BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Toyota

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Toyota RAV4 på veien

BARCELONA: Mange er spent på nye Toyota RAV4. Her er våre første inntrykk etter å ha kjørt bilen.


Noe du lurer på om Toyota RAV4?

Vi skal prøvekjøre nye Toyota RAV4 i Spania. Er det noe du lurer på om bilen?


Supra er tilbake

Toyota gir nytt liv til den legendariske Supra-betegnelsen. Nykommeren er endelig avduket på bilutstillingen i Detroit.


Bilkollektivet satser på Toyota

Etter tøffe anbudsrunder har Toyota sikret seg langsiktig avtale som hovedleverandør til Bilkollektivet.


Ny Supra, bilde for bilde

Toyota skal avduke sin nye Supra på Detroit-utstillingen om to uker. Men det lekker stadig ut bilder som viser hva vi har i vente.


Nye Toyota RAV4 priset

Nye Toyota RAV4 lanseres i Norge i februar 2019, med betydelig forbedringer av design, kjøreegenskaper, fremkommelighet, motorer og sikkerhet. Den norske importøren hevder at prisene er konkurransedyktige.


Samurai-kampen

Hvis ikke Nissan hadde snublet i januar hadde vi ikke hatt noen førsteplass-kamp å se frem mot. Nå er det fremdeles Toyota som leder Japan-mesterskapet. Marginalt.


Prius oppgraderes

På L.A. Auto Show viser Toyota en oppgradert Prius. Spesielt én detalj har interesse for norske kunder.


Viktig Corolla

Vi har allerede fått ny Corolla servert i to karosseriformer. Men varianten som blir mest solgt på global basis vises først nå.


En ren moroduell

BILTEST: De koster omtrent det samme og er bygget med ett felles hovedformål: Å levere så mye moro som mulig.


Her kommer nye Corolla

2019 kan bli et meget godt år for Toyota i Norge. Ikke bare kommer RAV4 i helt ny utgave – Corolla relanseres - tolv år etter den ble tatt av programmet.


Helt ny RAV4 - selvsagt hybrid

Toyota er blant de merkene som er flinkest til å holde kortene tett til brystet. Derfor kom det en smule overraskende på oss da denne bilen dukket opp i Paris. Skjønt USA-utgaven debuterte i påsken, så vi visste den var på vei.


To spesialer på Yaris

Blant attraksjonene Toyota skal vise på Paris-utstillingen er en oppdatert Yaris. I tillegg byr de på to spesialutgaver.


Her kommer en ny volumselger

Forrige uke fortalte Toyota at Corolla-navnet relanseres i Europa. I dag får vi et første glimt av varianten som blir mest populær i Norge.


Comeback for Corolla

Etter snart 12 år er det slutt for Auris. I stedet bringer Toyota er av verdens mest kjente modellbetegnelser tilbake til Europa.


Tänak melder seg på VM-striden

Ott Tänak kjørte inn til en suveren seier i Rally Tyskland. Etter å ha vunnet de to siste VM-rundene har han virkelig meldt seg på i kampen om VM-tronen. Andreas Mikkelsen slet i helgen, men klarte en hederlig plassering. For Mads Østberg endte det med brudd.


Verdens mest solgte bilmerker

Flere store bilkonsern slåss om å være verdens største, men når det gjelder bilmerker er ett navn i suveren tet. Pallen er det imidlertid flere som snuser på.


Den udødelige pickupen

BRUKTBIL: Toyota Hilux har legendestatus, med sitt rykte som nærmest udødelig. Her er tipsene for deg som jakter brukt pickup.


Smått og veldig flott

BILTEST: Grensene mellom bilklassene blir stadig mindre tydelige. Småbilene er nå like store som kompaktbilene var for ti år siden, og i Europa blir veksten i småbilsalget kun slått av SUV-ene. Bils testteam har sett på tre av årets nyheter og målt dem mot klasseleder Toyota Yaris. På de neste sidene ser du hvordan det gikk.


V12 viker for hybrid

Når Toyota nå viser sin tredje generasjon Century (modellen er jo bare 50 år gammel!) er V12-motoren hevet på dynga. Erstatningen er en pingle-hybrid.


Supra på Goodwood

Toyota har med seg en prototyp på nye Supra til Goodwood Festival of Speed denne helgen. Men vi kan vise seg mer enn Toyota gjør frivillig.


Absurd moro med Yaris

Med 212 hestekrefter under høyrefoten og en verdensmester i drifting ved min side har jeg Rudskogen for meg selv.


Toyota Camry tilbake - erstatter Avensis sedan

Etter 14 års fravær tar Toyota USA-suksessen Camry tilbake til Europa for å erstatte Avensis sedan og for konkurrere i klassen for store familiebiler. De første bilene ventes til Norge i andre kvartal neste år.


Toyota viser fristelser for de yngste

Det skal Toyota ha. Når de gjør noe, gjør de det skikkelig. Bygger biler for barn, for eksempel. Møt den siste Camatte.


Så like, men akk så forskjellige

BILTEST: Toyotas nye lade-Prius er spådd å slå knock-out både på vanlig Prius og VW Golf GTE. Det er ikke vi så sikre på etter å ha testet alle tre.