BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Opel

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

To store med mye plass

BILTEST: Kjøpes det fortsatt store, klassiske stasjonsvogner som ikke er ladbare? Joda. Opel har eksempelvis lansert ny Insignia Sports Tourer, og hva var vel mer naturlig enn å måle den mot Skodas populære Superb.


Opels nye lommerakett

Opel har benyttet Nordsløyfa og en tidligere DTM-mester for å gi nye Corsa GSI lekne kjøreegenskaper.


En god Combo

Ikke bare er den nye lille fra Opel utstyrt med kvikke motorer og mulighet for åttetrinns automat. Smarte interiørløsninger og elektronisk lasteindikator kan bidra til en bedre hverdag både på jobb og fritid.


Fartsfest på dansk sand

Utrolig hva danskene får til av Klassisk og Fart. Til helgen gjenopplives de gamle badestrand-løpene.


Coca-Cola med ny elbilflåte

Coca-Cola har greid det tusener av nordmenn har gitt opp – å få tak i Opel Ampera-e. Ikke bare én, men hele hundre stykker.


Opel viser fremtid

Opel avslører nå flere detaljer om sin nye konseptbil. Den blir en kompakt SUV, og du klarer antagelig å gjette hva slags drivlinje den skal utstyres med.


Verdensrekord med Opel

Da Nicola Walde gikk til Opel, hadde intet menneske gjort mer enn 1219 kilometer med egen muskelkraft i løpet av 24 timer. Nå skulle rekorden gruses.


Opel kommer hjem

Det var ikke akkurat noen stor nyhet at Opel går til den norske PSA-importøren. Ganske logisk etter at PSA i Paris kjøpte opp Opel i Rüsselsheim. Men for Norge er denne historien helt spesiell. Verdens eldste private Opel-importør og -forhandler er på plass!


Opels anonyme Astra

Siste generasjon av Opel Astra tok Europa med storm og ble valgt til Årets Bil i 2016. Deretter startet nedturen. Så hva skjedde?


Opels nye ansikt

Nå skal også Opel ha oss til å interessere oss for noe vi ikke aner hva er. Et nytt designspråk!


Sporty Insignia

Nå har Opel Norge mer konkret informasjon om Insignia GSi. På ett område ble vi litt overrasket.


Peugeot kiler inn ny modell

Med to nye relativt nye modeller og en litt tilårskommen, skulle man tro Peugeot hadde nok å tilby et SUV-hungrig marked. Men det virker som de vurderer å presse inn nok en modell.


Praktiske arbeidshester

Denne gangen har fire merker greid å synkronisere presentasjonene slik at vi kan vise deg fire nye varebiler på en gang. De kommer attpå til i et utall varianter.


Praktiske - men glemt

BILTEST: Hva skjedde med de gjennompraktiske flerbruksbilene, utviklet for å gjøre hverdagen enklere for alle og særlig for barnefamilier? SUV-ene spiste dem til lunch, og flerbruksbiler står knapt å bilkjøperes handleliste.


Storfamilen i fokus

Med Combo Life lanserer Opel en smart løsning for familier med stort plassbehov.


Første steg inn i ny tidsalder

SPIONBILDER: Her er neste generasjon av en populær Opel-modell avslørt under testing.


Ampera-e bråk på elbilmesse i Gøteborg

GÖTEBORG: Svenskene vil så gjerne være best på elbil, men så langt er de kun best på elbilmesser. Og støtteordningene til miljøbilene mener de havner i Norge.


Alle Opels modeller blir elektriske innen 2024

PSA-plattformer i bunnen og elektrifisering under panseret blir Opels nye fremtid som en del av PSA Peugeot Citroën-konsernet.


Prissjokk for Opels elbilkunder

Tusenvis av nordmenn venter i spenning på ny Opel Ampera-e. Det blir en vesentlig dyrere fornøyelse enn de trodde da de skrev kontrakten.


Mini-varebiler populært

Dette er faktisk Opels nyeste varebilutgave: Corsavan.


Opels franske SUV

DARMSTADT: Opels nye SUV er umiskjennelig Opel, men like fullt har den Peugeot 3008 i bunnen. De to bygges parallelt i Frankrike som direkte konkurrenter.


Spør om Opel Grandland X?

Det er klart for prøvekjøring av Opel Grandland X, halvbroren til Peugeot 3008. Alt du måtte lure på om denne bilen er det bare å spørre om så skal jeg videreformidle spørsmålene til dem som kan svare.


Opel satser stort på SUV

Startpris på snaut 320.000 kroner og mye utstyr inkludert er Opels lokkemiddel når det nå åpnes for bestilling av SUV-en Grandland X.


Mens vi venter på Ampera-e

Chevrolet Bolt selger elendig, derfor forlenger GM stengingen av Orion-fabrikken – til lageret begynner å nærme seg normalt igjen.


Fremtiden tilhører alle

Opel har skiftet slagord igjen. Hadde de ikke mistet troen på det første de brukte, hadde ikke dette vært nødvendig.