BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3000 biler fra 1996-2018
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

BMW 5-serie (E60/61)

BRUKTBIL: BMW 5-serie sjokkerte da den ble lansert. I dag kan den være mye bil for pengene, bare du ser nøye etter før kjøp.

Klassekampen

BILTEST: Er Volvo nå fullt på høyde med konkurrentene? For å finne ut av dette tok vi nye XC60, helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace gjennom et tverrsnitt av det norske veinettet ned til Lista. Reisen gav oss overraskende mange interessante funn. Volvo har blitt dyrt, men har det blitt deilig? Vi lar nye XC60 bryne seg på helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace.

Tre tøffe tryner

BILTEST: Tre premium-stasjonsvogner får bryne seg på hverandre. Klarer den nye 5-serien å klatre til topps i klassen? Blir det stjerne-seier? Eller er det svenske alternativet det som stjeler våre hjerter?

Elbilene overtar

BILTEST: I månedens hovedtest stilles fire elbiler som du ikke kommer utenom å vurdere opp mot hverandre. Kraftig utbygging av ladestasjoner i byer og langs hovedveinettet i kombinasjon med bedre batterikapasitet, tok livet av rekkeviddeangsten. Ladefrykten, derimot, rir fortsatt mange som en mare.

Vi har kjørt nye BMW X2

LISBOA: Med X2 lanserer BMW en ny sporty modell i SUV-serien. Vi dro til Portugals hovedstad for en første prøvetur.

Å velge blant de beste

BILTEST: Å sammenlikne BMWs nye 520d med Volvo S90 D4 blir som å sammenlikne to femstjerners hoteller med samme rompris i samme by. De kan være ganske forskjellige – som bilene i dette tilfellet – men uansett blir det en reise på første klasse.

BMW elektrifiserer over hele linjen

Innen 2025 skal BMW-gruppen ha 25 biler med stikkontakt. Halvparten blir rene elbiler, og du skal slippe å bekymre deg om rekkevidden.

Hybride og deilige

BILTEST: Det er noe herlig komfortabelt ved hybridene. Velkommen ombord i ladbare BMW 330e og Mercedes C350e.

BMWs nye familiekonge

MÜNCHEN: BMW 5-serie Touring gjør som alle Touring-modeller før den, og naturligvis gjør den det mye bedre.

Når staten sponser hestekrefter

BILTEST: Det er nesten litt utopisk at mer effekt gir mer rabatt. Men for de svære hybrid-SUV-ene er det faktisk tilfelle.

Kjøreglede på alle fire

BILTEST: Bilene i denne testen henvender seg til eiere med et tydelig forhold til bil. Men makter nye Subaru Levorg å hevde seg mot etablerte Mazda 6 stasjonsvogn og BMWs 3-serie Touring? Les videre, så ser du hvordan det ender.

BMWs nye 5-serie: Mer komfort - mer kjøreglede

LISBOA: Ikke langt unna like komfortabel som 7-serien og nesten like sportslig som en 3-serie, det er BMWs nye 5-serie oppsummert. Men best av alt: bilen går ned i pris og den kommer som ladbar hybrid.

Jakten på kjærligheten

BILTEST: Hvordan kan to så like biler være så forskjellig? Og hvilken ender jeg opp med å forelske meg i?

BMW M2 på bane og vei

BUDAPEST: Vi har kjørt bilen over 50 norske entusiaster venter på – BMW M2.

Klassestandarden

BRUKTBIL: BMW 3-serie har i mange år vært klassestandarden. Et rikholdig utvalg av motorer og drivlinjer gjør bruktbiljakten spennende.

Taket nede for mindre penger

BRUKTBIL: Roadster-lykken trenger ikke være langt unna. Her finner du de beste brukt-kabriolet-tipsene i din prisklasse.

Toppløse tyskere i vårsola

BILTEST: Vind i håret. Smil om munnen. Vår i luften. Sol på himmelen. Alt er klart for årets kabriolet-sesong.

Ladbar BMW 3-serie

MÜNCHEN: Går du og sikler på en ny BMW 3-serie? Nå kommer et nytt alternativ som er verd å vurdere. Her får du mye for pengene.

Mye bil for pengene

MÜNCHEN: Er du i markedet for en kompakt flerbruksbil er det ingen grunn til ikke å vurdere BMWs nye 225xe. Her får du praktiske egenskaper samt masse krefter og kjøreglede i det som må betegnes som en gavepakke fra den norske staten.

Når utseendet teller mest

BILTEST: Blant glassfasader og stram arkitektur skiller linjene til Mercedes-Benz CLA Shooting Brake seg ut. Men skiller den seg nok ut?

Tyskere tilbake på Rjukan

BILTEST: Det blir en vennskapelig kamp når vi tar med to fornuftige premiumbiler til Vemork.

Sport og fornuft

NETTKJØRT: Om jeg skulle la høyre hjernehalvdel styre bilvalget, er sannsynligheten stor for at valget hadde falt på en sporty coupé, selv om det ikke er spesielt fornuftig. Men det fins også et valg som tilfredsstiller begge halvdeler.

Plass til mine, dine og våre barn

NETTKJØRT: BMW har skapt den perfekte bilen for storfamilier med mange barn. Den har plass til mor, far og fem barn.

Sommercruiser

NETTKJØRT: De få skikkelige sommerdagene vi har i løpet av året skal nytes til fulle. Vi tok med BMWs nye 2-serie cabriolet til sørlandskysten.

Voksen minstemann

ACHENKIRCH: Nye BMW X1 har blitt mindre enn forgjengeren, men er samtidig større.


Neste 25 artikler