Smart ForTwo: Mer mikromoro på vei - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Mer mikromoro på vei
SPIONBILDER: Ny Smart gir Brabus mer å leke med. Få biler kan gi så mye moro per centimeter.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Brabus har tidligere tatt for seg flere Smart-modeller med suksess. Hvem glemmer vel Smart Roadster og Coupé i Brabus-utførelse, for eksempel?

Eller dobbelt midtmontert eksosanlegg på Smart ForTwo?

Uansett, Smart har lansert en helt ny generasjon ForTwo og ForFour – og da må Brabus ut og vifte med eksosstjertene igjen. Våre spionfotografer har knipset en nærmest umaskert ForTwo under testing.

Riktignok er de ikke midtplasserte som på forrige generasjon, men det er i hvert fall to av dem. Det er da noe.

Under panseret kan du ikke forvente å finne noe av interesse, men bak setene sitter det en liten morofabrikk. Smart er selvsagt hekkmotorisert og bakhjulsdrevet. Motoren er den allerede kjente 0,9-literen, men nå forventer vi en effekt på mellom 110 og 120 hestekrefter.

Samme behandling er det ventet at Renault Twingo vil få også, da med GT-benevnelse. I motsetning til Smart ForTwo vil ikke det bli den heftigste Twingoen vi har sett – forrige generasjon kom i en Renaultsport Twingo 133-utgave. Ingen premie for å gjette hvor mye effekt den hadde, men du gjettet kanskje feil likevel – den hadde nemlig 135 hestekrefter.

Det sies at Brabus- og GT-modellene kun vil komme med automatgirkasse, men det er heldigvis ikke samme robotmanuell som i de gamle Smartene. Nå er det moderne dobbeltclutch-kasser som gjelder.

Utvendig vil Smartene nyte godt av litt styling i form av bakspoiler, større felger, nye fangere, mørke lykter og sportsligere demping og styring. Og dobbelt-eksosen, selvsagt.

Akkurat når Brabus-Smartene og GT-Twingoen er på veien er usikkert, men det ryktes at de kan være klar til vårens Geneve-utstilling.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: