Porsche : Porsche simulator-turné i Ålesund - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Porsche simulator-turné i Ålesund
En måneds tid fremover kan du prøve Nordens mest avanserte racing-simulator om du besøker et Porsche-senter. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over datoer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I bladet Bil nummer 4-2019 handler bilsportsaken om simulator-racing som har en stor tilhengerskare i Norge. Noen av våre beste hevder seg faktisk helt i verdenseliten.

For en ukes tid siden startet Trond Hylle en reise Norge rundt med sine meget avanserte og realistiske simulatorer hvor en rekke av verdens mest kjente baner er lagt inn.

Kampanjen kjøres i samarbeid med Porsche Norge og Rudskogen Motorsenter.

Ved å besøke ditt lokale Porsche-senter kan du teste simulatoren gratis, og vinneren på hvert sted kvalifiserer seg til en finale der det skal kjøres raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter i mai.

Kampanjen startet i Tromsø og har vært innom Trondheim og Ålesund før den neste uke går videre til Bergen og Stavanger. Her er Trond Hylles rapport fra Ålesund:

I Ålesund ble det kjørt en ny runde av Porsche Simulator Tour som foregår på alle Porsche Centerene i Norge. Det ble kjørt på Bathurst – banen hvor Dennis Olsen tidligere i år vant 12-timersløpet.

Bathurst er en svært krevende bane teknisk og krever enorm maksimal konsentrasjon for å oppnå en god rundetid.

Totalt 58 deltakere var innom Porsche Center Ålesund og kjørte inn sin bestetid på det som er Nordens mest avanserte racing simulator. 

Bestetiden ble satt av Joar Sæten Birkeland med tiden 2:10:268 som er en respektabel tid på denne banen. Vinneren skal til Rudskogen for å kjøre banerigget Porsche 718 Cayman under Porsche Carrera Cup Scandinavia 19. mai.

Turneen går videre til Bergen 1. april fra 17:00 til 22:00 og 2.april fra 17:00 til 21:00. Vel møtt! 

Se kartet under videoen for den videre turneen.

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: