Mini Countryman: Vi skal kjøre Countryman - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Vi skal kjøre Countryman
Om få dager skal vi ut og prøvekjøre nye Mini Countryman på norske veier og på glattkjøringsbane i fjellet. Hva lurer du på om bilen?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Mini Countryman ble lansert i andre generasjon i høst – og den største nyheten er kanskje at den også kommer som ladbar hybrid.

Teknologien deler den med plattformfetter BMW 225xe, så spesifikasjonene de mellom er ganske like – firehjulsdrift inkludert.

Men man må ikke gå for ladbar hybrid for å få drift på alle fire. Minis system, kalt All4, blir også tilgjengelig for både bensin- og dieselmotorer.

Toppmodellen blir etter hvert en John Cooper Works-utgave, med 231 hestekrefter og All4 – kombinert enten med en sekstrinns manuell eller en åttetrinns automatkasse.

Nå nærmer det seg første prøvekjøring av nye Countryman for vår del (dessverre er nok ikke JCW-utgaven med der), og da er vi spente på hva dere har lyst å vite om den største Minien på markedet.

Vi skal kjøre bilen både på landeveiene og på snø- og isbane i den norske fjellheimen, så det blir gode anledninger for å prøve bilen på variert underlag.

Send meg en melding via dette skjemaet, så skal jeg svare enten gjennom prøvekjøringen eller direkte tilbake til deg!

Alternativt kan du stikke innom Facebook-sidene våre, og legge igjen en beskjed der.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: