BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Seat

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Cupra debuterer på MEB-plattformen

Når bilutstillingen i Frankfurt åpner neste uke viser Cupra en elektrisk konseptbil. De legger ikke skjul på at den skal realiseres.


Pallen glapp for Stian Paulsen

Det så svært lovende ut med norske øyne da bare et par runder gjensto av helgens TCR-løp på Red Bull Ring. Men dessverre ville det seg ikke for Stian Paulsen denne gangen heller.


Seat starter turné i Oslo

Seat har valgt Oslo som startsted for et roadshow som skal innom flere europeiske land.


Seat varsler rimelige elbiler

Seat introduserer en ny, mindre elbilplattform og seks ladbare modeller.


Spennende konsept fra Seat

Kvelden før Genève-utstillingen åpner for pressen skal Seat gi oss en forsmak på sine fremtidsplaner.


Enda en ramp fra Seat

Det virker som Seat har større frihet enn de tre andre volummerkene i VW-konsernet. De dukker i hvert fall opp med avvikere mye oftere enn de andre. Heldigvis.


66 år med Seat – på ett gulv

Seats «museum» er kanskje ikke det mest strømlinjede blant bilfabrikkers innsats for å skryte på seg røtter. Men det er en av de mest interessante, ikke minst fordi det er en av de mest uventede. Bli med bak låste porter.


Seats minste, endelig presentert

Bravo – Seat er den første produsenten som hadde mot nok til å imitere Renaults Twizy-oppskrift.


Seat tenker mikro-mobilitet

Volkswagen har en serie IT-laboratorier rundt i verden. Vi har ikke møtte dem alle, men av dem vi har møtt virker det som om den som Seat driver i sentrum av Barcelona er den mest jordnære.


Verken kron eller mynt?

Dersom du ikke helt liker tanken på å slå kron eller mynt om den store Tiguan eller Kodiaq, så kan du jo feige ut og velge det tredje alternativet. Da viser du i hvert fall at du tør.


Fra asfalt til røft terreng

Mange moderne SUV-er trives utvilsomt best på asfalt. Her har en Seat-tuner vist hva som er mulig med relativt enkle grep.


Foran Golf i køen

SPIONBILDER: Her er en ny generasjon av spanjolenes Golf på vei. Trolig ligger den foran sin tyske fetter i utviklingen.


Tøff helg, men lys i tunnelen

Stian Paulsen er ikke fornøyd med egen innsats i helgens to løp på Monza. Men fremtiden ser han nå litt lysere på.


Seat gjør en Kodiaq

Seat lanserer sin tredje SUV i løpet av et par år. Tarraco blir storebror i familien som fra før består av Arona og Ateca, og den har mye til felles med Skoda Kodiaq.


Stian Paulsen i toppstrid

Helgens runde i det europeiske TCR-mesterskapet ble kjørt på Assen i Nederland, en bane Stian Paulsen ikke kjente fra før. Men det hindret ham ikke i å sikre seg gode resultater.


Bruker du aircondition riktig?

Det er sjeldent vi nordmenn går rundt og peser i varmen som nå, så vi tar gjerne noen gode råd fra Seat som bygger biler for et langt varmere klima enn vårt.


Norsk regnmester på pallen i Budapest

Endelig skulle det lykkes for Stian Paulsen i den tøffe europeiske TCR-serien. Etter mesterlig kjøring på regnvåt bane tok han andreplass i lørdagens løp.


Stian Paulsen viser muskler i ny serie

Da Stian Paulsen dro hjemmefra mandag, hadde han ikke fått start på bilen. Men i løpet av helgen har han vist at han hører hjemme i den tøffe euro-serien han satser på i år.


Stian Paulsen debuterer i ny serie

Stian Paulsen skal i år konkurrere i den nystartede serien TCR Europa. De første løpene kjøres i helgen, men Fredrikstad-gutten har foreløpig ikke fått start på motoren.


Stian Paulsen satser hardere

Stian Paulsen har i dag offentliggjort sine planer for årets sesong. Tøffe utfordringen står i kø.


God helg for Seat

Stor fest fredag – men en rød bil solgt på gata utenfor lokalet. Og lørdag åpnet rådgivningskontorene (kall det ikke bilforretninger) i Oslo, Bergen og Trondheim


Superrask, men nesten lydløs

Det er bare å venne seg til tanken – fremtidens racerbiler blir elektriske. Her er en bil som skal på banen allerede i år.


Cupra på egne bein

Seat gjør som en rekke andre produsenter – de etablerer Cupra som eget merke. Målet er å doble salget innen fem år.


Velkommen tilbake til Ibiza

Ibiza – ikke øya, men den på fire hjul – fyller et tredels århundre. 33 år. Den siste ble solgt i Norge i 2006, men nå er det slutt på import-oppholdet, og den nye er på vei tilbake.


Schibsted med Årets Bil!

Du visste kanskje ikke at Schibsted – Norges største mediekonsern – har valgt sin «Årets Bil». Tro det eller ei – den gikk til Seat Arona.