Volkswagen : Kompakt problemløser - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Kompakt problemløser
SPIONBILDER: Dette kan bli en av Volkswagens mest fornuftige biler.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Kompakte SUV-er eller crossovere, modeller som Renault Captur og Peugeot 2008, Mazda CX-3 og Honda HR-V, dekker det daglige bilbehovet for mange.

De har plass på nivå med biler i kompaktklassen (som Golf), men en høyere sittestilling gjør det enklere å komme inn og ut av bilen.

I sommer kjørte vi Audis nykommer i klassen, Q2 som kommer til Norge i løpet av høsten. Og her er beviset på at Volkswagen er i ferd med å utvikle sin utfordrer i segmentet.

Dårlig skjult hemmelighet
Dette er en bil vi har fått noen signaler om de siste årene, gjennom T-Roc som sto utstilt i Genève i 2014, og T-Cross Breeze som var trekkplaster på fjorårets utstilling i Sveits. Riktignok en toppløs utgave, men det er et vanlig triks om man også vil vise frem interiøret.

For noen dager siden viste vi ferske spionbilder av neste generasjon Polo, og bilen på disse bildene får mye til felles med denne – plattform, drivlinjer, samt detaljer i eksteriør og interiør.

Akkurat som en Golf-eier lett vil kjenne seg igjen i en Tiguan, vil en Polo-eier kjenne seg til rette i denne nye modellen når den dukker opp mot slutten av 2017 – litt etter neste generasjon Polo.

T for SUV
Under panseret vil vi finne de samme løsningene som på neste Polo – små 1,0-liters bensinmotorer og nye 1,5-liters dieselmotorer. Og etter hvert, med stor sannsynlighet, en ladbar hybrid-løsning.

Hvilken betegnelse Volkswagen vil bruke på nykommeren er ikke kjent, men sannsynligheten er stor for at de vil velge et navn som begynner på T som de øvrige SUV-ene, Tiguan og Touareg.

En av våre kilder som har sett bilen hevder den ser meget sportslig ut, nesten for sportslig til å være en VW. Vi venter i spenning…

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: