Tøff VM-runde venter Mikkelsen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Tøff VM-runde venter Mikkelsen
Rally Sardinia har alltid bydd på utfordringer for Andreas Mikkelsen. Han forventer at det også i år vil det bli et vanskelig løp.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Nordmannen har fjerdeplassen fra 2014 som sin bestenotering på Sardinia. Dette har han og kartleser Anders Jæger selvsagt lyst til å forbedre i år, men Andreas Mikkelsen advarer mot at det er et utfordrende løp.

– Jeg kan vel ikke akkurat si at Sardinia har vært det beste løpet for oss. I hvert fall ikke resultatmessig. Selv om vi har holdt et greit tempo der, så har det alltid skjedd ett eller annet som har gjort at vi ikke har endt helt i toppen. Det er et tøft rally på mange måter. Det er utrolig varmt og røffe forhold, noe som gjør at dekkvalg blir veldig viktig, sier han.

Hyundai-føreren ligger på sjetteplass så langt i VM etter seks runder. På Sardinia starter han som bil nummer fem, i og med at Dani Sordi som ligger på fjerdeplass i VM, ikke skal delta i Rally Sardinia.

– Jeg har en god startposisjon, og kommer til å gi gass fra start. Samtidig er det svært viktig å finne den rette balansen, for det er fort gjort å gjøre en feil på disse veiene, påpeker han.

Hyundai har tidligere gjort det bra på Sardinia, og det gjør 28-åringen optimistisk med tanke på målet om å komme på pallen.

– Jeg tror det er et løp som passer bilen bra, og klarer vi å unngå feil eller uhell, så er seierspallen innen rekkevidde. Vi ligger litt etter poengmessig i VM etter null poeng i Portugal. Det var ikke helt etter planen, men dessverre utenfor vår kontroll. Vi får bare prøve å ta igjen det tapte med et godt resultat i Rally Sardinia, sier han.

Mads Østberg er på plass i Citroëns fabrikkteam på Sardinia mens Ole Christian Veiby stiller i en Fabia R5 for Skoda Motorsport. Vi følger de norske utøverne gjennom helgen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: