BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2019
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Helt A4 for deg og meg

BRUKTBIL: Audi A4 er en bil som mange oppfatter som nettopp A4 – helt midt på treet når man vurderer kombinasjonen plass, pris, status og pålitelighet. Vi ser her nærmere på A4 Avant fra 2008, en modell som innebar en ny generasjon av Audis bestselger.

Audis kommende bestselger?

NETTKJØRT: Audi A6 er flottere enn noen gang før, og nye drivlinjekombinasjoner kommer til å gjøre den langt mer attraktiv for mange.

Trendy 4WD

BILTEST: Vi mennesker er jo forfengelige langt ned i lommebokas dypeste mørke. Derfor liker vi Mercedes-Benz GLA og bryr oss null om den ikke har snev av SUV over seg så lenge bilen på en tilforlatelig måte polerer selvbildet. Men gir GLA mer bil for pengene enn SUV-er i klassen? En sammenlikning med litt tilårskomne Audi Q3, gir svaret.

Audi A1 får ansiktsløft

MONACO: Drøyt fire år etter lanseringen får Audi A1 en facelift. De viktigste endringene er skjult under skallet.

Audi TT/TTS på veien

FØRSTEINNTRYKK: Vi dro til Spania for en forsmak på nye Audi TT og TTS. I tillegg til spanske landeveier la vi inn noen runder på den krevende Ascari-banen.

Åpen sommerglede

NETTKJØRT: Om årets sommer skulle styre bilvalget, ville mange med stor sannsynlighet valgt en cabriolet. Vi har kjørt nye Audi A3 Cabriolet – et attraktivt alternativ.

Mer spenning fra Audi

Audi vil benytte 48-volts elektriske systemer i tillegg til tradisjonelle 12-voltssystemer. Det betyr nye muligheter i fremtidige modeller.

Miljøvenn uten begrensninger

FØRSTEINNTRYKK: Du vil gjerne vise miljøhensyn, men trenger mer fleksibilitet enn en elbil kan tilby. Med Audi A3 e-tron kjører du utslippsfri hele uka, og kan trygt kjøre til hytta fredag kveld - uten rekkeviddeangst.

Tenning ved første blikk

NETTKJØRT: Det fins mer praktiske og vesentlig rimeligere biler, men få av modellene i Golf-klassen gir så mye kjøreglede. Vi har kjørt Audi S3 Sportback.

Audi A3 Sportsedan

MINITEST: Så har Audi tatt skrittet fullt ut – og lansert sedanutgave av A3. Vi har kjørt den, og kan slå fast at størrelsen på nykommeren er nesten som på 2005-modellen av A4 sedan.

Perfeksjon

NETTKJØRT: Mer er ikke alltid bedre, selv ikke i premium-segmentet. Audi har funnet balansen når Q3 har fått sin drømmekombinasjon.

Åpner seg mot våren

FØRSTEINNTRYKK: Åpen ferskvare til sommersesongen? Vi har kjørt den nye Audi A3 Cabriolet som er på plass i løpet av mars.

Diskresjonsvogn

A8 har alltid vært den smarteste og minst prangende i gjengen av de store sedanene. Nå har Audi oppgradert den, og gjort den enda mer attraktiv for deg som foretrekker diskret luksus.

Smartere enn SUV?

NETTKJØRT: Vi har kjørt Audi A4 Allroad quattro med sterk dieselmotor og den ideelle girkassen. For mange er dette et bedre alternativ enn en SUV.

Audi RS7 på veien

FØRSTEINNTRYKKET: Det fins et lite antall ekstremt sportslige familiebiler. Audi RS7 Sportback hører så absolutt hjemme i kategorien.

Q5 gjør jobben

NETTKJØRT: Med ekstrautstyr til nesten en kvart million, blir forventningene høye. Klarer Audi Q5 å levere?

Back in black

BILTEST: Sorte biler gir ikke fargerike bilder, men bak rattet koser vi oss uansett bilenes utvendige drakt. Vi lot BMW 320d møte Audi A4, Mercedes C200 og Volvo V60. Vær så god, sett deg inn.

Sinnataggen

FØRSTEINNTRYKKET: Nye Audi RS6 er raskere, lettere, større og mer effektiv enn forgjengeren. Resultatet har blitt en hysterisk familiebil.

Alle gode ting er syv

BILTEST: Når Golf og Focus byr opp premiumkonkurrentene til kamp, er det duket for en av de jevneste testene vi har kjørt på svært mange år.

Et sivilisert monster

FØRSTEINNTRYKKET: Italiensk råskap blandet med tysk presisjon. BilNorge.no tok Audis råeste på en spinn rundt Misano.

Audis viktigste i 2013

FØRSTEINNTRYKK: Den viktigste bilmodellen for Audi-importøren neste år, blir den kommende A3 Sportback. Vi har kjørt den i Frankrike.

10 takløse under 150.000 kroner

BRUKTBIL: Uansett hvor mye vi klager på været, kommer det alltid dager der vi ønsker å åpne opp og være ute også bak rattet. Her er vår guide til 10 cabrioleter du kan kjøpe uten å blakke deg fullstendig.

Q5 uten S i ermet

Den har bra med plass, mye utstyr, dreiemoment som en lastebil og er kronet med S-stempelet. Så, hva er galt med Audi SQ5?

Raskere og bedre

Nye Audi RS4 er bygget for å kjøres fort og hardt. Gleden var derfor stor over å oppdage at den bare ble bedre jo fortere det gikk.

A3 i tredje potens

Førsteinntrykk: Vi har kjørt Audis nye utfordrer i Golf-klassen. Den ser kanskje ikke revolusjonerende ut, men A3 er ny tvers gjennom.


Neste 25 artikler