BMW M2 Competition: To kjappe fra BMW - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
104 bilder i galleri
To kjappe fra BMW
BMW har i helgen debutert med en ny racerbil på Nürburgring. De har også under utvikling en mer folkelig modell for spesielt interesserte.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I fjor vår lanserte BMW en M2 Competition med enda heftigere ytelser enn den originale M2 – akkurat som den ikke var leken nok

Men de ivrigste entusiastene ønsker en bil som er enda mer ekstrem, spesielt de som tilbringer mye tid på bane. Derfor legger BMW nå siste hånd på en M2 Clubsport, eller M2 CS om du vil.

De sportslige egenskapene er spisset til det ytterste av hva som er mulig for en gatelovlig bli, så dette er ikke varianten du velger om du skal ha maksimal komfort på langtur.

Er målet derimot noen heftige runder på en racerbane, så er M2 CS definitivt alternativet.

En rekke detaljer skiller spesialutgaven fra M2 Competition. Fronten et for eksempel utstyrt med en leppe som nærmest subber i asfalten mens koffertlokket har fått en spoiler for å øke marktrykket i høye hastigheter. Dette er elementer vi kjenner igjen fra M4 CS. 

Fra storebror har den også lånt felgdesign og store karbonkeramiske bremser. Selvsagt utstyrt med Michelin Pilot Sport Cup 2 dekk som er det nærmeste man kommer racingdekk, men med såpass mønster at de er godkjent for gatebruk.

Våre kilder forventer at M2 CS vil få rundt 450 hestekrefter, 40 hk mer enn M2 Competition, fra en treliters twin turbo rekkesekser, tilsvarende motoren som brukes i M3 og M4.

Det sies at kundene kan velge mellom manuell eller dobbelclutch girkasse, og at M2 CS skal tilbys i fire lakkfarger, Sort Safir, Alpin Hvit, Hockenheim Sølv og Misano Blå. Tak i karbonfiberforsterket plast (som vi ser et utsnitt av på det ene bildet) blir standard.

Bildene avslører også unike detaljer i interiøret, som nytt ratt og helt spesielle seter som gir inntrykk av å være lette.

Under helgens 6-timersløp på Nürburgring debuterte BMW også sin nye M2 Competition Race Car som er en ren løpsbil – noe bildene av interiøret gir klart budskap om. Den skal erstatte den tidligere kunderaceren med modellbetegnelse M240i Racing.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: