Dacia Duster: Oppgradert Dacia Duster - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
24 bilder i galleri
Oppgradert Dacia Duster
Dacia Duster, som kom på markedet første gang i 2010 og ble lansert i Norge tidlig i år, vises i oppgradert utgave på bilutstillingen i Frankfurt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Den nye modellen får mer utpregede 4x4-designelementer som gir et «tøffere» utseende, men av større betydning for et mer moderne inntrykk er endringene i interiøret.

Dacia Duster Nordic Edition får et helt nytt dashbord med en sentralt plassert moderne multifunksjonsskjerm. Her finner vi nå en etterlengtet detalj, nemlig utetemperaturmåler, samt ny radio.

LES OGSÅ: Dacia til Norge

Førermiljøet har fått mer lagringsplass og mer eksklusivt preg på overflater og materialer. Videre kommer bilen med elektriske vindusheiser bak som standardutstyr, og den kan leveres med cruise control, navigasjon og parkeringssensorer foran og bak.

4WD-styling
Fronten på Duster har blitt oppgradert med ny utforming av grillen, med lavere luftinntak og nye frontlykter. Ny design finner vi også på bilens takrails og baklykter.

16-tommers «Dark Metal» aluminiumfelger hører også med til standardutstyret.

Dacia Duster selges også som Renault Duster i mange land, og i høst lanseres modellen som Nissan Terrano i India. Så langt er det registrert 148 Dacia Duster her i Norge.

Den nye Duster er klar for levering før jul. Prisene er ikke klare før i midten av. oktober, men importørens mål er å holde dagens nivå som starter på kr 253.000 med 110 hk dieselmotor.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: