BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Toyota

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Toyota vil til månen

Sammen med den japanske romfartsorganisasjon JAXA er Toyota i gang med å planlegge en rover som på sikt skal brukes på månen.


Comeback for Camry

Den romslige Toyota-sedanen har vært fraværende i det norske markedet en årrekke. Men i mai er den tilbake, for første gang i hybrid-utgave.


Toyota presenterer GT4-utfordrer

Toyota er i det sportslige hjørnet og presenterer en racerbil basert på nye GR Supra i Genève.


Corolla er tilbake som Toyotas kompaktbilløft

Returen til Norge med Corolla er et gedigent kompaktklasseløft for Toyota.


Toyota Corolla koster fra 297.300 kroner

Når Toyota igjen er tilbake med Corolla i Norge, starter prisen rett under 300.000 kroner.


Bare spør om Toyota Corolla

Auris ble ikke til gull slik Toyota hadde håpet. Etter to bilgenerasjoner går navnet inn i historien, og om kort tid er Corolla tilbake på norske veier. BilNorge.no kjører bilen på onsdag, så alt du måtte lure på er det bare å spørre om.


Toyota RAV4 på veien

BARCELONA: Mange er spent på nye Toyota RAV4. Her er våre første inntrykk etter å ha kjørt bilen.


Noe du lurer på om Toyota RAV4?

Vi skal prøvekjøre nye Toyota RAV4 i Spania. Er det noe du lurer på om bilen?


Supra er tilbake

Toyota gir nytt liv til den legendariske Supra-betegnelsen. Nykommeren er endelig avduket på bilutstillingen i Detroit.


Bilkollektivet satser på Toyota

Etter tøffe anbudsrunder har Toyota sikret seg langsiktig avtale som hovedleverandør til Bilkollektivet.


Ny Supra, bilde for bilde

Toyota skal avduke sin nye Supra på Detroit-utstillingen om to uker. Men det lekker stadig ut bilder som viser hva vi har i vente.


Nye Toyota RAV4 priset

Nye Toyota RAV4 lanseres i Norge i februar 2019, med betydelig forbedringer av design, kjøreegenskaper, fremkommelighet, motorer og sikkerhet. Den norske importøren hevder at prisene er konkurransedyktige.


Samurai-kampen

Hvis ikke Nissan hadde snublet i januar hadde vi ikke hatt noen førsteplass-kamp å se frem mot. Nå er det fremdeles Toyota som leder Japan-mesterskapet. Marginalt.


Prius oppgraderes

På L.A. Auto Show viser Toyota en oppgradert Prius. Spesielt én detalj har interesse for norske kunder.


Viktig Corolla

Vi har allerede fått ny Corolla servert i to karosseriformer. Men varianten som blir mest solgt på global basis vises først nå.


En ren moroduell

BILTEST: De koster omtrent det samme og er bygget med ett felles hovedformål: Å levere så mye moro som mulig.


Her kommer nye Corolla

2019 kan bli et meget godt år for Toyota i Norge. Ikke bare kommer RAV4 i helt ny utgave – Corolla relanseres - tolv år etter den ble tatt av programmet.


Helt ny RAV4 - selvsagt hybrid

Toyota er blant de merkene som er flinkest til å holde kortene tett til brystet. Derfor kom det en smule overraskende på oss da denne bilen dukket opp i Paris. Skjønt USA-utgaven debuterte i påsken, så vi visste den var på vei.


To spesialer på Yaris

Blant attraksjonene Toyota skal vise på Paris-utstillingen er en oppdatert Yaris. I tillegg byr de på to spesialutgaver.


Her kommer en ny volumselger

Forrige uke fortalte Toyota at Corolla-navnet relanseres i Europa. I dag får vi et første glimt av varianten som blir mest populær i Norge.


Comeback for Corolla

Etter snart 12 år er det slutt for Auris. I stedet bringer Toyota er av verdens mest kjente modellbetegnelser tilbake til Europa.


Tänak melder seg på VM-striden

Ott Tänak kjørte inn til en suveren seier i Rally Tyskland. Etter å ha vunnet de to siste VM-rundene har han virkelig meldt seg på i kampen om VM-tronen. Andreas Mikkelsen slet i helgen, men klarte en hederlig plassering. For Mads Østberg endte det med brudd.


Verdens mest solgte bilmerker

Flere store bilkonsern slåss om å være verdens største, men når det gjelder bilmerker er ett navn i suveren tet. Pallen er det imidlertid flere som snuser på.


Den udødelige pickupen

BRUKTBIL: Toyota Hilux har legendestatus, med sitt rykte som nærmest udødelig. Her er tipsene for deg som jakter brukt pickup.


Smått og veldig flott

BILTEST: Grensene mellom bilklassene blir stadig mindre tydelige. Småbilene er nå like store som kompaktbilene var for ti år siden, og i Europa blir veksten i småbilsalget kun slått av SUV-ene. Bils testteam har sett på tre av årets nyheter og målt dem mot klasseleder Toyota Yaris. På de neste sidene ser du hvordan det gikk.