BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Dennis Hauger

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Vrien sesongavslutning for Dennis Hauger

Det ble ingen pallplasser for Dennis Hauger da de siste tre løpene i det britiske Formel 4-mesterskapet ble kjørt i helgen. Men denne uken har 15-åringen fra Aurskog fått en smak av fremtiden.


Vrien helg for Dennis Hauger

Dennis Hauger har slitt med motorproblemer den siste tiden. Det gjorde at løpshelgen på Silverstone ikke gikk helt på skinner.


Gode plasseringer, men ingen pall

Dennis Hauger tok nye viktige poeng i det britiske Formel 4-mesterskapet og holder tredjeplassen i sammendraget. Men noen pallplass ble det ikke denne helgen.


Pallplass og krasj for Dennis Hauger

Dennis Hauger har igjen vært i aksjon i det britiske Formel 4-mesterskapet. Etter en ok lørdag, ble det en rask sorti i søndagens løp.


Knallhelg for Dennis Hauger

To ganger i løpet av helgen kunne Dennis Hauger entre seierspallen i det britiske Formel 4-mesterskapet. Nå ligger han på tredjeplass i mesterskapet, og leder klart i Rookie-klassen.


Debuterte med pallplass

Dennis Hauger har kjørt sine første løp i det britiske Formel 4-mesterskapet i helgen. Det startet med pallplass.


På vei mot Formel 1

Norske Dennis Hauger er tatt opp av Red Bulls Junior-team. Dermed er han nærmere Formel 1 enn noen nordmenn har vært tidligere, selv om han bare er 14 år gammel.


Dennis Hauger slo alle

Stortalentet Dennis Hauger knuste alle konkurrentene i helgen - inkludert sønnen til Ralph Schumacher.


Årets Team Norway

Unge norske bilsportutøvere satser hardere enn noen gang internasjonalt. 11 av dem har i år fått plass på Norges Bilsportforbunds landslag, Team Norway.


20. plass i tøff finale

13-årige Dennis Hauger fra Aurskog har i helgen kjempet med hundre av de beste gokartførerne fra hele verden i sin aldersklasse. Det endte med en flott 20. plass.


Han har fremtiden i sine hender

Til helgen skal han kjøre om VM-tittelen for juniorer i gokart i Bahrain. Bladet BIL har intervjuet Dennis Hauger – en 13-åring som er blant våre største bilsport-talenter noensinne.


Norsk 13-åring er tysk mester

Supertalentet Dennis Hauger fra Aurskog ble i helgen kåret til juniormester i det tyske gokartmesterskapet – kjent som Europas tøffeste serie.


Landslag for unge førere

Unge norske bilsportutøvere satser hardere enn noen gang på en innen internasjonal karriere. Norges Bilsportforbund (NBF) har derfor etablert to landslag.