BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2020
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Fornyelse for Meriva

FØRSTEINNTRYKK: Opels ingeniører kaller nykommeren tredje generasjon Meriva, men det handler om en ansiktsløftning av andre generasjon som kom i 2010. Ny front, LED-kjørelys og snillere motorer er stikkord.

Sprek snusfornuft

BILTEST: Auris er her i helt ny drakt, og det er hybrid som vil selge best. Det betyr at vi denne gang matcher kombinasjonen bensin-/elmotor mot Astra og Golf med bensinmotorer med tilsvarende friske takter under panseret.

Forente nasjoner

BILTEST: Hei Duster, ta en Mokka! Vel, det er neppe en gangbar tiltaleform i FN. Men det er et faktum at hele seks nasjoner – et mini-FN – står bak disse fire firehjulsdrevne testbilene, hvor Duster og Mokka representerer nyhetene.

Frelserne

BILTEST: Helt siden Hans Nielsen Hauges tid på 1800-tallet har vekkelsesvinder feiet over Norge. Denne gangen er imidlertid predikanten sør-afrikansk og heter Elon Musk. Vi ladet opp Tesla S og lot den møte Nissan Leaf, Opel Ampera og Volvo V60 Plugin for å finne ut om frelsen er nær.

Bytryner

BILTEST: Trenger du en ekstra stor håndveske, eller accessoirer til en dag på byen – har du kommet til testen for deg.

Adam med særpreg

NETTKJØRT: Adam er nok mest attraktiv for Eva. Han er for lite «maskulin» for de kundene som legger mest vekt på kjøreegenskaper.

Opel løfter Insignia

FØRSTEINNTRYKKET: Opel har foretatt et ansiktsløft på Insignia. Samtidig innlemmer de et nytt medlem i familien – Insignia Country Tourer. Vi har kjørt den.

Sjuerbanden

BILTEST: De ble sett på som et nødvendig onde tidligere. Nå er flerbruksbilene blitt et bilvalg langt flere burde vurdere.

Lekent fra Opel

FØRSTEINNTRYKK: Adam er Opels forsøk på å rappe kunder fra Fiat 500, Citroen DS3, Audi A1 og Mini. Hovedvåpenet er en uendelig mengde valgmuligheter.

Følger strømmen

BILTEST: Hva er forbruket, egentlig, på ladbare hybridbiler ved normal kjøring? Allerede nå har vi testet Prius Plug-in som kommer til Norge på sensommeren, og vi tok med både Opel Ampera og en helt vanlig BMW 320d. Resultatet ble som ventet: Høyst overraskende…

Liten og sterk

FØRSTEINNTRYKK: Bilens navn er like pussig som Opels forklaring på navnevalget: – Opel Mokka er en liten sak med stor effekt. Vi har kjørt nykommeren.

Opel lanserer ny Astra

FØRSTEINNTRYKK: Opel utvider Astra-familien med et nytt medlem. Den skal gå Jetta i næringen.

10 kompakte familiebiler

BILTEST: Kompaktbiler er ikke hva de engang var. Første generasjon Golf var 370 centimeter lang og bortimot livsfarlig å kollidere med. I dag er klassen, som bærer bilens navn, full av store, sikre og velkjørende biler.

Ny Zafira med 1,4-liter

Med helt ny Zafira på plakaten hos Opel, står en 1,4-liter turbo-bensinmotor på programmet.

Astra med stil

FØRSTEINNTRYKKET: Den er sporty, men likevel praktisk. Vi har kjørt Opels nye coupé - Astra GTC.

Mer fleksibel Zafira

FØRSTEINNTRYKKET: Opel Zafira er blitt større, mer anvendelig og bedre å kjøre.

Sterkere og snillere Antara

NETTKJØRT: Det er i maskinavdelingen det har skjedd mest under ansiktsløftningen av Opel Antara. Flere hester og lavere forbruk, med andre ord.

Smart valg for barnefamilien

BRUKTBIL: Opel Zafira har plass til syv, eller fem med bagasje. Som brukt er den billigere enn hovedkonkurrent Touran, noe som gjør den til en bil å kikke nærmere på.

Ampera med et snev av Leaf

Nå, endelig, har vi kjørt produksjonsutgaven av Opels Ampera. Jon Winding-Sørensen er enda mer imponert enn han var før, men har også noen spørsmål.

Hverdagshelter

BILTEST: Kompakte stasjonsvogner har blitt fullverdige familiebiler. Vi lot nykommeren Opel Astra prøve seg på storselgerne Volkswagen Golf og Skoda Octavia. Volvo V50 fikk jobben som målestokk for interiørkvalitet og jakt etter premiumfølelse.

10 smarte under 50.000

BRUKTBIL: Det er absolutt mulig å få seg en praktisk og smart bil for under 50.000 kroner. Et fullt fungerende transportmiddel for samme sum penger som en ny bil har i verditap på et år - her får du 10 forslag.

Familien i boks

BILTEST: Tre av de store bilprodusentene stiller med hver sin småtass i denne testen. Ikke de aller minste fra de tre produsentene – men biler som til nød kan fungere som eneste bil i familien.

Opel oppgraderer Corsa

FØRSTEINNTRYKK: I kampen mot storselgerne Polo og Yaris, har Opel Corsa fått en solid kosmetisk operasjon.

Viktig kompakt-stasjonsvogn

NETTKJØRT: Stasjonsvogner i kompaktklassen er meget populære her hjemme. Ikke rart at Astra Sports Tourer blir Opel Norges viktigste våpen i kampen om markedsandelene i år.

Ti for familien til under 200.000

Vi nordmenn elsker å ta med halve huset når vi skal ut å reise, derfor er vi så begeistret for stasjonsvogner. Her er 10 brukte du får tak i til under kr 200.000.


Neste 25 artikler