-mesterskapet i helgen. Det startet med pallplass.


På vei mot Formel 1

Norske Dennis Hauger er tatt opp av Red Bulls Junior-team. Dermed er han nærmere Formel 1 enn noen nordmenn har vært tidligere, selv om han bare er 14 år gammel.


Dennis Hauger slo alle

Stortalentet Dennis Hauger knuste alle konkurrentene i helgen - inkludert sønnen til Ralph Schumacher.


Årets Team Norway

Unge norske bilsportutøvere satser hardere enn noen gang internasjonalt. 11 av dem har i år fått plass på Norges Bilsportforbunds landslag, Team Norway.


20. plass i tøff finale

13-årige Dennis Hauger fra Aurskog har i helgen kjempet med hundre av de beste gokartførerne fra hele verden i sin aldersklasse. Det endte med en flott 20. plass.


Han har fremtiden i sine hender

Til helgen skal han kjøre om VM-tittelen for juniorer i gokart i Bahrain. Bladet BIL har intervjuet Dennis Hauger – en 13-åring som er blant våre største bilsport-talenter noensinne.


Norsk 13-åring er tysk mester

Supertalentet Dennis Hauger fra Aurskog ble i helgen kåret til juniormester i det tyske gokartmesterskapet – kjent som Europas tøffeste serie.


Landslag for unge førere

Unge norske bilsportutøvere satser hardere enn noen gang på en innen internasjonal karriere. Norges Bilsportforbund (NBF) har derfor etablert to landslag.