BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3000 biler fra 1996-2018
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Japansk supersport

Ni år har det tatt å utvikle Lexus LFA. 500 eksemplarer blir bygget, kun én av dem kommer på norske skilt. Bli med på en runde rundt Goodwood.

Gigantenes kamp

BILTEST: Mange setter likhetstegn mellom hybrid og miljø. Vår luksusbiltest viser at det også kan handle om noe helt annet.

Komfortabel cruiser

NETTKJØRT: Selv om sommerværet ikke har vært perfekt og høsten står for døren, kan en cabriolet med innebygget hardtop, som Lexus IS 250C, være et alternativ.

Tung elektronika

NETTKJØRT: Lexus RX 450h er etter alt å dømme den SUVen som i minst grad bidrar til klodens undergang.

På Lexus-cruise

FØRSTEINNTRYKKET: Vi har kjørt nye Lexus IS 250C i perfekte omgivelser ved Côte d’Azur.

RX 450h: Teknologi som virker

Utslippstallene til nye Lexus RX 450h, er så oppsiktsvekkende at selv de som ikke er særlig interessert vil sperre opp øynene.

Elektrisk sjokkbehandling

NETTKJØRT: Lexus GS 450h kommer ikke til å redde jorden – men den demonstrerer at hybridteknologi har noe for seg.

Massasje og høy sigarføring

BILTEST: Vi føler oss absolutt som en konge i disse bilene, spesielt i baksetet. Slottet har nylig kjøpt en maken Lexus, men vår testbil har mer utstyr. Vår S-Klasse står ikke så mye tilbake, men den er en halv million billigere – det er penger det også, hører vi fra baksetet.

Lexus IS F - F for fort

PRØVEKJØRT: BMW, Mercedes og Audi har gjort det i mange år – laget superraske versjoner av sine hverdagsbiler – nå følger Lexus etter.
Kongebil

PRØVEKJØRT: I baksetet sitter en journalistkollega og velger program for massasjemenyen i reclinerstolen – på Mark Levinsonanlegget dunker tysk kraftpop. Selv konstaterer jeg bare at speedometret viser 260 kilometer i timen.

Stødige bakhjuls-sjefer

BILTEST: Mercedes er på banen med ny C-Klasse. Setter den ny standard i klassen? For å finne svaret tok vi den med på test sammen med de to andre bakhjulsdrevne konkurrentene.

Har alt - men noe mangler

PRØVEKJØRT: Nye Lexus LS460 har alt du kan drømme om, fullspekket med elektronikk og komfort – en liten festning av sikkerhetsutstyr. Det mangler bare litt sjarm og dynamikk.

En hvit pil

PRØVEKJØRT: Lexus sin hybriddrevne GS-modell er ikke den optimale løsningen, men spennende er den utvilsomt.

GS 450h: Grønn luksus

PRØVEKJØRT: Hvis du skal bruke en drøy million på en råsterk luksussedan, kan du vel like gjerne gjøre det med litt renere miljøsamvittighet...

Bilen som har alt

LANSERING: Lexus nye LS460 har alt du kan drømme om. Den er fullspekket med elektronikk og komfort. Bilen er en liten festning av sikkerhetsutstyr.

Lexus IS250

PRØVEKJØRT: Den er først og fremst bygget for eksport. USA er primærmarked for Lexus, men IS-modellene er viktige spydspisser når Toyotas luksusmerke skal ekspandere også i andre verdensdeler – deriblant Europa.

Lexus IS 220d og IS 250: Ikke akkurat A4

PRØVEKJØRT: Ønsker du velkjent kvalitet i en premium innpakning, men synes at A4, 3-serie og C-Klasse blir for hverdagslig? Da kan Lexus’ mest populære Europa-bil i ny innpakning være svaret.

Lexus GS 300: Helstøpt luksus

PRØVEKJØRT: Den er ikke prangende, likevel er det nok av det meste i nye Lexus GS, for å si det sånn. Nok krefter, nok luksus og nok støydemping.

Lexus i tysk territorium

LANSERING: Den eneste Lexus-modellen som er solgt i noe som kan kalles antall i Norge og resten av Europa, er IS-serien. Nå kommer den i helt ny utførelse og skal nå nye salgshøyder.

Lexus RX400h

PRØVEKJØRT: Det er masse krefter og solid fraspark i RX400h, likevel skjuler drivverket en solid dose miljøvern. Kraftsystemet sørger for å lade batteriene med bremseenergi fra de to elmotorene.

Lexus GS 300: Luksus for spesielt interesserte

PRØVEKJØRT: Lexus fornyer seg, nå kommer tredje generasjon av GS. Kundene som bilen rettes mot er de “informative luksussøkende”. Hvem er så det?

Lexus LS430

PRØVEKJØRT: Spesifikasjon og utstyrsliste er nesten fullkommen på tredje generasjon av luksusbilen Lexus LS430 – nesten. Men vi kan berolige, du kan bestille bilen med baksete med innebygget massasje.

Lexus RX300

PRØVEKJØRT: Andre generasjon RX har større og stivere karosseri, mer utstyr og litt mer muskler – og nå kan luftfjæring leveres.

Lexus IS 200 SportCross

PRØVEKJØRT: Et drøyt år etter lanseringen av Lexus IS 300 SportCross kommer nå 200-modellene med den lille rekkesekseren.

Lexus IS300

PRØVEKJØRT: Bortsett fra motoren er det lite som skiller Lexus IS300 sedan fra IS200. IS300 Sportcross er derimot langt mer spennende.


Neste 6 artikler