BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Loeb kjører WRC for Hyundai

Ryktene har svirret det siste døgnet, men nå har Hyundai bekreftet i en pressemelding at de har signert en to års avtale med den nidoble verdensmesteren, Sebastien Loeb.


Right To Play ambassadører

Andreas Mikkelsen og kartleser Anders Jæger-Amland blir nye ambassadører for Right To Play.


Norsk på Le Mans

En drøm går i oppfyllelse for norske bilsportentusiaster når Dennis Olsen neste år setter seg bak rattet i en Porsche 911 for å kjøre 24-timersløpet på Le Mans.


Heftig Leaf fra Nismo

Nissans spesialister innen motorsport har laget en heftig utgave av Leaf. Bare for å spre litt glede.


Tolv norske lag i Monte Historique

Det er påmeldt 12 norske lag til Rally Monte Carlo Historique 2019. Det er stort sett veteraner og den harde kjerne av entusiaster.


Fortjenstmedalje i gull til Tommy Rustad

Den mangeårige internasjonale racerføreren Tommy Rustad (50) er tildelt Norges Bilsportforbunds høyeste utmerkelse, fortjenstmedaljen i gull.


Laila og Geir Tyskeberget - Årets Drivaksel

Ekteparet Laila og Geir Tyskeberget fra NMK Solør er kåret til «Årets Drivaksel» i Norsk Bilsport. Prisen fikk de under Bilsportforbundets premieutdeling lørdag.


Greta Molanders Fond til Lars Martin Stensbøl

Lars Martin Stensbøl (22) fra Roverud og KNA Kongsvinger er tildelt Greta Molanders Fond. Fondet, som er på 50.000 kroner, tildeles hvert år en ung, fremgangsrik rallyfører, og det er Norges Bilsportforbund som står for tildelingen.


Fortjenstmedalje til Thore Wiggo Solberg

Thore Wiggo Solberg (54) fra Dokka og NMK Fluberg er tildelt Norges Bilsportforbunds fortjenstmedalje.


Emil Heyerdahl - Bilsporttalentet 2018

Emil Heyerdahl (16) fra Bjørkelangen og NMK Trøgstad kunne slippe jubelen løs da det ble klart at han er vinner av den prestisjefylte konkurransen «Bilsporttalentet 2018».


Christian Krognes - Årets Bilsportutøver

Racingføreren Christian Krognes (28) er kåret til Årets Bilsportutøver av Norges Bilsportforbund. Under forbundets premieutdeling lørdag kunne han motta hyllesten fra rundt 700 feststemte bilsportvenner.


Dakar-Peugeot uten Peugeot

Peugeot vant Dakar i år. Men kommer ikke til å gjenta suksessen. Allikevel kan det godt være at en Peugeot vinner.


F-Type i rally-løypa

I forbindelse med feiringen av 70 år med XK-motoren har Jaguar gjort noe såpass underlig som å bygge opp åpen F-Type til rally-bil. Hvorfor deltok de aldri i Safari?


Lamborghini lanserer racing-SUV

Lamborghini presenterer Urus ST-X Concept som skal danne grunnlag for en ny racing-serie.


Ogier sikret sjette strake VM-tittel

Sebastien Ogier sikret seg sin sjette strake VM-tittel etter en dramatisk avslutning på Rally Australia. Mads Østberg sørget for at det ble norske farger på pallen.


Fortsatt åpent i VM-striden

Ott Tänak har overtatt ledelsen i Rally Australia etter gnistrende kjøring på lørdagens etapper. Dermed er det fortsatt tre førere som kan stikke av med årets VM-tittel, men den regjerende mesteren har de beste kortene på hånden.


Button avslutter imponerende kvintett

Da Jenson Button halte i land en ny runderekord på Hungaroring, var han i realiteten med på å avslutte en voksen femkamp-øvelse som Honda hadde satset på.


Østberg tar teten i Australia

Mads Østberg har gjort en imponerende innsats for Citroën i Rally Australia og innehar ledelsen etter første dag. Kampen om VM-tittelen er fortsatt helt åpen.


Klart for rallythriller i Australia

Tre fører kan vinne årets rally-VM. Det hele skal avgjøres i Australia i helgen.


Tyrigrava rustes opp

Bilorganisasjoner går sammen om å skape et felles møtested for bil- og MC-folket.


Ny sportssjef i bilsportforbundet

Atle Gulbrandsen blir ny sportssjef i Norges Bilsportforbund fra 1. januar. Han vil blant annet ha ansvaret for talentutvikling og landslag.


Dramatisk avslutning på Wales Rally GB

Sebatien Ogier vant Wales Rally GB etter en heftig kamp mot Jari-Matti Latvala på søndagens etapper. En syk Andreas Mikkelsen klarte å kapre sjetteplassen etter forrykende kjøring lørdag.


Mikkelsen er sulten på seier

Andreas Mikkelsen er sulten på suksess og er skikkelig på offensiven før helgens VM-runde i Wales. – Dette er et løp jeg kjenner og liker godt. Jeg har skikkelig tro på at vi skal gjøre det bra, sier han.


Veiby kjemper om pallplass i VM

Ole Christian Veiby gleder seg til å debutere for Citroën i WRC2-mesterskapet under helgens VM-runde i Wales. – Det er alltid spennende å kjøre ny bil, og vi har forberedt oss godt, sier Ole, som har som mål å komme på pallen sammenlagt i mesterskapet.


Audi oppgraderer kunderaceren

Audi foretar grep for å gjøre sin R8 enda mer konkurransedyktig. Det kommer både raceførere og gatebilister til gode.