BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2019
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Vi har kjørt Honda e

FRANKFURT: Vi er blant meget få journalister som har fått kjøre Hondas kommende elbil på testbane. Her er våre førsteinntrykk.

Honda CR-V Mk. 5 på veien

Det er jo akkurat som Honda ikke vil. I Europa solgte de så vidt 75.000 biler første halvår i år. I Norge, snaue 500 og 0,6 % markedsandel. Det er i hvert fall ikke bilenes skyld.

Civic Type R: Endelig komplett

DRESDEN: Honda Civic Type R har i 2017-form blitt mer polert enn forgjengeren, men knivseggen er fortsatt like skarp.

Her er nye Honda Civic

BARCELONA: Honda lanserer tiende generasjon Civic. Vi har fått en første prøvetur med nykommeren som kommer til Norge i mars.

Når David møter Goliat

BILTEST: Nissan Qashqai innehar posisjonen som etablert SUV, populær og med bred appell. Men etter ti års fravær er Honda HR-V tilbake for å spise av den samme kaka. I vår test ser du hva som skiller de to.

Bruktbil: Honda Civic (2006-2011)

BRUKTBIL: Et skarpt utseende, gode kjøreegenskaper og hyggelig prisnivå bør gjøre Honda Civic verdt en kikk.

Spinning in the rain

Rudskogen, to hotte hatchbacker med til sammen 660 hestekrefter og én profesjonell racingsjåfør. For en dag!

Taket nede for mindre penger

BRUKTBIL: Roadster-lykken trenger ikke være langt unna. Her finner du de beste brukt-kabriolet-tipsene i din prisklasse.

Honda-SUV uten 4x4

Etter ti års fravær er Hondas kompakt-SUV HR-V tilbake igjen i høst. I Japan selges den som hybrid med 4WD og automatgir. Men glem det. I Europa droppes både 4WD og hybridløsningen. Trist for Norge.

Ekstremt leken Honda

BRATISLAVA: Honda har bygget sin hittil mest ekstreme Civic. Vi har kjørt den på landevei og på en av Europas lengste racerbaner – Slovakia Ring.

Kompakte stasjonsmestere

BILTEST: Honda hevder å være verdensmester i bagasjerom i kompaktklassen, men møter heftig konkurranse fra hybride Toyota Auris og ikke minst fra klasseleder VW Golf.

Se på CR-V

BARCELONA: Honda CR-V er nyoppusset og frisk, og har et par ting å by på som gjør at den bør være verdt en kikk. Vi har kjørt den.

Praktisk og velkjørende

FØRSTEINNTRYKKET: Når Honda lanserer sin Civic Tourer kan de skryte av et bagasjerom få kan matche. Men hva med resten av bilen? Vi dro til Roma for å sjekke.

Venner av familien

BILTEST: Mazda CX-5 vant vår forrige SUV-test i denne klassen. Nå er en helt ny Honda CR-V på plass og gjør krav på oppmerksomhet.

Hvor godt er smått?

BILTEST: Småbiler med lavt forbruk og overkommelig pris. Til å sovne av, eller grovt undervurderte? Vi tok tre av dem med på test.

Kompakt diesel fra Honda

FØRSTEINNTRYKKET: Honda lanserer en liten og effektiv dieselmotor. Vi har kjørt den i Civic, men snart får du den også i CR-V. Det kan gi betydelige prisreduksjoner.

Fornuftens stemmer

BILTEST: To koreanere og en japaner møter tysk tekno i et forsøk på å bevise at fornuft kan kjøpes for penger.

På veien med ny CR-V

FØRSTEINNTRYKK: For Honda Norge er det meget viktig at denne modellen blir en suksess. Vi er i Tyskland og kjører nye CR-V.

Brukt hybrid – risiko eller kupp?

BRUKTBIL: Det er mange år siden hybrid ble etablert som ett av svarene på fremtiden. Noen var tidlig ute, men hvordan er det å kjøpe en brukt Hybrid?

Ny Civic med diesel

FØRSTEINNTRYKK: Når den nye Honda Civic er på plass hos norske forhandlere fra årsskiftet, står diesel igjen på menyen. Vi har kjørt den i Spania.

Oppfrisket Honda Accord

NETTKJØRT: Honda Accord har vært gjennom en aldri så liten ansiktsløftning. Det mest synlige er nye front- og baklykter.

Annerledes og med god kvalitet

BRUKTBIL: Honda har slitt med nybilsalget de siste årene, men som bruktbil er den ofte et svært godt kjøp.

Norges billigste hybrid

FØRSTEINNTRYKKET: Når Hondas nye Jazz er hos forhandlerne om et par uker er de klare til å selge Norges billigste hybrid. 350 eksemplarer er målet. Det burde gå.

Ti for familien til under 200.000

Vi nordmenn elsker å ta med halve huset når vi skal ut å reise, derfor er vi så begeistret for stasjonsvogner. Her er 10 brukte du får tak i til under kr 200.000.

Litt sporty, litt hybrid

FØRSTEINNTRYKKET: Den ser ut som den kommer fra fremtiden. Vi har kjørt den første Honda CR-Z på norske skilter.


Neste 25 artikler