BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3000 biler fra 1996-2018
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Noe å sette fingeren på

BILTEST: To praktiske SUV-er møtes til dyst, men selv om de gjør veldig mye bra, er det viktige ting å sette fingeren på – bokstavelig talt.

Politikerne avgjør fremtiden til Peugeot 508 i Norge

Selv om Peugeot snart lanserer flotte 508 som sedan og om noen måneder som enda flottere stasjonsvogn, vil retningen på engangsavgiften i høstens statsbudsjett avgjøre hvor tungt importøren kommer til å satse på modellen før de ladehybride variantene er på plass mot slutten av 2019.

Bruktbil: Peugeot 5008

BRUKTBIL: Peugeot har lansert en helt ny generasjon 5008, men er du ikke glad i SUV, er det den gamle som gjelder.

Fransk designbombe

BRUKTBIL: Peugeots stiligste modell på mange år, RCZ, gikk ut av produksjon i fjor høst. Bruktmarkedet er smalt, men denne er verdt å lete litt etter.

Ford kjører fra Peugeot

BILTEST: Ford Focus ST har færrest hk, men er likevel klart mest sportslig i duell mot Peugeot 308 GTi.

SUV med premium-følelse

Med et nydelig interiør og gode kjøreegenskaper er 5008 en SUV som leverer varene på de aller fleste punkter – bortsett fra det SUV-er tradisjonelt er mest kjent for: Firehjulsdrift.

Peugeot med «panserlakk»

Med oppgraderingen av Peugeot 208 kommer også en ny, ripefri lakk.

Praktisk bil med pepp

CASCAIS (Portugal): Hva sier du om jeg lover deg en lekker familiebil med like mye plass og praktiske egenskaper som før; bare med 205 hestekrefter til rådighet? Møt Peugeot 308 GT.

Enfant terrible

BILTEST: Det skjer mye spennende i den minste SUV-klassen. Disse to franske «rakkerungene» bygger på vanlige småbiler, men har fått høyreiste karosserier, høyere bakkeklaring og lekre linjer. Små motorer sørger for at prisen holder bakkekontakt.

Fornyer og forbedrer Peugeot 508

PRØVEKJØRT: 508 kom inn i den norske Peugeot-familien som et friskt pust i 2011. Med retusjert karosseri og nytt motorprogram skal det igjen satses tungt på bilen.

108, liten og viktig for Peugeot

FØRSTEINNTRYKK: Peugeot 108 er mye viktigere enn størrelsen tilsier. Særlig sørover i Europa. Norge skal bare ta unna 500 i året.

Peugeots nye bestselger

FØRSTEINNTRYKK: Med stasjonsvognen på plass fra august, blir 308 Peugeots bestselger i Norge. Nye motorer vil også lokke kunder.

Et sikkert valg

BILTEST: Ferske konkurrenter som Mazda3 og Peugeot 308 utfordrer Volkswagen Golf. Alle tre har høyt sikkerhetsnivå, er gode å sitte i, og har fine kjøreegenskaper. Hvor godt kjenner Golf pusten fra de to andre i nakken?

Ren designeradrenalin

FØRSTEINNTRYKK: Med 270 bensinhester er R-utgaven av livsstilsbilen RCZ den kraftigste serieproduserte bilen fra Peugeot. Vi har kosekjørt den.

Ny Peugeot 308 på veien

FØRSTEINNTRYKKET: Peugeot lanserer nå en verdig utfordrer til Golf. Vi dro til Frankrike for en første prøvetur.

GTi Junior

FØRSTEINNTRYKK: Peugeot har laget en morsom lommerakett basert på småbilen 208. Vi har kjørt den.

Hvor godt er smått?

BILTEST: Småbiler med lavt forbruk og overkommelig pris. Til å sovne av, eller grovt undervurderte? Vi tok tre av dem med på test.

Skreddersydd

BILTEST: Den norske favorittbilen krysset med SUV og gitt en smak av premium. Både Volkswagen Passat Alltrack og Peugeot 508 RXH går for borteseier.

Sjuerbanden

BILTEST: De ble sett på som et nødvendig onde tidligere. Nå er flerbruksbilene blitt et bilvalg langt flere burde vurdere.

Alternativ også som brukt

BRUKTBIL: Peugeot 407 ble aldri noen stor suksess i Norge. Til det var bagasjerommet for lite, som bruktbil kan 407 imidlertid vise seg å være et smart kjøp.

Billig å eie

BRUKTBIL: Citroen og Peugeot var smarte da de lot Toyota lage en felles småbil.

Hybrid allveisbil

Førsteinntrykk: I mange år hadde Toyota nærmest monopol på hybridteknologi, men stadig strengere utslippskrav har tvunget alle produsenter i tenkeboksen. Peugeot har kommet opp med en løsning som slår to fluer i en smekk.

Peugeots nye baby

En drastisk slankekur og gjerrige motorer sørger for at Peugeot igjen har en småbil man får lyst på.

10 kompakte familiebiler

BILTEST: Kompaktbiler er ikke hva de engang var. Første generasjon Golf var 370 centimeter lang og bortimot livsfarlig å kollidere med. I dag er klassen, som bærer bilens navn, full av store, sikre og velkjørende biler.

Skilt ved fødselen

BILTEST: Med samme motor, men forskjellig utgangspunkt, møtes Volvo, Peugeot og Ford til kamp om familiens gunst!


Neste 25 artikler