BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Paris 2018

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Penger forkorter ikke alltid ventetiden

Det er ikke bare elbil-hungrige nordmenn som må finne seg i lang ventetid. Det samme gjelder et knippe multimillionærer.


Konsept som snart realiseres

Før Citroën har rukket å vise frem nye C5 Aircross offentlig, røper de at den også kommer som «norsk spesialitet».


Audi topper Q2-familien

Ikke overraskende har Audi med seg en ny toppversjon i Q2-familien til Paris-utstillingen.


Nok en Norgesaktuell DS

Her kommer nok en modell som kan gjøre PSAs luksusmerke, DS, svært så interessant i Norge.


Smart og morsom

Paris-utstillingen pleier å inneholde muntre, små ubetydeligheter fra franske produsenter man aldri har hørt om, og heller ikke kommer til å høre om igjen. Men i år ser det ut som Smart kommer til å komme med det morsomste.


Økt rekkevidde for BMW i3

BMWs populære i3 lanseres nå i en ny utgave med større batteripakke. Dermed kan den dekke det daglige behovet for enda flere.


Fra Rom til Paris på 8:18

Hyundai benyttet to av sine fabrikkførere for å sette en rekord som neppe blir slått med det første: Fra Rom by til Paris på 8 minutter og 18 sekunder.


Mange fravær, men også mye på plass

Den virkelig spennende konfrontasjonen på Paris-utstillingen neste uke vil være årets el-summit. Audis e-Tron, EQC fra Mercedes-Benz, og Jaguar I-Pace på samme gulv. For første gang kan de sammenlignes direkte.


Hybrid-offensiv fra Peugeot

Peugeot satser offensivt på ladbare hybrider og lanserer flere nye modeller når bilutstillingen i Paris åpner neste uke.


Ferrari overrasker

Nye spesialmodeller og et nytt ben å stå på – Ferrari dukker plutselig opp med flere overraskelser.


Mercedes-AMG med nytt innsteg

Når Mercedes-AMG nå lanseres sin første modell basert på nye A-Klasse, startet de litt mer forsiktig enn sist.


BMW Z4 for Europa

Vi har fått noen glimt av nye BMW Z4, men skal du se den i levende live må du til Paris om et par uker der den har sin Europa-premiere. Ellers må du vente til den kommer på markedet neste år.


Fremtid - med tilbakeblikk

Peugeot har i dag sluppet de første bildene av et lekkert konsept som skal vises på Paris-utstillingen neste måned. Budskapet er at autonome biler også kan ha sjel.


Seat gjør en Kodiaq

Seat lanserer sin tredje SUV i løpet av et par år. Tarraco blir storebror i familien som fra før består av Arona og Ateca, og den har mye til felles med Skoda Kodiaq.


Her er Audi e-tron, og prisen blir …

Audi har i natt avduket SUV-en nordmenn i tusentall står på venteliste for å kjøpe. Her får dere all viktig informasjon og norske priser.


Viktig tilskudd

I fjor solgte Lexus 1000 biler i Norge. Da sier det seg at en ny modell med et realistisk salgsmål på rundt 400 er et viktig tilskudd. Her er det nemlig volum som teller.


To spesialer på Yaris

Blant attraksjonene Toyota skal vise på Paris-utstillingen er en oppdatert Yaris. I tillegg byr de på to spesialutgaver.


Her er DS3 Crossback

Neste år kommer en ny modell fra DS som kan være meget aktuell for Norge. Realistisk rekkevidde på 300 kilometer og hurtiglading kan få enda flere nordmenn til å stille seg i elbilkø.


Her er Kias ProCeed

Kia har i dag vist frem sin nye ProCeed i produksjonsdrakt. Oppskriften er kjent, men langt fra dagligdags i kompaktklassen.


Ny Mercedes GLE

Den er større og kan for første gang leveres med tre seterader. Avansert elektronikk gjør nye GLE sikrere enn sine forgjengere.


Honda CR-V Mk. 5 på veien

Det er jo akkurat som Honda ikke vil. I Europa solgte de så vidt 75.000 biler første halvår i år. I Norge, snaue 500 og 0,6 % markedsandel. Det er i hvert fall ikke bilenes skyld.


Sniktitt på nye M-SUV-er

De som var på DTM-løp på Nürburgring i helgen fikk se to nye M-modeller fra BMW, lett kamuflerte.


Hot X2 fra BMW

BMW lanserer nå en ny toppmodell i X2-familien. Sporty design understreker bilens muskler.


BMW setter standarden

BMW røper nå detaljene rundt en ny ladbar hybrid X5. De som har irritert seg over kort elektrisk rekkevidde har virkelig noe å se frem til.


Her er Mercedes EQC

I kveld har Mercedes dratt lakenet av sin første el-SUV. Mange nordmenn står allerede på venteliste for å få bilen i 2019.