BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Bensin og strøm, side om side

SPIONBILDER: Selv om annen hver ny bil som registreres i Norge er en elbil, er det lenge til resten av verden er på tilsvarende nivå. Derfor må produsentene helgardere.


Ladbar SUV fra Citroën

Nå starter salget av hybridversjonen av Citroën C5 Aircross. Vi gir deg priser og flere detaljer.


Folkelig Folkevogn

Volkswagen i Brasil skal i morgen avduke en ny, kompakt-crosser. Den er først aktuell for lokale markeder, men kan på sikt bli global.


Lanseringskalender 2020

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2020.


Original Morgan på veggen

Dette er en av de glade bilhistoriene fra koronaperioden. Og slutten på historien er at du nå kan få din egen Morgan-kunst på veggen. Bilder rammet inn i Morgan-ask av Morgans karosserisnekkere.


Oppgradert Mini Countryman

Dagen generasjon Mini Countryman ble lansert i 2017. Dermed er tiden inne for en midtlivs oppgradering av både teknikk og design.


Vårnyheter i kø hos BMW

BMW priser våren med en rekke nyheter og oppgraderinger. Mest aktuelt for Norge er en ny ladbar stasjonsvogn – med firehjulsdrift.


Boreal satser på elektriske turbusser

Har bestilt 36 elektriske turbusser, og planlegger 19 ladestasjoner i de største cruisehavnene.


Kina-el fra Italia

DR Automobiles er et italiensk firma som har solgt kinesiske biler under eget navn i 15 år. Nå kommer de med en elektrisk modell som kanskje også vil til i Norge.


Nedgang i EUs nyttebilsalg - størst for de minste

I april sank nyttebilsalget i Europa med 67 prosent. Noen av de store markedene, Frankrike, Italia og Spania så en nedgang på mer enn 80 prosent. Men det var de under 3,5 tonn som mistet mest.


Effektiv kombinasjon

Mercedes-forhandlere i Tyskland åpner nå for salg av GLC 300 de, en modell som kan bli midt i blinken for det norske markedet.


Toyota RAV4 mk4 (2013 – 2018)

BRUKT: Toyota var med på å skape den kompakte SUV-klassen. De første generasjonene har kanskje mest personlighet, men som generasjon fire fremstår RAV4 som en svært moden bil: Den er komfortabel, rommelig – og langt på vei problemfri. Etter oppdateringen til årsmodell 2016 ble den også tilgjengelig som hybrid.


Dramatisk fall i bilsalget

Bilsalget i Europa ramlet med 74 prosent i årets første tertial sammenlignet med samme periode i fjor. Heldigvis er situasjonen vesentlig bedre i Norge.


Ny administrerende direktør i Volvo Norge

Torbjörn Wilson er ansatt som ny administrerende direktør i Volvo Norge AS.


Milepæl for BMW i3

Siden lanseringen i 2014 er det registrert over 25.000 BMW i3 på norske skilter. Hvem skulle for ti år siden trodd en elbil ville toppe BMW-statistikken?


Den familievennlige Golfen

SPIONBILDER: Her ser du en nærmest umaskert Golf stasjonsvogn. Ingenting tyder på at den skal gjenta fordums suksess i Norge.


Hylende morsom

PRØVEKJØRT: Du skal ha det fryktelig travelt og svært dyre vaner for å ikke trives i Mercedes-AMG GT C Roadster.


Her kommer ny Audi RS3

SPIONBILDER: Snart kommer Audi A3 i ny tapning, men om du vil ha den mest lekne utgaven er det fortsatt ventetid.


Ny Bentley fra 1930

Når Bentley nå skal bygge 12 reproduksjoner av 4 ½-literen fra 1930 legger de mye mer i det enn Jaguar og Aston Martin når de har gjort sine «continuation»-modeller. Her er det ikke bare solskinnshistorien som er med, vorter og skavanker blir heller ikke skjult.


Muskel-SUV fra Alpina

BMW-spesialistene hos Alpina er klar med sin spesialversjon av BMWs største SUV. Her er det muskelkraft og luksus i utsøkt kombinasjon.


Dyson-bilen skrotes

Det vakte litt oppmerksomhet da James Dyson – Storbritannias rikeste mann – fortalte at han skulle bygge el-bil. Svært meget av det han hadde tatt i var blitt til gull – hvorfor ikke en bil også? Nå har han gitt svaret.


Nå begrenser Volvo toppfarten

Volvo Cars lanserer nå sine nye 2021-modeller på det norske markedet. En av årets største nyheter er at Volvo, som standard, har redusert toppfarten på alle sine nye biler til 180 km/t. Det er ikke populært i alle leire.


Kineser går til Brabus

Premium-merket til Great Wall har nettopp sluppet noen skisser av en oppjazzet utgave av VV7-SUV-en. De har gått til Tyskland etter hjelp.


Denne kan bli en realitet

RENDERINGER: Selv sportsbilprodusentene må tilpasse seg stadig strengere utslippskrav. Modeller som var utenkelige for få år siden kan være på markedet om 2-3 år.


VW Golf VI (2008 – 2012)

BRUKT: Som ny var den kanskje et lite hvileskjær fra VW før dagens MBQ-biler. Nå, som brukt, er VW Golf av 6. generasjon kanskje noe av det tryggeste du kan kjøpe blant rimelige bruktbiler.