Citroën Grand C4 Picasso: Citroën fornyer Picasso - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
39 bilder i galleri
Citroën fornyer Picasso
Litt nytt utseende og ny teknikk er essensen når Citroën foretar en facelift på sine C4 Picasso-modeller.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Siden C4 Picasso og Grand C4 Picasso kom på markedet i 2013, er de levert i 300.000 eksemplarer. Nå er tiden moden for en midtlivs-oppdatering.

De karakteristiske frontlyktene er fortsatt på plass, så du skal kjenne modellen rimelig godt for å se hva som er nytt i eksteriøret.

Innendørs kan man velge mellom fire ulike designprogram tilpasset smak og behov. En ny 7-tommers berøringsskjerm er på plass i infotainment-systemet, og øverst på dashbordet troner en 12-tommers HD-skjerm.

Nytt tilbehør
På utstyrsfronten kan man velge automatisk bakluke som åpnes og lukkes ved å føre foten under støtfangeren, en finesse som blir mer og mer vanlig men som likevel er meget praktisk når man har hendene fulle av pakkenelliker.

Nytt på sikkerhetsfronten er adaptiv cruisekontroll med stopp-funksjon og aktiv blindsone monitor, i tillegg til eksisterende funksjoner som automatisk nødbrems, filskiftvarsel, tretthetsvarsel med mere.

C4 Picasso-modellene leveres med et utvalg moderne bensin- og dieselmotorer i kombinasjon med automat eller manuell girkasse.

Tidligere har Citroën og Peugeot benyttet såkalte SMG girkasser, semi-automatiske løsninger som har fått mye «pepper» i pressen. Nå tilbyr de konvensjonelle automatkasser i kombinasjon med de nye Euro 6-motorene i C4 Picasso og Grand C4 Picasso.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: