img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Peugeot

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Peugeot viser ny 508 SW

Peugeot forteller nå at de skal vise andre generasjon 508 SW på Paris-utstillingen til høsten. Den kommer på markedet tidlig 2019.


Nytt flaggskip fra Peugeot

Det skal bli spennende å møte den flunkende nye Peugeot 508 i Genève. Dette er noe av det mest motstrøms som har dukket opp de siste årene, men Peugeot viser jo stadig at det vet hva de gjør.


Siste medlem av trioen

Peugeot lanserer en ny modellbetegnelse, men oppskriften kjenner vi fra tidligere. Og vi har allerede hilst på et par nære slektninger.


Ny Peugeot, klar for Genève

Det er ikke sååå lenge siden jeg kranglet med Peugeot om den nye, veike løven deres. På Genève-utstillingen får vi se en ny – og større – utgave.


Bruktbil: Peugeot 5008

BRUKTBIL: Peugeot har lansert en helt ny generasjon 5008, men er du ikke glad i SUV, er det den gamle som gjelder.


Kosedyr med Dakar-gener

Peugeot har lansert leketøyutgaven av sin 3008 DKR MAXI, bilen som nå er klar til å hente enda en seier i det krevende Dakar Rallyet.


Følger i foreldrenes fotspor

Han har allerede vist seg frem ved flere anledninger. Nå får Oliver Solberg hjelp av bilimportør Bertel O. Steen til å satse videre.


Praktisk elbil fra Peugeot

Peugeot-forhandlerne åpner denne uken for bestilling av en femseters elbil med god bagasjeplass og startpris på 229.900 kroner.


Peugeot gjør en Twizy

Et av de mange underlige prosjektene i EU heter Urban Light Vehicle. Nå er forslagene lagt fram, bare en bilfabrikk deltok: Peugeot.


Ny tjeneste for enkelt bilhold

Nå lanseres en ny tjeneste som skal gjøre bilholdet enklere enn noensinne. Bak konseptet står en av gigantene i norsk bilbransje.


Fransk designbombe

BRUKTBIL: Peugeots stiligste modell på mange år, RCZ, gikk ut av produksjon i fjor høst. Bruktmarkedet er smalt, men denne er verdt å lete litt etter.


Her er neste Peugeot 508

Denne bilen tilhører en nærmest utdødd rase i Norge, men produsenten finner det likevel interessant med et generasjonsskifte.


Peugeot 5008 nå også som varebil

Peugeot kaster ut baksetene på SUV-en 5008 og gjør den om til «selgerbil» på grønne skilt for firmaer og næringsdrivende som etterspør komfort, men klarer seg med to seter.


Facelift for 308

Fire år etter lanseringen er Peugeot 308 moden for en midtlivs-oppdatering. Den kommer til Norge på høsten.


Ford kjører fra Peugeot

BILTEST: Ford Focus ST har færrest hk, men er likevel klart mest sportslig i duell mot Peugeot 308 GTi.


Skrinet med det rare i

En konseptbil er som regel mest interessant å se på. Peugeots Instinct viste seg å være veldig interessant å se nøye på.


Peugeot 3008 valgt til Årets Bil 2017 i Europa

Dobbeltseier til PSA i dag: Kjøpte Opel om morgenen, vant Årets Bil 2017 i Europa med Peugeot 3008 på ettermiddagen.


PSA overtar Opel

Ting kan tyde på at bilindustriens største ikkenyhet – at Opel overtas av PSA (PeugeotCitroën) – fikk en litt haltende start.


Peugeot på mobilmesse

Peugeot orket ikke vente helt til Genève i neste uke med å vise sin nye konseptbil. De lot den få sin premiere på Mobiltelefonmessen i Barcelona som startet i dag.


SUV med premium-følelse

Med et nydelig interiør og gode kjøreegenskaper er 5008 en SUV som leverer varene på de aller fleste punkter – bortsett fra det SUV-er tradisjonelt er mest kjent for: Firehjulsdrift.


Vi skal kjøre Peugeot 5008

Storebroren til den nye SUV-en Peugeot 3008 heter 5008 – og vi skal straks kjøre den. Hva lurer du på?


Snart får du en elektrisk Partner

Peugeot skal lansere Partner Tepee Electric i Genève om noen uker. Den kan bli et alternativ for dem som trenger en fleksibel småbil.


Peugeot og Citroën kampanje

Importøren av Citroën og Peugeot, Bertel O. Steen, gjør valg av grønn varebil mer attraktivt. Nå kan du få 50.000 kroner for din gamle dieselbil.


Hotte Dakar-kandidater

For Peugeot er det et spørsmål om å gjenta seieren. For Toyota om endelig å nå helt til topps. Begge har presentert sine Dakar-kandidater for neste år.


Peugeot for kiddsa

Her har Peugeot vist klasse igjen, ved å la deres separate designkontor, Design Lab, tegne en serie leker for bilinteresserte unger.