img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Porsche

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

3D-printer gamle deler

Har du en sjelden Porsche, men trenger deler til den? Redningen kan være på vei – fra Porsche selv. Bugatti vil 3D-printe til nybil også.


I pose og sekk

Porsche Cayenne E-Hybrid er bilen som har «alt»: Herlige kjøreegenskaper, ladbar hybrid-drivlinje og genuin Porsche-følelse.


Absolutt siste 991?

Dagens Porsche 911 med kodenavn 991 er på siste vers. Men før den byttes ut vil Porsche tilby nok en spesialutgave. Her har våre fotografer tatt den på kornet.


Nå kan du stille deg i Porsche-kø

Porsche Norge gjør som mange av sine konkurrenter – de åpner reservasjonsløsning for elbilen Mission E.


Stadig raskere GT3 RS

Porsche har tatt med sin nye 911 GT3 RS på Nordsløyfa. Resultatet kan du se på video.


Offisielt: Porsche i Formel E fra 2020

Det er snart et år siden meldingen kom, men i dag har FIA formelt godtatt Porsches søknad om å entre Formel E fra 2019. Dette medfører at Porsche kan starte utviklingen av sin egen elektriske drivlinje for homologering.


Porsches andre elbil

Porsche viser en ny konseptbil i Genève. Mission E Cross Turismo er som skapt for Norge.


Dennis Olsen kjører for Patrick Dempsey

Dennis Olsen skal i år kjøre den europeiske Le Mans-serien i sitt første år som profesjonell Porsche-fører. Som en av sine sjefer får han Hollywood-skuespilleren Patrick Dempsey som lenge har hatt tette bånd til Porsche.


Ny Porsche 911 GT3 RS

Det er ikke praktiske hensyn som veier tyngst for dem som velger Porsche 911 som hverdagsbil. Men om man er singel eller lever i tosomhet, uten barn, kan den med litt godvilje dekke behovet i hverdagen. Om du da ikke velger denne ekstremisten.


Dennis Olsen i proffdebut

Dennis Olsen har i helgen kjørt sitt første løp som profesjonell Porsche-fører. Det så lenge meget bra ut, men tekniske problemer ødela for en pallplass.


Ringen-rekord, med henger

Litt over 12 minutter. Rundt Nürburgring. Kanskje ikke så mye å rope hurra for? Eller – dette var tross alt med to Porscher og tungt lastet henger.


Porsches elbil blir kjapp

SPIONBILDER: Med 400 hester i basisutgaven tar Porsche Mission E deg til hundre på tre sekunder. Her er mer info om bilen alle anså som utenkelig for få år siden.


Ny generasjon 911

SPIONBILDER: Porsche er i ferd med å utvikle en ny generasjon av sin legendariske sportsbil. Basert på ferske spionbilder har Automedia manet frem illustrasjoner.


Dennis Olsen er Årets Bilsportutøver

Norges Bilsportforbund har kåret Dennis Olsen (21) til «Årets Bilsportutøver» i Norge i 2017. En verdig vinner vi har fulgt tett her på BilNorge.


Verdenspremierer for Porsche i LA

Porsche har flere nyheter å vise når LA Auto Show åpner til helgen. Sportsbiler står selvsagt i sentrum.


Porsche-kontrakt til Dennis Olsen

Lørdag kveld kom bekreftelsen vi har ventet på – Dennis Olsen har fått kontrakt som «Young Professional» hos Porsche. Han er utvilsomt Norges første profesjonelle Porsche-fører, men er han kanskje også den første nordmann som får betalt for å kjøre racerbil?


Singer og Williams lager retrodrøm

Du tenker nok primært symaskiner når du hører Singer-navnet, men det fins også en Singer Vehicle Design som spesialiserer seg på tilårskomne Porscher.


Mixed Reality hos Porsche

Porsche-museet er en attraksjon, selv uten bonus-tillegg. Men nå har de jobbet mer med å øke innholdet – og med å forenkle ankomsten.


Nå blir det fart i hurtigladingen

De store tyske bilprodusentene har opprettet et nytt selskap som skal bygge hurtigladere i Europa. Norge er blant de første landene som inkluderes i nettverket.


Sølv til Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg to nye pallplasser i finaleløpene i Porsche Supercup i Mexico. Det holdt til sølv i sammendraget, samtidig som han vant Rookie-mesterskapet med solid margin.


Mesterlig finalehelg av Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg seieren i Porsche Carrera Cup Deutschland allerede lørdag, men det hindret ikke den norske Porsche Junior-føreren i å satse maksimalt også i søndagens løp.


Historisk prestasjon av Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg i dag totalseieren i Porsche Carrera Cup Deutschland. Dette er en av de største prestasjoner en norsk bilsportutøver har oppnådd noensinne. Og ennå har vi mer i vente.


Her er Porsches fremtid

SPIONBILDER: For første gang kan vi presentere bilder av Porsches elbil under testing.


Selv ikoner må fornyes

SPIONBILDER: I bilbransjen går utviklingen kontinuerlig, så selv om 911 ble kraftig oppdatert for et par år siden, skal den snart pensjoneres.


Rundt Nordsløyfa i 911 GT2 RS

Porsche har vært på Nordsløyfa med sin nye 911 GT2 RS. Det gikk langt bedre enn de hadde turt å håpe på.