BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3000 biler fra 1996-2018
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Honda CR-V Mk. 5 på veien

Det er jo akkurat som Honda ikke vil. I Europa solgte de så vidt 75.000 biler første halvår i år. I Norge, snaue 500 og 0,6 % markedsandel. Det er i hvert fall ikke bilenes skyld.

Se på CR-V

BARCELONA: Honda CR-V er nyoppusset og frisk, og har et par ting å by på som gjør at den bør være verdt en kikk. Vi har kjørt den.

Venner av familien

BILTEST: Mazda CX-5 vant vår forrige SUV-test i denne klassen. Nå er en helt ny Honda CR-V på plass og gjør krav på oppmerksomhet.

På veien med ny CR-V

FØRSTEINNTRYKK: For Honda Norge er det meget viktig at denne modellen blir en suksess. Vi er i Tyskland og kjører nye CR-V.

CR-V med diesel og automat

NETTKJØRT: Ved årsskiftet var en ny utgave av Honda CR-V på plass her hjemme. Nå leveres bilen med automatgir i kombinasjon med dieselmotor.

SUVerene på topp

BILTEST: En nykommer pirrer nysgjerrigheten, og inntrykket den ga under vårt første møte var så lovende at vi bare måtte la den få bryne seg på våre to forrige SUV-vinnere. Ford Kuga møter altså Honda CR-V og Volkswagen Tiguan.

Skogsmaskiner eller byjeeper?

BILTEST: Rommelige, praktiske i bruk og med bedre fremkommelighet enn vanlige stasjonsvogner. Såkalte SUV-light, biler med firehjulstrekk som automatisk slår seg inn ved behov, vinner stadig nye venner. Utenfor allfarvei har de imidlertid sine begrensninger.

Honda CR-V 2.2 i-CTDi: Potensiell favoritt

PRØVEKJØRT: Dieselmotor er etterspurt på SUV-markedet, men så langt har Honda bare hatt bensin på programmet. CR-V diesel ville vært en bestselgerkandidat – hvis importøren hadde fått nok biler.

Honda CR-V: Holder koken

PRØVEKJØRT: Den har fått tøffere konkurranse, men med mer utstyr og finpusset fasade står den seg godt blant de kompakte SUV’ene.

Honda CR-V

BRUKTBIL: Honda CR-V startet bølgen av “offroad light” for alvor, og Ola og Kari hev seg uti. Nå er mange på jakt etter brukte eksemplarer.

Honda CR-V – Nissan X-Trail – Subaru Forester – Toyota RAV4

BILTEST: Markedet for de lette terrengbilene er voksende, og japanerne er ledende. Honda, Nissan og Subaru har alle nye modeller i år. Her får de bryne seg mot Toyotas bestselger RAV4.

Firehjulsdrift for alle behov...

BILTEST: En blir lett arrogant når en kjører bil med firehjulsdrift på vinterføre. Fremkommelighet er ikke lenger noe problem – men greier vi å stoppe?

Honda CR-V

BILTEST: Hondas suksess med CR-V står det respekt av. Stasjonsvognen med tilsneket offroadkarakter har slått meget godt an og har nå kommet med kraftigere motor.

CR-V mot Forester

BILTEST: Det er to helt ulike 4WD-systemer som finnes i Honda CR-V og Subaru Forester. De tar seg lett frem på røft underlag, men vår test viser at dette ikke er terrengbiler.

Honda CR-V

PRØVEKJØRT: Den byr på firehjulsdrift og et snev av terrengegenskaper. CR-V er en sjarmør med bred appell.