BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Tredje og siste stop for Taycan

Denne helgen har Porsche vært i New York City og vist frem Taycan i anledning sesongfinalen i Formel E.


Comeback (med en hake)

Etter nærmere et års opphold kommer nå Mercedes C-Klasse tilbake som ladbar hybrid. Men det spørs om den blir like pop som forgjengeren, nå må du nemlig innom andre pumper når tanken skal fylles.


Ny generasjon Golf GTI

SPIONBILDER: Volkswagen er godt i gang med testingen av en ny generasjon Golf GTI. Her er den knipset, både på landevei og under en heftig runde på Nordsløyfa.


Nok en god helg for Dennis Hauger

I søndagen første løp på Red Bull Ring kunne Dennis Hauger igjen innta øverste trinn på seierspallen. Han nærmer seg dramatisk ledelsen i det italienske mesterskapet.


Klasseseier for Påverud

Seier i Pro Am-klassen i søndagens løp på Zandvoort-banen i Nederland rettet opp mye for Marcus Påverud og makkeren Luci Trefz i European GT4 Series.


Golf for AIK

Er det rart det vakte interesse. AIK sto det i en pressemelding. Arbeidernes Idretts Klubb og de som la grunnlaget for norsk masseidrett. Det var det imidlertid ikke.


Kunderacere fra øst og vest

Audi og Toyota har presentert nye racerbiler med «Til salgs»-plakat i løpet av siste uke. De skal inn i hver sin kategori.


Lanseringskalender 2019

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2019.


Elbuss på børs

Den amerikanske elbuss-produsenten Proterra vil på børs. Det kan skje i år.


Oppgradert Passat på veien

PRØVEKJØRT: At Passat er en viktig bil for Volkswagen er det liten tvil om. Nå får Europas mestselgende stasjonsvogn en oppgradering for å holde tritt med konkurrentene noen år til.


LUKS saksøker Oslo kommune

– Vår tålmodighet er definitivt slutt. Prosessvarsel ble sendt Oslo kommune for noen uker siden, og stevning vil bli levert i første halvdel av august, sier Sven Bugge, daglig leder i Leverandørenes Utviklings- og Kompetansesenter (LUKS).


Gavepakke fra Solaris

Solaris har levert en glimrende gavepakke til alle som syns trikk er jernalder: En trolleybuss med plass til 200 personer.


Får kjøreforbud uten EU-kontroll

Mange er usikre på de nye reglene for EU-kontroll, viser en ny verkstedmåling. Bare i mai fikk nær 30.000 biler bruksforbud fordi de manglet godkjenning innen fristen.


Opel Zafira Life

FRANKFURT: Opel blåser støv av en kjent betegnelse når Zafira nå gjenoppstår i helt ny form.


Bentleys fremtidsvisjon

Det går ikke upåaktet hen når luksusmerket Bentley runder hundre år. I dag har de vist en selvkjørende konseptbil. Men du får lov å kjøre den selv også.


Seier for MOIA

Ikke uventet møter kollektivtjenesten MOIA motstand fra etablert taxi-næring. Nå har MOIA fått litt drahjelp fra rettsvesenet.


Traton på børs = trist

Tilsynelatende applauderte investorer da Volkswagen endelig la ut deler av lastebilvirksomheten for salg. Men begeistringen var ikke stor, viser det seg. Aksjene omsettes under det de ble kjøpt for.


Spesial på spesialen

Hyundai er i ferd med å utvikle en spesialutgave av sin sporty i30 N, men mer effekt får den neppe.


Her er Minis nye elbil

Det har vært knyttet stor spenning til elbilen fra Mini. Nå er den endelig offentlig.


Navara i ny versjon

«Oppgradert» er uttrykket Nissan bruker når de presenterer en ny versjon av den kjente traveren Navara.


Klasseseier for Påverud

Marcus Påverud kjørte i helgen sitt tredje 24-timersløp for Leipert Motorsport, og for tredje gang bidro han til klasseseier.


Toyota med varebilsentre og elbiler

Toyota øker sin satsing på varebiler. Nå skal 14 varebilsentre etableres i Norge, og Toyota introduserer snart elektriske varebilmodeller.


Stopp 2 for Taycan

På sin reise over tre kontinenter har Taycan i helgen vært i aksjon på Goodwood.


Designpris til NTNU-racer

Også i Olympia-parken i London har norske bilsportutøvere høstet heder, ære og førstepremie i helgen. Men spesielt fort gikk det ikke.


Knallhelg for Dennis Hauger

Det ble nesten maksimal uttelling for Dennis Hauger som vant to løp og tok andreplass i det tredje på Hungaroring utenfor Budapest.