BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2020
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

For folk flest

BILTEST: Det ble en tett kamp mellom de to rommelige, folkelige stasjonsvognene Hyundai i40 og Mazda6. De subjektive inntrykkene måtte fordøyes vel og lenge og de objektive fakta måtte granskes ekstra nøye før vi kunne kåre en vinner.

Nesa i vepsebolet

NETTKJØRT: Med i40 har Hyundai lansert sin første stasjonsvogn i det knalltøffe segmentet for store familiebiler og typiske firmabiler. Kan det gå bra?

Ny Hyundai i30 på veien

FØRSTEINNTRYKKET: Hyundai fornyer en av sine viktigste modeller, Golf-utfordreren i30. Vi har kjørt den.

Sportslig fristelse

NETTKJØRT: Utseendet får blodet til å bruse, men det er ikke før Hyundai Veloster kommer med turbomotor utpå neste år at adrenalinstrømmen virkelig vil skyte fart.

I østen stiger SUVen opp

BILTEST: To koreanere og en japaner står på kjøreplanen denne gang. Kia Sportage er den ferskeste. Hyundai ix35, som den deler plattform med, er den ”eldste”. Japanerne er representert med Mitsubishis nye stjerneskudd ASX. Vi ser med andre ord på folke-SUV med skjeve øyne.

Internasjonal i40-lansering i Larvik

Hyundai har invitert 400 europeiske journalister fra 28 land til lansering av stasjonsvognen i40. Arrangementet har base på Farris Bad og strekker seg over drøyt to uker.

Blikkfang med muligheter

FØRSTEINNTRYKK: Til høsten er Hyundai Veloster klar for kunder som er sultne på en frisk og fersk coupé. Vi har kjørt en ikke helt ferdigutviklet utgave i Tyskland.

Europeisk i40-lansering i Oslo

I slutten av juni blir Oslo arena for den europeiske lanseringen av Hyundai i40. Biljournalister fra 27 land deltar. Vi har allerede kjørt nykommeren i Tyskland.

Hverdagen kaller

FØRSTEINNTRYKKET: Hyundai ix20 er en usedvanlig vanlig bil, men hva er egentlig så galt med det?

Skjerpet SUV-kamp

BILTEST: En nykommer har entret areaen for kompakt-SUV. Hyundai har utpekt Ford Kuga som en av hovedkonkurrentene til iX35 – så derfor er det naturlig at vi lar disse to møtes til dyst.

Hyundai ix35: Sent, men godt

FØRSTEINNTRYKKET: Det er noe sikkert og trygt ved å komme sent. Hyundai har hatt nok av modeller å sammenligne den nye iX35 med. Resultatet er en grei bil, uten nykker og særtrekk.

Småbiler med ambisjoner

BILTEST: Du trenger ikke jobbe i omsorgsbransjen for å kjøre dagens moderne småbiler. Våre testbiler står godt på egne hjul, ikke bare som nummer-to-bil i familien.

Fattigmanns trøst

Popgruppa Genesis var nok noe mer progressiv enn bilen Genesis. Tross det ble sistnevnte fra Hyundai valgt til årets bil både i USA og Canada.

Koreansk evolusjon

FØRSTEINNTRYKKET: Hyundai Sonata har fått en ansiktsløftning, noe som tyder på at den er «halvveis i livet» etter at den kom i ny drakt i 2004.

Nærmere teten med i20

FØRSTEINNTRYKKET: Etter at Hyundai Getz har levd i seks år, er det tid for en arvtaker. Vi har kjørt den helt nye bilen som føyer seg inn i rekken av i-navn.

Kompakt og gjerrig

PRØVEKJØRT: Hyundai i30 har vi tidligere beskrevet som en moderne bil med respektable kjøreegenskaper og komfort fullt på høyde med konkurrentene. Når nå stasjonsvognen, som Hyundai kaller CW (Crossover Wagon), er på markedet, er vi litt mer tilbakeholdne med superlativene.

Kompakte outsidere

BILTEST: En koreansk, en italiensk og en fransk kompaktklassebil – det vil si Golf-konkurrenter – får være med oss på test denne gang. Som seg hør og bør oppførte ferskingene seg veloppdragent og pent, men resultatet ble likevel en smule overraskende.

Smør og brød fra Hyundai

PRØVEKJØRT: Mens Kia dro til Slovakia for å få laget sin nye Golf-utfordrer, drar Hyundai over grensen til Tsjekkia. Nykommeren skal sørge for at Hyundai spiser markedsandeler i et tøft beite.

Fullblods for kaldblodspris

PRØVEKJØRT: Ford Capri ble gjerne kalt OBOS-Mustang i gamle dager. Vi fornærmer neppe noen hvis vi døper om Hyundai Coupé til OBOS-TT.

Hyundai på hugget

LANSERING: Noen måneder etter Kia Cee’d, følger Hyundai opp med sin nye Golf-utfordrer. Verken navn eller bakstuss er overlatt til tilfeldighetene.

Politisk korrekte hester

PRØVEKJØRT: Getz med sin kjappe og behagelige dieselmotor kan bli en slager hvis staten gjør alvor av å senke avgiften 19.000 kroner.

Hyundai Tucson 2.0 CRDi: Fristende pakke

PRØVEKJØRT: Tucson har fått en sterkere dieselmotor, som konsernbror Kia Sportage.

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi: Solid forbedring

PRØVEKJØRT: Den nye generasjonen Santa Fe vil leke med de store og dyre SUV’ene.

Hyundai Santa Fe 2.2 diesel

PRØVEKJØRT: Nye Hyundai Santa Fe er større enn Toyota RAV4, Suzuki Grand Vitara, Landrover Freelander, BMW X3 og dagens Hyundai Santa Fe.

Større enn de små, mindre enn de store

LANSERING: 17,5 centimeter lengre. Det høres ikke så veldig mye ut. Men når Hyundai forlenger Santa Fe, handler det faktisk om en større bil. Mer plass, mindre ”stumpete”, høyere komfort og bilen sprenger 400.000 kroners grensen. Men den kan også bli varebil.


Neste 25 artikler