Porsche : God plassering for Marius Nakken - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
God plassering for Marius Nakken
Marius Nakken har i helgen kjørt tredje og fjerde runde i Porsche Carrera Cup Deutschland – serien hvor han debuterte forrige sesong. Etter problemer lørdag, slo han hardt tilbake i søndagens løp.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Løpene ble kjørt på Red Bull Ring i Østerrike. Det ble harde og spennende løp siden hele 35 sjåfører stilte til start på den 4,3 km lange banen i Spielberg. Spennende og ekstra utfordrende da 10 av sjåførene fra Porsche Supercup deltok. Marius kjørte til slutt inn på en solid 7. plass.

– Dette er kanskje det hardeste løpet på kalenderen i Porsche Cup i år med deltagelse fra mange av sjåførene i Porsche Super Cup. Jeg hadde små problemer med bilen i kvalifiseringen lørdag. Jeg var kun 0,8 sek bak raskeste rundetid, men i det tøffe feltet holdt det bare til startspor 15. Da er det deilig å kjøre seg opp og inn til en fantastisk 7. plass i dag, spesielt med tanke på den harde konkurransen og punktering i løp 1 lørdag, sier en meget fornøyd Marius Nakken.

Det er en måned siden første løp i Porsche Carrera Cup Deutschland (Oscherlseben), og Marius har siden da vært coach i Barcelona og Monaco GP på de første løpene i Porsche Super Cup.

Han coacher den argentinske sjåføren, Pablo Otero. Marius skal selv delta på flere av løpene i Porsche Super Cup i år, noe som nylig har blitt klart.

Marius og de andre sjåførene hadde to gode testdager på Red Bull Ring forrige helg for å forberede seg til løpet.

Ti av de beste sjåførene fra Porsche Super Cup stilte til start denne helgen for å forberede seg til Super Cup løpet som går på samme bane i slutten av måneden. Marius deltar også i dette løpet.

Dette betyr at man kan forvente seg kanskje årets tøffeste Porsche Cup løp.

Marius reiser direkte fra Østerrike til Silverstone i England for offisielle tester i Porsche Super Cup.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: