Audi A6 Allroad: Her er neste A6 Allroad - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Her er neste A6 Allroad
SPIONBILDER: Nå som Audis nye A6 er på markedet som sedan og stasjonsvogn er tiden snart moden for en ny Allroad-utgave
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Her er neste generasjon A6 Allroad i omgivelser som står bra til bilens egenskaper. Vi har ved flere anledninger fremhevet disse høye stasjonsvognene som et bedre alternativ enn en SUV for svært mange.

De har minst like god fremkommelighet og gjerne mer lastekapasitet enn mange moderne SUV-er.

Vi ser at kamuflasjen på denne bilen er ganske lett, bare rundt de regionene hvor den vil skille seg ut fra en A6 Avant. Det er et tegn på at bilen relativt snart skal ut i offentlighetens lys. Vi blir ikke overrasket om den står i Genève om en måneds tid.

Litt ekstra bakkeklaringen sammenlignet med A6 Avant er synlig, spesielt bak der det blir en del luft mellom hjul og skjermbue. Skjønt med luftfjæring kan bilen reguleres til å bli enda høyere for å takle utfordrende forhold, eller lavere for bedre dynamikk i høyere hastigheter.

Frontfangeren er litt bredere enn på vanlig A6 og får en skliplate nederst, skjermbuene er litt bredere, og det samme gjelder sideskjørtene. Ellers deler den det meste av komponenter med Avanten.

Med mindre Audi har noen overraskelser på gang, så blir drivlinjene de samme som i de øvrige A6-modellene. Men utvalget blir mindre, de firesylindrede blir neppe med over til Allroad-versjonen som skal fremstå som mer eksklusiv.

Dermed vil alternativene være en treliters V6 TFSI-motor med rundt 340 hk i kombinasjon med 7-trinns S tronic dobbel clutch girkasse. Og selvsagt quattro permanent firehjulsdrift.

Et dieselalternativ vil også tilbys, trolig også denne en 3,0-liters sekser, med rundt 285 hester i kombinasjon med 8-trinns Tiptronic automatkasse.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: