BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3000 biler fra 1996-2018
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Volvo V60 Cross Country på veien

NETTKJØRT: Volvo V60 Cross Country er et utmerket alternativ for deg som ikke på liv og død skal ha SUV.

Stil og substans

BILTEST: Den ene kjører knallhardt på stil, den andre på praktisk interiør. Men kanskje utelukker ikke det ene det andre?

Eldes med verdighet

BRUKTBIL: Få biler kan vise til samme salgskurve som utgåtte Volvo XC60. Hvilke andre biler selger best i sine siste år?

Klassekampen

BILTEST: Er Volvo nå fullt på høyde med konkurrentene? For å finne ut av dette tok vi nye XC60, helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace gjennom et tverrsnitt av det norske veinettet ned til Lista. Reisen gav oss overraskende mange interessante funn. Volvo har blitt dyrt, men har det blitt deilig? Vi lar nye XC60 bryne seg på helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace.

Tre tøffe tryner

BILTEST: Tre premium-stasjonsvogner får bryne seg på hverandre. Klarer den nye 5-serien å klatre til topps i klassen? Blir det stjerne-seier? Eller er det svenske alternativet det som stjeler våre hjerter?

Volvo V60 på veien

BARCELONA: I løpet av et par år har Volvo fornyet så godt som hele modellporteføljen. Selv om suget etter SUV-er er økende, er det mange som ønsker seg en praktisk stasjonsvogn. Når V60 entrer markedet får Audi, BMW og Mercedes en meget tøff konkurrent.

Å velge blant de beste

BILTEST: Å sammenlikne BMWs nye 520d med Volvo S90 D4 blir som å sammenlikne to femstjerners hoteller med samme rompris i samme by. De kan være ganske forskjellige – som bilene i dette tilfellet – men uansett blir det en reise på første klasse.

Prøvekjørt: Nye XC40

BARCELONA: Nye Volvo XC40 er første Volvo på den nye småbil-plattformen. Det bringer fordeler og ulemper.

Generasjonsskiftet

BILTEST: Volvo V90 har mye å leve opp til. Derfor tok vi først med oss V70, bilen V90 erstatter, og deretter en V70-eier for hans syn på den nye modellen.

Langturcruisere

BILTEST: I tillegg til å være store og deilige, er Audi Q7 e-tron og Volvo XC90 T8 ikke bare de sist ankomne ladehybridene, men går også lengst på strøm blant de største SUV-ene.

Ny XC60: Innertier

BARCELONA: Volvo trår ikke feil med nye XC60. 1500 nordmenn har bestilt bilen – de kan glede seg.

Når staten sponser hestekrefter

BILTEST: Det er nesten litt utopisk at mer effekt gir mer rabatt. Men for de svære hybrid-SUV-ene er det faktisk tilfelle.

Volvos neste folkebil

Med S90/V90 forsøker Volvo både å være premium i verden og folkelig i Norge. Det kan vise seg å bli en suksessoppskrift.

Storfamilienes dyre drøm

BILTEST: Audi Q7 og Volvo XC90, to SUV-er som fortsatt er digre, men nå også nesten like lette å håndtere i bytrafikk som småbiler.

Kontinentet kaller

3-4.000 kilometer ned i Europa viser klart hvilke krav som stilles til en moderne langturbil. Hestekrefter er ikke det man trenger mest.

Volvos millionbil i Norge

PRØVEKJØRT: Volvos ladbare XC90 T8 hybrid er på vei til Norge. Pris: En million kroner. Hadde regjeringen fulgt opp og fjernet hk-avgiften, hadde bilen vært 200.000 kroner billigere.

Ikke helt svart/hvitt

BILTEST: En helt ny Mercedes C-klasse stasjonsvogn mot Volvo V60 – en modell som har vært med oss i fire år? Å kåre en vinner ble ikke så rett frem som man kanskje skulle tro.

Mer Volvo for dårlige veier

GÖTEBORG: Bedre bakkeklaring og litt plaststaffasje gjør Volvo V60 til Cross Country, og vips så har Audi A4 Allroad og VW Passat Alltrack fått en ny konkurrent – og Volvo kanskje en ny storselger.

Sosialdemokratiets ektefødte barn

BARCELONA: Å velge bort Volvos nye XC90 er det samme som å kaste vrak på den nordiske sosialdemokratimodellen og alt som gjennom den er bygd opp de siste tiårene.

Frelserne

BILTEST: Helt siden Hans Nielsen Hauges tid på 1800-tallet har vekkelsesvinder feiet over Norge. Denne gangen er imidlertid predikanten sør-afrikansk og heter Elon Musk. Vi ladet opp Tesla S og lot den møte Nissan Leaf, Opel Ampera og Volvo V60 Plugin for å finne ut om frelsen er nær.

Volvo-versting

NETTKJØRT: Vi kommer kanskje feil ut i dyreverdenen når vi kaller Volvo S60 T6 AWD «ulv i fåreklær». Faktum er at den ser ut som et lam, men sparker som en hest.

Debut med nye motorer

FØRSTEINNTRYKK: V60, S60 og XC60 er først ut med Volvos helt nye, drivstoffgjerrige motorer. De første norske kundene får bil før jul.

2014 er her nå

NETTKJØRT: Allerede nå begynner 2014-modellene å synes på norske veier. Vi har kjørt Volvo S80 D5 AWD.

Back in black

BILTEST: Sorte biler gir ikke fargerike bilder, men bak rattet koser vi oss uansett bilenes utvendige drakt. Vi lot BMW 320d møte Audi A4, Mercedes C200 og Volvo V60. Vær så god, sett deg inn.

Alle gode ting er syv

BILTEST: Når Golf og Focus byr opp premiumkonkurrentene til kamp, er det duket for en av de jevneste testene vi har kjørt på svært mange år.


Neste 25 artikler