BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3000 biler fra 1996-2018
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Tucson fram i lyset

Utvendig og innvendig retusj i kombinasjon med ny dieselmotor, redesignet dashbord og forenklet modellprogram, er oppskriften Hyundai håper vil virke for å løfte interessen for SUV-en Tucson.

Crossover i alle retninger

BILTEST: Billig trenger ikke bety trist. Det er denne testen et godt bilde på.

Rekkeviddevinner med altfor lang ventetid

Hvis du er blant de 7400 som har avtale og er sikret levering av Hyundai Kona, er det bare å glede seg. Til alle andre: Regn med opp mot et par års ventetid.

Elbilene overtar

BILTEST: I månedens hovedtest stilles fire elbiler som du ikke kommer utenom å vurdere opp mot hverandre. Kraftig utbygging av ladestasjoner i byer og langs hovedveinettet i kombinasjon med bedre batterikapasitet, tok livet av rekkeviddeangsten. Ladefrykten, derimot, rir fortsatt mange som en mare.

Kona uten strøm

BARCELONA: Det som skulle være prøvekjøringen av en ny bensinmodell endte opp med å forsterke hungeren etter el-varianten. Dette er Hyundai Kona.

Kjørt: Hyundai i30 N

VALLELUNGA, Italia: Hyundai kliner til med en egen sportsutgave av den tradisjonelle i30. En underdog, ja – men dette er en å se opp for.

Hyundai i30 stasjonsvogn på veien

NETTKJØRT: Hyundai har lansert tredje generasjon av sin mest europeiske modell, i30. Har bilen det som skal til for å hevde seg i et ekstremt tøft segment?

Koreansk folkebil

Hyundais nye i30 er prisgunstig, men mangler en viktig ting for å bli en storselger.

Best på rekkevidde etter Tesla

For eiere av siste generasjon elbiler er rekkeviddeangst i ferd med å bli et fremmedord. Hyundai Ioniq hører med i denne bilgruppen.

Utenfor komfortsonen

BILTEST: Gjørme, skog, krøtterstier og kratt. Dette er ikke hverdagskost for kompakt-SUV-er som Renault Kadjar, Hyundai Tucson og Kia Sportage, men det stoppet ikke oss.

Hyundai satser på strøm

Seoul: Hyundai drar i disse dager sløret av sin elektriske versjon av Ioniq. Vi har allerede kjørt den – og hybridutgaven.

Ferdigvokste småtasser

BILTEST: Etter å ha strukket seg til rundt fire meter ser det ut til at småbilene, den nest største bilklassen i Europa, har vokst seg ferdig. Heretter blir de sikrere, bedre utstyrt, mer komfortable og mindre tørste.

Hyundai tar sats med Tucson

Hyundai er tilbake med Tucson og satser igjen tungt for å vinne fram i den stadig voksende klassen for familiestore SUV-er.

Hyundai i20 på veien

NETTKJØRT: Med den siste oppgraderingen av Hyundai i20 kan ikke den tyrkiskbygde koreaneren lenger klassifiseres som småbil.

Ansiktsløft for ix35

NETTKJØRT: I fjor fikk Hyundai ix35 et ansiktsløft som i eksteriøret stort sett begrenser seg til nye front- og baklykter. Vi har kjørt bilen og fant diverse annen kirurgi under skallet.

På pinne for folket

BILTEST: Du må ikke spise med pinner for at de tre testbilene skal falle i smak. Det holder at du har behov for en praktisk familiebil med god plass. Disse tre stasjonsvognene fra asiatiske produsenter er ujålete og rommelige.

Lekestue

BILTEST: Det hyler i dekk og skinner i brede smil – årets store GTI-test leverte varene og avslørte forskjellene.

Fornuftig pakkesel

BRUKTBIL: Romslig og med få feil, det gjør Hyundai Santa Fe til et interessant bruktbilvalg.

Fornuftens stemmer

BILTEST: To koreanere og en japaner møter tysk tekno i et forsøk på å bevise at fornuft kan kjøpes for penger.

Akkurat passe i30

NETTKJØRT: Den nye Hyundai i30 er ingen prangende statusbil. Derimot er den en fornuftig bruksbil som gir mye for pengene.

Mer lik storebror

Ny front, designdetaljer og nye motorer gjør nå i20 til et fullverdig medlem av den nye Hyundai-familien.

For folk flest

BILTEST: Det ble en tett kamp mellom de to rommelige, folkelige stasjonsvognene Hyundai i40 og Mazda6. De subjektive inntrykkene måtte fordøyes vel og lenge og de objektive fakta måtte granskes ekstra nøye før vi kunne kåre en vinner.

Nesa i vepsebolet

NETTKJØRT: Med i40 har Hyundai lansert sin første stasjonsvogn i det knalltøffe segmentet for store familiebiler og typiske firmabiler. Kan det gå bra?

Ny Hyundai i30 på veien

FØRSTEINNTRYKKET: Hyundai fornyer en av sine viktigste modeller, Golf-utfordreren i30. Vi har kjørt den.

Sportslig fristelse

NETTKJØRT: Utseendet får blodet til å bruse, men det er ikke før Hyundai Veloster kommer med turbomotor utpå neste år at adrenalinstrømmen virkelig vil skyte fart.


Neste 25 artikler