BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Hyundai utvikler el-racer

Hyundai Veloster N ETCR skal delta i en helt ny serie som starter neste sesong. Nå har bilen gjennomført sin første banetest.


Kul Mazda-racer

Mazda USA har designet en racerbil basert på nye Mazda 3, men det er ingen grunn til at den ikke skal dukke opp i Europa også.


Seier til Tänak, Mikkelsen seks

Ott Tänak kjørte inn til seier i Wales Rally GB og sikret dermed solid ledelse i VM-sammendraget før de to siste rundene i Rally-VM. Andreas Mikkelsen tok sjetteplass og nye viktige poeng.


Dennis Hauger italiensk F4-mester

Dennis Hauger hadde en solid ledelse i det italienske Formel 4-mesterskapet før helgens runder på Mugello. Han holdt seg iskald og gjorde alt riktig, og dermed sikret han seg tittelen som italiensk Formel 4-mester allerede før den avsluttende helgen på Monza om to uker.


Dennis Hauger avsluttet med seier

Dennis Hauger har i helgen kjørt de tre siste løpene i det tyske Formel 4-mesterskapet. Han gjorde en fantastisk oppvisning og vant det siste løpet, men det holdt likevel ikke til å ta hjem tittelen.


- 150 løpsseire med samme bil!

Racefører Holm Jacob Matheson og hans Ford Escort RS 1600 er nærmest som et gammelt ektepar. Men det er ikke bryllupsdager de feirer, derimot seire. De har det blitt hele 150 av siden 1983.


Veiby sikret NM-tittel med seier på Hedmarken

Ole Christian Veiby og kartleser Jonas Andersson parkerte alle konkurrentene og kjørte inn til både NM-gull og seier på Rally Hedemarken. – Perfekt avslutning på en veldig bra sesong, sa Ole etter målgang.


Fet Porschefest

En kompott av spennende elementer med baneracing i Porsche Carrera Cup Scandinavia og GT-klasser, Porsche klassikertreff og visning av ny Taycan skapte festdag på Rudskogen.


Ny pallplass for Andreas Mikkelsen

Hyundai-fører Andreas Mikkelsen og kartleser Anders Jaeger-Amland avsluttet Rally Tyrkia i dag på en sterk tredjeplass.


Dennis Hauger i vellykket F3-debut

Dennis Hauger har i helgen kjørte sine første to løp i Formel 3. Han har all grunn til å være godt fornøyd med debuten.


Dennis Hauger i Formel 3-debut

Til helgen tar Dennis Hauger steget opp en divisjon når han starter sitt første Formel 3-race i Euroformula-serien på Silverstone.


Trippelseier for Dennis Hauger

Dennis Hauger har virkelig briljert på Imola-banen i den italienske Formel 4-mesterskapet denne helgen.


EM-tittel til Marcus Påverud

Marcus Påverud sikret sammenlagt mesterskapstittel i Pro Am-klassen i European GT4 Series på Nürburgring søndag, sammen med sin teamkamerat Luci Trefz fra Tyskland.


Trippelseier for Toyota

Toyota la beslag på hele seierspallen i helgens Rally Deutschland. Andreas Mikkelsen endte løpet på 7. plass.


Vellykket Rally Grimstad

KNA Rally Grimstad har med det første rene NM-asfalt rally på ti år igjen satt nye rekorder med startende rallybiler, flere deltagere og flere tilskuere enn noensinne før.


Elektrisk rallybil

Selvsagt måtte det komme – Opel tar med seg en rallyrigget Corsa-e til Frankurt neste måned.


Ny pallplass for Dennis Hauger

Dennis Hauger har holdt et høyt tempo gjennom hele helgen på Nürburgring. Han avsluttet en helg med opp- og nedturer på pallen.


Finalister i kamp om edelt trofe

Det fins ikke noe mer prestisjefullt for en ung bilsportutøver enn å bli kåret til Bilsporttalentet. Nå er årets finalister klare.


Dennis Hauger i tysk Formel 4

Etter at det har gått på skinner en stund, måtte Dennis Hauger jobbe hardt for poengene denne helgen.


Andreplass i 6-timersløp

Møller Bil Motorsport kjørte inn til en andreplass i TCR-klassen i helgens VLN-løp på Nürburgring Nordschleife i Tyskland.


Knallhelg for Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen sikret seg fjerdeplass i Rally Finland etter sterk kjøring hele helgen. Det smakte nok ekstra godt å slå regjerende verdensmester og tidligere teamkollega, Sebastien Ogier.


Formel 1-feiringen som gikk galt

Av en eller annen grunn valgte Mercedes-Benz å feire 125 år med motorsport i forbindelse med det tyske Grand Prix siste helg. Godt forsøk, men det endte nok ikke slik de hadde håpet.


Ny knallhelg for Dennis Hauger

Dennis Hauger har kjørt to løp i det tyske Formel 4-mesterskapet i helgen, og igjen har han vist seg fra sin beste side.


Historisk seier for Dennis Olsen

Dennis Olsen ble i tolvte time kalt inn til å kjøre løp på Lime Rock i USA. Det angrer han ikke på.


Pallen glapp for Stian Paulsen

Det så svært lovende ut med norske øyne da bare et par runder gjensto av helgens TCR-løp på Red Bull Ring. Men dessverre ville det seg ikke for Stian Paulsen denne gangen heller.