BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2020
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Suzuki Liana: Rimelig 4x4-løsning

PRØVEKJØRT: Bor du et sted med vinterføre nesten halve året, som for eksempel Norge, er Liana et praktisk alternativ.

Suzuki Ignis SUV

PRØVEKJØRT:

Suzuki Liana 1.6 4WD

BILTEST: Den er enkel, praktisk og rimelig. Med firehjuldrift og god plassutnyttelse har Suzuki Liana skapt seg en egen nisje blant kompaktbilene.

Daihatsu Sirion - Suzuki Ignis - Suzuki Jimny - Toyota Yaris

BILTEST: Bredden blant de japanske småbilene er like stor som blant de store bilene. Denne gang har bestselgeren i klassen fått bryne seg mot tre firehjulstrekkere på vinterføre.

Suzuki Grand Vitara 2.5V6

BILTEST: Dette er foreløpig største og tyngste modell fra Suzuki, og en bil som viser at de kan mer enn å lage småbiler. Grand Vitara er voksen på mange områder, men ikke når det gjelder plass.

Små og rommelige

A-Klasse, Atos, Demio, Gran Move, Wagon R+ og Scénic

Suzuki Jimny: Offroad light

PRØVEKJØRT: Reduksjonsgear, kort akselavstand og ett hjul i hvert hjørne gjør Suzuki Jimny til en allsidig liten tøffing.

Peugeot 306 - Renault Mégane Scénic - Suzuki Baleno 4WD - Toyota Corolla

BILTEST: Hvem lager de beste stasjonsvognene, franskmenn eller japanere? Vi la ut på veien for å finne det ut. Hvilket flagg vi heiste etter gjennomført test? Det har i alle fall rødt og hvitt i seg.

Kia Sportage 2.0 MRDi mot Suzuki Vitara 2.0 V6

BILTEST: Koreanske Kia Sportage og japanske Suzuki Vitara har mye til felles hva bruksområder angår. Etter en testtur på glatta viste det seg at det likevel er det grunnleggende forskjeller med hensyn til teknikk og kjøreegenskaper. Begge bilene sjarmerte, men den ene innfridde ikke helt.

Suzuki Baleno Wagon 1.6 GLX

PRØVEKJØRT: Suzuki har meldt seg på i konkurransen om stasjonsvogn- kundene i kompaktklassen med sin Baleno Wagon. Bilen byr på ujevne egenskaper, men er alene om å holde seg under 200.000 kroner med firehjulstrekk.

Suzuki Baleno 1.6 GLX 4WD

PRØVEKJØRT: At Suzuki ofte forbindes med annet enn biler, er en trend som er i ferd med å snu her til lands også. Volummodellen Baleno kommer med firehjulstrekk og prislapp godt under 200.000 kroner — den eneste firehjulsdrevne sedanen på markedet i denne prisklassen.